Зоната- тема 2

• 26 253
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Е щом имат фенерче освен и аз да мрънкам за нов телефон. Ама като ми върши работа и самсунга -и си говоря и в нета си взлизам. Пък нокийката ми свети в тъмното като храня детето. Simple Smile Ще мрънкам за друго. Остава да реша за какво

# 541
https://www.google.bg/search?q=сименс+телефони&biw=360&bih=327&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI6NCnw5fdxwIVw4gsCh1fGgA5

А тези помните ли ги? Имах такъв и като звънеше светеше в синьо! И с полифонична мелодия  bowuu

# 542
  • София
Според мен няма по-качествен телефон от Нокия, препоръчвам уиндоусфона на модела Лумия- не е андроид, ако не искаш такъв.
Такъв е последния ми телефон и съм много доволна. Само дето вече се водят Майкрософт. Оптиката на камерите е Карл Цайс, навигацията Хиър мапс, процесора ултра бърз, отначало ми беше трудно да превключа от Андоида, но вече ми е супер удобен. Отделно, че всичко се синхронизира с лаптопа  ми, т.е. не ми се налага да прехвърлям снимки да речем с блутут.  Hug Peace

Чак не мога да повярвам, че за един и същи телефон говорим! За мен няма по-голям отврат от Лумията ми. Само че съм на принципа 'пени се, не пени, пари съм давала' и го чакам да се развали  Laughing И повече Нокия няма да докосна в живота си, ужасен телефон, ужасна ОС! Няма едно нещо, което да ми харесва (хайде, хубави снимки прави).
Откакто има мобилни телефони, винаги съм била с Нокии, но това, което преживях с Лумия 625 (това пък и без пари да ви го дават, не го взимайте) и с Лумия 925, ме отказа категорично от марката.

# 543
https://www.google.bg/search?q=сименс+телефони&biw=360&bih=327&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI6NCnw5fdxwIVw4gsCh1fGgA5

А тези помните ли ги? Имах такъв и като звънеше светеше в синьо! И с полифонична мелодия  bowuu
не се отваря линка,но подозирам,че е един,който и аз имах Simple Smile Аз преди години бая телефони смених.Първата ми Моторола можеше да се използва и за самозащита,ако те ударя с нея ще припаднеш,а с антената можеш да извадиш око от половин метър  Joy

# 544
ако те ударя с нея ще припаднеш,а с антената можеш да извадиш око от половин метър  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Иначе линка на белла го копирай целия в браузъра и се отваря.

# 545
Аз си спомням като се появиха мобифоните и баща ми си купи, каква радост беше. Само, че я имаше чуденката къде да го сложи, в джоба на ризата не става, на дънките - директно ти ги сваля  Joy Абсолютен уред за самозащита, заплахата сигурно е била Като ти прасна един мобифон ...  Laughing

# 546
И СИМ картите струваха 130лв тогавашни пари  Crazy и опашки по 20 метра пред Мобилтел  Joy

# 547
  • София
Ох, много емоционално съм се изляла за Нокията, Шаги - надявам се, че не го приемаш като дуднене по теб, просто темата ми е болезнена  Crazy

# 548
  • Другата България
Ох, много емоционално съм се изляла за Нокията, Шаги - надявам се, че не го приемаш като дуднене по теб, просто темата ми е болезнена  Crazy
Нищо, на мен са ми "полезни" такива мнения. Crazy Crazy Crazy
Шегувам се, то е ясно, че всеки ще хвали или хули това, от което е доволен.
Ето това http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1645/nokia-7610-supernova е моя телефон, гледам, че е модел 2008, значи топъл топъл съм го купила, тогава струваше 460 лв., но не е направил нито един проблем за 7 години, безотказано и безпроблемно работи, и ще работи още, сигурна съм. Батерията му просто издава багажа, а ММ го иска, ще я смени и ще си джитка с него.

# 549
  • Луната ни пази
Ох, много емоционално съм се изляла за Нокията, Шаги - надявам се, че не го приемаш като дуднене по теб, просто темата ми е болезнена  Crazy
Нищо подобно  Hug То всеки говори от личен опит, нали знаеш, нормално е един да е доволен, друг не.  Peace

# 550
  • Mediterraneo
До миналата седмица бях на вълната на Мери относно смяната на телефона. Старото Леново( 2 годишно) нещо бъгна след ресетване на настройките и така и не успяхме да подкараме интернета на него. А плановете и на двамата ни са с интернет, да го плащаме само без да го ползваме, не става.
Много умувах, много четох, но понеже бях супер ограничена откъм пари, избрах този-http://www.gsmarena.com/acer_liquid_z520-7073.php Acer Liquid Z520. Държах РАМ- а му да не е под 1 гб, други изисквания твърде нямах. Дано ме изкара повече време!
Но пък докато умувах какво да е, направо се влюбих в това- http://www.emag.bg/smartfon-yotaphone-32gb-4g-bjal-c9660-white/pd/DJ7GQBBBM/. Не го открих обаче наличен тук при нас и се отказах  Confused

Общо взето никога не съм давала много пари за телефон. Леновото го взех за 140 лв от Продавалника- чисто нов, поръчан от Китай, тогава още не продаваха смартфони на марката в Бг. Оказа се чудесен телефон. Може би това ми е най- скъпият телефон до сега!

# 551
  • Перник
Тъкмо щях да кажа за Леновото, харесва ми най-много от андроидите -хем евтин, хем голям, камера, дизайн, всичко-за А536 става въпрос.

# 552
  • София
И СИМ картите струваха 130лв тогавашни пари  Crazy и опашки по 20 метра пред Мобилтел  Joy
По-късна ера е това. Мобифоните бяха с карти и номера и нямаше сменяне. Яка работа, тухла четворка. А някой помни ли как започваха телефонните номера на Мобифоните? 0798 ли беше?

# 553
Започваха с 048 . Сега осъзнавам, че още помня номера на татко Simple Smile

# 554
бях ви казала, че не гледам сериали? е, вече гледам - от снощи  Mr. Green
вчера вечерта бях безобразно крива и след вечеря мм ме завлече пред телевизора /рядко уважавам насилието на физически по-силния мъж над нежното и фино създание, наречено жена, но снощи случаят беше точно такъв/ с думите "сега ще видиш какво ще гледаме, ще ти хареса" - да, хареса ми - "Кухнята", много приятен руски хумор  Heart Eyes

Мери, беше пуснала един линк към сайт за учене на разни неща - може ли отново, защото не успявам да го открия?  Hug

и една снимка, която откраднах от фейсбук - много ми хареса, цяла сутрин я гледам и си мечтая за разни неща  Sunglasses

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт