Зоната- тема 2

• 25 947
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Mediterraneo
Така, така, Средиземноморският циклон, който вилня тук 5-6 дни и опустоши сума ти и места с дъждове и градушки, сега е тръгнал към вас! Тук отново напече, слънчево и топло е и плажовете се напълниха. Вчера по обяд изкарвах децата с маратонки и суитчъри; днес плуваха в басейна два часа. Време ли е да го опишеш!

# 661
Септември ми е най-особеният месец, никой друг не ме кара да се чувствам така. От една страна ми е приятно застудяването, от друга ме обзема една носталгия, натъжавам се..депресия е силно казано, но ми е тъжно  Rolling Eyes

# 662
чудно е морето, нетът е кошмар, чета ви колкото мога, на Сиси стискам палци, показалци, всички пръсти!:-)

# 663
+ честит рожден ден на мен!

не съм си признавала подобно нещо във форума от години, но днес съм щастлива и горда, 40 г. си заслужават Simple Smile

# 664

не съм си признавала подобно нещо във форума от години, но днес съм щастлива и горда, 40 г. си заслужават Simple Smile

Бубсън, да си ми жива и здрава   bouquet само щастие те чака и още два пъти по толкова да празнуваш

# 665
  • Mediterraneo
Жива и здрава да си,Повелителко на метлите!

# 666

Бубанка,бъди жива и здрава,много щастлива и обичана  Hug   bouquetИ приятна почивка Wink

# 667
благодаря, благодаря!

# 668
Жива и здрава да си, всичко най - най хубаво!  bouquet

# 669
Сиси, ти нормално ли ще раждаш?

# 670
И от мен честит рожден ден на бубанка. С пожелание за много здраве, усмивки и щастливи мигове.  bouquet

# 671
  • Варна
Бубанке-ЧРД! Всичко най-желано да постигнеш!    bouquet
Сиси, то не останало.  Hug

# 672
О! Стейси  Hug как е при теб?

Тарти, последно топло или студено е при теб  Laughing

# 673
Сиси, ти нормално ли ще раждаш?

Исках нормално, но май ще се наложи секцио. Ще се разбере скоро. Да сме живи и здрави само. Hug

# 674
  • Варна
Hug С нетърпение чакам да се изтъркулят още няколко дни и да се прибера у дома при детето и котките.  Grinning
 Да си оправя и ошетам из къщи, а после най-вече да си почина.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт