Зоната- тема 2

• 26 168
  • 734
  •   2
Отговори
# 615
  • HH
Споко Цвети, нищо не си купих от там. Добре, че не ми трябваше чанта  Blush

midnightStar, то е смешно, няма за какво да ти се сърдя.

# 616
мисълта ми вече не е толкова бърза колкото пръста върху мишката - отварям някаква тема с очакване за едно, прочитам съвсем друго и се чудя в кой подфорум съм и дали не съм се зачела по погрешка  Joy

# 617
отварям някаква тема с очакване за едно, прочитам съвсем друго и се чудя в кой подфорум съм и дали не съм се зачела по погрешка  Joy
Не си само ти с такива чуденки  Laughing

# 618
  • София
Споко Цвети, нищо не си купих от там. Добре, че не ми трябваше чанта  Blush
Аааа, чакай ме тогава. На мен и чанта и протмоне ми трябват. Ще помагаш при избора.  HugСърцето ми удари с няколко такта по-бързо!

# 619
мисълта ми вече не е толкова бърза колкото пръста върху мишката - отварям някаква тема с очакване за едно, прочитам съвсем друго и се чудя в кой подфорум съм и дали не съм се зачела по погрешка  Joy
Ето това чувство ми е постоянен спътник ,но свиквам  Thinking

Ние напредваме с ремонта ,оправям и документация и на фона на цялата разтурия у нас се отбиха наши познати ,с които поговорихме 2 часа и разпуснахме с винце, бира, чипс и кракери на пода всред цялата какофония. Ми добре ми е  Blush

Лека вечер и на вас , ние хващаме пак четките,метлата и черпака  hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 04:10 от Анонимен

# 620
  • Оптимист по принуда
Тук днес утрото е слънчево, макар и студено. Надявам се на хубав ден, с положителни емоции. Не искам да се настройвам, само стискам палци на мм в новото начинание.

# 621
Деми, палци и от мен  Hug

# 622
  • Оптимист по принуда
О, Белла, благодаря ти  Hug

# 623
  • Другата България
Къде отиде темата на Шаги за сръбската музика?
Снощи ми се спеше, реших да се включа днес и я нЕма..... newsm78

Деми, и от мен късмет за новото начинание!
Сиси, тука ли си девойко? Моето пътуване засега се отлага, ще те контролирам.

# 624
Мери, няма я Wink аз като казах, че няма да изкара много, не ми повярваха  Laughing

# 625
  • Другата България
Ама защо?

# 626
  • Оптимист по принуда
И аз мернах такова заглавие, но не отворих и те са я затрили.

Мери, благодаря  Hug

# 627
  • Euskal Herria
Деми, успех и от мен! Дано ви се осъществят плановете!
Мери Ан, освен като се връщаме, да те вземем с нас в колата  Wink. После ще те изпратим със самолет обратно  Grinning.
От днес подхващам планираните задачи, дано ми стигне времето. Всеки път остава някой разсърден приятел - "еее, как не намери време за едно кафе поне".

# 628
Деми,  Hug

чудно време - от онова, когато се чудиш ту защо не си взела якето, ту се радваш, че е останало у дома  Heart Eyes

# 629
Всеки път остава някой разсърден приятел - "еее, как не намери време за едно кафе поне".

Оо, винаги е така. Аз затова, когато си ходя в родния град се натоварвам, вместо да си почивам, защото се иска от мен "да огрея навсякъде". Обаче в последно време не го правя и който иска да си се сърди.
При вас сигурно е още по - затормозяващо, защото се прибирате по - рядко.

Мери, тук съм душко.  Hug
Вчера продавачката в магазина долу ми каза, че с всеки изминал ден корема ми ставал по - голям. Чудя се накъде повече?
 Joy Joy Joy

Ще остана без пъп, имам чувството, че ще изхвръкне. Rolling Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт