Зоната- тема 2

• 26 250
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Оптимист по принуда
Добро утро!

Бубанка, прекрасни снимки, леко меланхолични, точно както обичам.

Моят първи телефон беше един миниатюрен панасоник
Скрит текст:
Удивително защо бях твърдо убедена,че е бил моторола, но гугъл ми опресни спомените.

Тези дни съм се отдала на Робърт Редфорд  Blush Изгледах An Unfinished Life, Неприлично предложение и Шпионски игри.

От прозореца днес
Скрит текст:

# 556
Наспахте ли се ? Simple Smile
Продължават отвсякъде да ми повтарят, че времето ще се разваля  Crossing Arms Ами не съм доволна и не го приемам пък. Най обичам септемврийското море, когато вече не е така горещо и няма много хора...по-чисто е и спокойно.

Бубанка, Кухня е много готин сериал, по-назад май го бях споменала, абсолютна смехотерапия. Heart Eyes Любим ми е .

# 557
Бубанка, Кухня е страхотен сериал  
Ако имаш време, изтегли си го, заслужава си всяка една серия.

Във vbox-а също ги има епизодите   Peace

Аз чакам с нетърпение новия сезон.

# 558
  • Другата България

Мери, беше пуснала един линк към сайт за учене на разни неща - може ли отново, защото не успявам да го открия?  Hug

smile3533 Ако обещаеш, че няма да ме триеш повече в темата за бежанците. Crossing Arms
http://aula.bg/site/register

Знаеш, че се шегувам, нали? И че откакто те видях ми е все тая къде ще ме изтриеш, щото си готина. newsm08
Бела, купих Самсунга. Sunglasses Mr. Green
Снощи си легнах в 2.  #Cussing out Големо ръчкане му ударих, и се дразня на мене си какъв съм индианец...да не говорим като 10 години съм била с Нокия как псувам като каруцар тука...не се справям с елементарни неща и това ме амбицира, и продължавам докато го направя и то стана 2 часа нощес.
Сутринта станах рано, че имах задачи, преди малко карах майка ми до Кауфланд на пазар, а навън е сигурно 40 градуса, морно, гадно....направо ми сЪ дорева. Като премазана съм.
Сега съм го скрила от себе си smile3521 smile3511 до понеделник, ще ида при бивш колега хакер със Самсунг, да ми сложи Вайбър, дами направи каквото искам, за да не се мъча повече.
Знаех си аз, че така ще стане....аз като свикна с нещо после ми е...затова и колата си не продавам въпреки, че всеки ме кара щото колкото повече време минава толкова по - непродаваема става....много трудно се разделям с неща.....

# 559
Честито, Мери, със здраве да си го ползваш, дълго и безпроблемно Wink
Ще свикнеш бързо и после ще забравиш как е било с Нокиата

# 560
  • Другата България
 smile3515 Лесно ти е на теб, нали си млада, аз съм стара жена, и съм като индианец наистина...
Благодаря ти.  bouquet

# 561
Мери, много ти благодаря!  Hug
онази тема не съм я отваряла - ако щеш вярвай  Joy
не само аз имам метла  Mr. Green  Whistling
честита ти продобивка!
ай ся, стара жена  Crossing Arms
а аз що не съм те виждала на снимка, м?
да преценя аз точно колко ти си стара  Naughty

Деми, снимката е  Heart Eyes

# 562
  • Другата България
Шегувам се, знам че не си ти, то си пише кой е, Татти ми е стар фен, и е взаимно, разбира се. Crazy
Ще ти пусна една на ЛС.

# 563
Шегувам се, знам че не си ти, то си пише кой е, Татти ми е стар фен, и е взаимно, разбира се. Crazy
Ще ти пусна една на ЛС.

отворил /отварял/ е преди мен  Wink
иначе и аз мета - в такъв момент не гледам кой е писал, а само какво е написано - така е по-лесно

ще пусна малко снимки на едни рози пред входа /от там са и всички мои снимки, които съм пускала във форума/ - снимани са преди 2-3 дни, свежи и прекрасни - добре, че един съсед се грижи за тях  Laughing

# 564
А на мен снимка?  Crossing Arms

# 565
  • Другата България
 Heart Eyes Питай Бубанка да ме опише, тъкмо изтрих линка. Embarassed

# 566
първо да кажа, че Мери Ан е гадже-трепач!  Heart Eyes

и второ, пускам снимките на розите
снимала съм ги с много мисъл за един човек, но реших, че не си струва да ги получи от мен
има един особен тип хора - както от мъжки, така и от женски пол - които намират щастието си в това да са нещастни
винаги съм мислила, че такива хора не може да съществуват, но е факт, че ги има
а аз понякога се заблуждавам, че това са хора, които имат нужда от помощ, разбиране и подадена ръка, подавам я и след време откривам, че тя е отблъсната, защото те отчаяно се нуждаят от това да не излезат от калната си локва, защото там им е най-комфортно и удобно и носят от десет /сто!/ кладенеца вода само и само, за да се валят във въпросната локва и да събират съжалението и опита за подкрепа като безценно съкровище - като в детските книжки - дракон, легнал върху купища със злато, което не се яде, не се пие и не топли в зимната буря ...

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 14:33 от bubanka

# 567
Heart Eyes Питай Бубанка да ме опише, тъкмо изтрих линка. Embarassed
Дай на ЛС  Praynig

# 568
  • София
Аз винаги съм била ХТС. И на Онна го препоръчах нека се включи да каже. Сега съм с Алкатела заради цената, но догодина се връщам на ХТС.
Потвърждавам, препоръча ми го  Hug Доволна съм като цяло от телефончето. В началото си имах неразбирателства с него, ама проблема май беше в потребителя, т.е. в мен защото не му бях свикнала на софтуеъра. Бързо му пада батерията обаче. Всеки ден трябва да го зареждам, но те май повечето съвременни телефони са така за жалост.
И често успявам да затворя докато говоря с някой.  Confused Заради проклетия тъчскрин и това че се движа докато говоря и току взема че нацеля червената слушалка.

белла, не мога да открия от къде да си сменя известяването за смс-и.  Embarassed Имам опция да сменя звука за известяването, но то е за всички системни съобщения

# 569
Онна, известията за фейса ли искаш да смениш?

Общи условия

Активация на акаунт