Зоната- тема 2

• 26 239
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не за фейса. За смс-ите. В момента с един и същи звук ми "дрънка" и за смс, и за разни ъпдейти и, де да знам, може и за фейса да ми е същия звук. Иска ми се да си задам смс да са с различни от другите видове известявания.

# 571
Онна, влез в настройки-звук-смс  Hug

# 572
  • HH
Ей, нямам време и това си е. Ако преживея следващите 2 седмици, ще се преродя. Преживях едни награди с червени килими, певици, фотографи и всякаква бумащина и сега съм като болна. А другата седмица ще е още по-тегава. Много кофти месец е септември за работа при нас  Crazy

Днес валя към 15 пъти, сигурно и още толкова ще вали.

Темата с телефоните ми е болна. Имам един на 2 месеца, който исках да изхвърля на десетия ден, а нямам време да го оставя за две седмици в сервиз, просто защото оставам без телефон  Close

Ето и една снимка от мен. Като я гледам ми се реве, искам пак отпуска!!!

https://instagram.com/p/7P5YjkrYUB/?taken-by=katehina

# 573
Ето и една снимка от мен.

хвърлих едно око, страхотни са снимките ти!  Grinning

# 574
  • Другата България
първо да кажа, че Мери Ан е гадже-трепач!  Heart Eyes

и второ, пускам снимките на розите
снимала съм ги с много мисъл за един човек, но реших, че не си струва да ги получи от мен
има един особен тип хора - както от мъжки, така и от женски пол - които намират щастието си в това да са нещастни
винаги съм мислила, че такива хора не може да съществуват, но е факт, че ги има
а аз понякога се заблуждавам, че това са хора, които имат нужда от помощ, разбиране и подадена ръка, подавам я и след време откривам, че тя е отблъсната, защото те отчаяно се нуждаят от това да не излезат от калната си локва, защото там им е най-комфортно и удобно и носят от десет /сто!/ кладенеца вода само и само, за да се валят във въпросната локва и да събират съжалението и опита за подкрепа като безценно съкровище - като в детските книжки - дракон, легнал върху купища със злато, което не се яде, не се пие и не топли в зимната буря ...

Скрит текст:

Hug Благодаря ти.
Замислих се върху думите ти...много истински. И веднага ги свързах с точен човек.... Confusedедна от причините да не съм на предишната си работа е тази - органична  непоносимост имам към такива хора. А са много. Някак статуквото ги задоволява, както и ролята на жертви.
А розите са прекрасни, те и слънчогледите са любимите ми...цветя. Heart Eyes

# 575
  • София
Онна, влез в настройки-звук-смс  Hug
Нямам такова, белла. Имам "известия", обаче от там променям звука на всички неща. Явно така са преценили - че ще е с един звукл Нищо де, това да му е кусура  Wink

# 576
  • Другата България
Тихо, че аз не мога да намеря как  м@мк@ му да сложа на този и онзи да ми звъни с различна мелодия.
А знам, че може, колежка имаше такъв и от звъна на нейното мило по 98765432 пъти на ден вече имах полюции. smile3514 smile3511 newsm61

# 577
Мери, честито телефонче, със здраве да го ползваш.
Кой самсунг избра в крайна сметка?

Бубанка, много ми харесаха думите ти + снимката с дракона, много вярно наистина!

# 578
  • Другата България
http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/samsung/i930 … 8cCFSQFwwod1igFVw
Те тоя. Благодаря, дано изкара повече време. Ама дорде свикна....
Ти как си?

# 579
Много е хубав, дано наистина те изкара дълго.  Hug

Добре съм, чакам да раждам, ама май няма да е скоро.. Rolling Eyes

# 580
Сиси,  Hug
не се тревожи, няма да остане вътре

Белла, гледам едни снимки на котки и познай за кого си мисля  Whistling

# 581
  • Другата България
Пише 15 дни, така че всички чакаме.
Аз ако не ми мине котка път края на другата седмица може да отида за няколко дни до Италия с ММ, но ще стискам палци. Ако тръгна, ще те проверя преди това. Sunglasses
Въпреки че с тези бежанци много се чудя...виси се по границите с часове, проверки, глупости.
Ще видим.

# 582
Сиси,  Hug
не се тревожи, няма да остане вътре

Белла, гледам едни снимки на котки и познай за кого си мисля  Whistling
Не си го и помисляй  Joy

Онна, в настройките на телефона има настройка на звук. Там има настройки за сила на мелодията, мелодия и за смс. Сега ще ти прикача снимка.

Бубсън, пускам поредни постове, защото не ми дава два линка в един пост.  Peace

# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт