Зоната- тема 2

• 26 236
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Момичета  Hug

Мери, отивай в Италия, чакане или не, пак си е разходка и разнообразие Wink

# 586
  • София
Мерси, белла! Моето меню изглежда малко по-различно. Сега ще пробвам да се добутам до този екран Hug

Ох, що ли се мъча аз ми не взема да помоля сина ми. Доживях го и това. Едно време така майка ми и баща ми ми даваха да правя настройките на телевизора от дистанционното, защото те не можеха да се оправят. Ей ме на и мен сега, същата работа  ooooh! Blush

# 587
  • София
Meri, този, който искаш да ти звъни с различен звук трябва да е записан в паметта на телефона, а не на сим картата, тогава ще ти разреши да вкараш името в група и да зададеш съответен тон за звънене на групата.

# 588
  • Другата България
  bouquet Hug
Това вече го оправих вчера, сигурна бях в него, защото и на Нокията беше същото.
Питах във "Въпросите", там услужливи момичета ми обясниха как да копирам от СИМ в телефон, че и това не намирах. Crazy Embarassed

# 589
  • София
Добре де, ако някой може да ми обясни, как е възможно да изчезне дистанционното на телевизора в хола.  ooooh!
Тръгнахме да излизаме и изключих тв-то, като дистанционното беше на дивана. Връщаме се и дъщеря ми изпада в ужас, понеже никъде не го открива. Търсихме, преобърнахме всичко, дори и в дамската си чанта за всеки случай прерових. Е, няма. Мистерия!  Crossing Arms

# 590
  • София
Аз съм го намирала в хладилника. Simple Smile

# 591
провери дали не се е мушнало в самия диван

мда, сутринта сложих ключовете за моята кола в хладилника, а щерките още ме бъзикат за това, че гсм-ът ми се оказа прилежно поставен върху сушилника за чинии  Joy

# 592
Някъде в самия диван?

Бубанка, писали сме заедно.

# 593
  • София
Цвети, хахаха, в хладилника...  Joy
Отивам отново да преравям. Но си спомням, че оставих дистанционното по средата на дивана. Пфу, как се ядосвам на такива неща.

# 594
  • Euskal Herria
Ееех, активизирали ли сте се... поне 10 минути ви четох.
Честит телефон, Мери Ан. Отивай в Италия, не го мисли. Ние много спокойно пътувахме - нито трафик, нито висене по границите имаше.
Два дни бяхме на планина, хубава ни е природата. Сега обаче отивам в банята - да се затворим с кучето, че цялото е в тръни. Ще го чистя и къпя.
Още не ми е останало време, за да покажа снимки от пътуването. А тези, които видях, ми харесаха!
Сиси е тук - значи още чака.
И на мен ми е любопитно как изглеждате - някои съм виждала, други - не.

# 595
Мери е яко гадже  Sunglasses

# 596
  • София
Ми как ще е яко гадже, ти виждала ли си я? Не е честно, тя каза, че се пази анонимна!

# 597
Ми как ще е яко гадже, ти виждала ли си я? Не е честно, тя каза, че се пази анонимна!
Виждала съм яяяяяя  bowuu

# 598
анонимните са най-готини  Whistling

# 599

анонимните са най-готини  Whistling
Crossing Arms смъртна обида!

Общи условия

Активация на акаунт