Зоната- тема 2

• 26 134
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро!

Днес ми е едно такова, приятно на душата. И утре да мине, и една седмица отпуска. И вече край с отпуските за тази година.

Кате, аз пък харесвам Бейлис ..Тонка ,къде си ? Hug
Ето ме, но съм си купила Лимончино. Бейлиса си го тача по дифолт.  Wink

Как го пиеш това лимончино  Sick. Аз сладки питиета не мога да смилам, а това е супер, супер сладко. Бейлиса го понасям с кафе, защото мирише супер.

# 301
Ммм, Бейлис с кафе  Heart Eyes Размечтахте ме на ранина...  Laughing

# 302
А още по-добре, бейлис с 3в1 ммммм
Добро утро и от мен

# 303
  • София
Даунче, вярно е, че е много сладко, но понеже не съм изобщо по пиенето, добре ми идва и то точно защото е сладко и не мяза на алкохол.  Grinning

Кафе не пия, защото имам непоносимост към кофеин. Много ме е яд, но какво да се прави.

# 304
Еййй че приятни теми! Кафе и алкохол  Laughing
Сега взех да се замислям дали повече минсе пие кафе или да ударя един сутрешен Бейлис  Mr. Green

# 305
  • София
Жади, не си усложнявай живота с дилеми. И двете!

# 306
  • Оптимист по принуда
Заради 90 ДД започнах да си пия кафето чисто само с мед и си внуших, че ми харесва  Simple Smile.
Май болеше глава от Бейлис, не съм пила мнооооого отдавна  Crazy Но предполагам, че ще е страхотна комбинация с кафе.
Вчера малката (на 2 и половина) ми заяви 'Мамо, 'злеез и затули влатата плосто  Naughty', докато се опитвах да я намачкам. Усещам, че много често ще я чувам вече тази реплика занапред. Crazy

# 307
Заради 90 ДД започнах да си пия кафето чисто само с мед и си внуших, че ми харесва  Simple Smile.
Май болеше глава от Бейлис, не съм пила мнооооого отдавна  Crazy Но предполагам, че ще е страхотна комбинация с кафе.
Вчера малката (на 2 и половина) ми заяви 'Мамо, 'злеез и затули влатата плосто  Naughty', докато се опитвах да я намачкам. Усещам, че много често ще я чувам вече тази реплика занапред. Crazy

От нищо в умерени количества не боли глава Simple Smile. Бейлиса мирише божествено. Аз не обичам сладки питиета, но на бейлис се подавам. Сега имаше промоция и си закупих 2 литра за 66 долара  Embarassed.

# 308
Деми, и аз бях станала така с кафето. Ама да ти кажа сега е по-хубаво  Laughing

# 309
  • Euskal Herria
Аз днес си хапнах сладолед с бейлис, стана ми интересно какъв ще е и купихме една кутия.
Кафето - със захар и мляко  Grinning.

# 310
Предпочитам сегашното детство пред нашето  Blush

Защо?

Аз пък точно обратното предпочитам. Макар да нямам все още дете, като гледам малките дечица покрай мен (на роднини и приятелки), ами те от 4 годишни са нон стоп пред таблети, лаптопи, смартфони..
Ама аз съм с малко закостеняло мислене за някои неща де..

Да ви се оплача, голяма сънливост ме гони. Явно на бебчо му се спинка. Снощи заспах в 22.30, както никога до сега (по принцип си лягам многоо късно). Днес спах до късно и после на обяд пак спах 1 час. Shocked

ПП Бейлис харесвам с водка 50/50. После обаче.. Whistling

Кафе не пия.

# 311
Сиси, нормално е. Аз бях като мечка в земен сън  Laughing

# 312
  • Бургас
Изпуснала съм тема и половина,ама не пречи. Другата седмица пращам каката на градина и ще имам време да чета и пиша Simple Smile

# 313
Айде де! Откога чакаме  Hug

# 314
  • Бургас

Трудно стигам до компютъра да прочета и пиша. Само слушам The Wheels on the bus или как се белят яйца  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт