Зоната- тема 2

• 25 963
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Сиси, кога ти е термина да знаем да стискаме палците тука  Hug

# 631
На 20-ти, но се надявам по - рано да се роди. Praynig
 Hug

Снощи беше много готино хладничко тук, имаше и ветрец.  Heart Eyes Днес малко по - топло е, но пак се живее. Доволна съм!

На места чета, че зимата ще е много тежка и студена, а другаде как нямало да има зима, давали го високи температури. КОй крив кОй прав? newsm78

# 632
Сиси,то във Варна и да искаш зима няма Simple Smile Няколко дни най-много.Ще си се разхождате спокойно с бебчето Hug Ааа и като родиш да ни се похвалиш тука да не те мислим Heart Eyes

# 633
  • Бургас
Голямата ми дъщеря е родена на 12.09 и през зимата почти не пропусках разходка. Ако се бях затворила в къщи да я пазя да не и е студено и двете щяхме да луднем Simple Smile

# 634
Надявам се на мека зима, че иначе съвсем ще изперкам в нас.
Осмичка, на сняг не се и надявам, но да не хване някой кучи студ? Simple Smile

# 635
  • Бургас
Надявам се на мека зима, че иначе съвсем ще изперкам в нас.
Осмичка, на сняг не се и надявам, но да не хване някой кучи студ? Simple Smile

Найлона на количката и това е. Бабите още ме гледат като изкопаемо Simple Smile

# 636
Бабите са ясни...Ще има различия, определено.

# 637
  • Euskal Herria
В това отношение испанците съм ги признала - няма дъжд, няма вятър - винаги са навън. Сложили найлоните и по улиците и кафенетата. Че то както има ежедневни дъждове, това означава хлапетата все да са затворени в къщите. Вярно, няма люти студове, но зимата си е хладно.

# 638
  • HH
Яна, ми че те испанците, ако не са доволни от времето, тукашните какво да кажат  Mr. Green

Днес е слънчево. Невиждан късмет. Обикновено като тръгна нанякъде, докато стигна до гарата съм мокра.
 И мисля, че съм алергична към Сара Конър вече. Три нейни изпълнения в рамките на 14 дни ми идват в повече  ooooh! Обаче този път съм се подготвила, взех си слушалки  bowuu

# 639
  • Euskal Herria
Катя, ние сме друга бира в Паис Баско. При нас единствените константи са дъжд и вятър. Добре сме откъм температури - зимата повече от -2 не пада, а лятото рядко се стигат + 40 градуса. Но след това вечер винаги е прохладно - около 22 лятно време.

# 640
  • HH
Не мога да се класирам при вас. Като пътувах към София на 31 юли, тръгнах на 7 градуса от Хамбург и кацнах на 32 в България. Баща ми каза, че съм най-дебело облечения човек на летището. Зимата не е лоша, да паднат до -10, но пък е 3 месеца зима и останалото си е есен  Crazy

Пффф, влака ми ще е претъпкан.

# 641
  • София
Sisi, синът ми се роди на 26.01. - беше -15 градуса и температурите до март варираха все от -5 до -15 - всеки ден сме били навън, завит с дебело одеяло и космонавт. Беше много ревливо бебе и само навън спеше, така че не го мисли от сега и в топла и студена зима, пак ще си ходите на разходки. Ние ще ти стискаме палци от утре и ще чакаме да ни се похвалиш със здраво бебче  Blush

# 642
  • Другата България
Сиси, обозначи се още ли си с корем?

# 643
Сиси, май вече е с бебе  Hug

# 644
  • Другата България
 Shocked Кога? Как? Колко?
Ах тяяяя, и не се идентифицира! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт