Зоната- тема 2

• 26 232
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Euskal Herria
И субективно мнение  smile3534.  Ние няма как да разберем, нали?  Wink Joy

# 601
и аз се плеснах неанонимно "у форомо", к'во толкова  Joy

# 602
  • Другата България
анонимните са най-готини  Whistling
Embarassed Embarassed Embarassed
Чак ми стана неудобно.
Мерси, девойки. bowuu
Тони, Бела ми се примоли много жално и аз не устоях. А Бубанка ми е слабост. Ти пък си ми почти градска...оффф.

Яна, моето пътуване засега е в застой, аз затова не обичам да правя планове и да говоря. Моят убавец ги е захванал едни кратки курсове по 4 дни, само път, какво да ходя само да се возя, аз искам да имам време да се помотая, да се разходя, да погледам....уж този нямаше да е такъв - той пак такъв. Засега не фиксираме дата, ще е в движение, когато има удобна възможност. Дано да е този месец, защото после става студено и аз самата няма да искам да отида. Ми ядосах се пък. smile3511

# 603
  • Варна
Мери, покажи ми се на лични.
Ако не  си ме виждала досега, и аз ще ти пратя.

Аз нали съм в едно сладко неведение какво става по света от няколко месеца. Та влязох в темата за мигрантите и ми се изправиха косите. Притесних се доста какво има да става в глобален мащаб.

# 604
  • HH
Моля ви, не и тук с тези мигранти. Така се обърках, че сама не знам за ли съм или против. Много е сложна тази дискусия.

Сещате ли се за онази серия на Sex & the city, в която Кари влиза в един магазин на Диор и се пребива?
Моя милост вчера направи втория дубъл, но не в Диор, а във Фурла, и не във Франция, а в Германия  Blush Още ме е срам.

# 605
  • Варна
Моля ви, не и тук с тези мигранти. Така се обърках, че сама не знам за ли съм или против. Много е сложна тази дискусия.

Изобщо не смятам да дискутирам, просто казах нещо, което ми тежи в момента. Подминавай!  Peace
Следващите четящи-подминете!
Чао.

# 606
  • Другата България
Стейс, и аз съм зарибена с онази тема. Tired
Ама вече почти съм на път да спра да чета и пиша де, защото ме заболя главата.....

# 607
дами, тук сме за кеф! не така, моля   Wink

# 608
  • Другата България
Няма, няма да коментирам тук за това.
 Peace

# 609
  • HH
Стейси, дори не бях видяла, кой е споменал мигрантите. Като казах "не тук", имах в предвид форума като цяло, защото ми стигат вестниците, телевизията, фейсбук, приятелите ...

Чао Стейси.

# 610
Кате, ама на висок ток ли беше?  Mr. Green

Стейси  Hug

# 611
  • Euskal Herria
Ами то май всяка тема в един момент поема в съвсем, съвсем различна посока от началната идея. И аз сега като отворих някои теми - направо ми се събраха очите. Де го чукаш, де се пука.

# 612
  • HH
Не. С боти, които се пързалят и на суха настилка  Mr. Green

# 613
  • София
Представих си те  Joy,дано не се обидиш ама ми стана много смешно.

# 614
  • София

Моя милост вчера направи втория дубъл, но не в Диор, а във Фурла, и не във Франция, а в Германия  Blush Още ме е срам.
Да ти кажа ли защо ти се е случило - защото ходиш там без мен!  Crossing Arms  Hug

Общи условия

Активация на акаунт