Зоната- тема 2

• 26 257
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Иначе и Самсунг S6 е готин...ако ви се дават 1300лв.  Mr. Green

# 526
На мен хич не ми се дават.  Mr. Green
За лаптоп бих дала, но за телефон .. Naughty

# 527
  • Луната ни пази
Според мен няма по-качествен телефон от Нокия, препоръчвам уиндоусфона на модела Лумия- не е андроид, ако не искаш такъв.
Такъв е последния ми телефон и съм много доволна. Само дето вече се водят Майкрософт. Оптиката на камерите е Карл Цайс, навигацията Хиър мапс, процесора ултра бърз, отначало ми беше трудно да превключа от Андоида, но вече ми е супер удобен. Отделно, че всичко се синхронизира с лаптопа  ми, т.е. не ми се налага да прехвърлям снимки да речем с блутут.  Hug Peace
http://www.microsoft.com/en/mobile/phones/lumia/
 Ето моделите, дори и на най- добрите цената им не е много висока. Моя двусимов, първия ми двусимов телефон, чиято батерия държи поне два дни.

# 528
Иначе и Самсунг S6 е готин...ако ви се дават 1300лв.  Mr. Green

Много бързо им падат цените, до 2-3 месеца ще е намален. Моят  петицата миналата година го взех като излезе около 1200 , после го мярнах на 800, сега го гледам 600  Crazy Ама е хубавец  Flutter

Брат ми сега говори за последния Айфон, мислел да си го взема, ми не ми харесват тези телефони и това е.

# 529
Преди години като излезна Айфон 4 дадох 1500лв кеш за него. Да, ама след 5 месеца излезна ХТЦ Сенсейшън ХЛ...влюбих се  Heart Eyes айде 1300лв кеш за него. За 5-6месеца дадох пари за телефони колкото за кола. Всеки има своите обсесии и моята е телефоните  Crazy

# 530
  • Другата България
Като на руса стара лелка да ми обясните разликата между Андроид и Уиноусфон /или там каквото е...../.

# 531
Като на руса стара лелка да ми обясните разликата между Андроид и Уиноусфон /или там каквото е...../.

Различни операционни системи. Уиндоус ОС е това, което е на компютрите в опростен вариант. Андроида е най-популярната ОС и за това повечето хора я предпочитат. Просто свикват. На мен ми беше трудно от ИОС на Андроид ама се свиква.

# 532
  • Euskal Herria
Служебният телефон на мъжа ми е Айфон, не е очарован от него. Вярно, служебно са им набутали и разни програми вътре и все пак...

# 533
  • Луната ни пази
Уиндоусфона прилича на Уиндоус осмица и нагоре. Андроида е операционната система на повечето смартфони, тя се поддържа от гугъл, а уиндоуса съответно от майкрософт. Различен им е интерфейса, в интерес на истината магазина на гугъл има повече приложения.

# 534
  • Другата България
Ясно.
Мерси, девойки.
Андроид ще е.

# 535
И аз и една от най-добрите ми приятелки сме с еднакви ХТС от 3,4 години и не са мръднали Peace А не е като да не са виждали падане и други екшъни  Laughing Ето този : http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3373/htc-desire-x

# 536
Ох, много харесвам фейса и интерфейса на тия телефони! И е с Андроид 4.0 много искам да го сложа ама не става!  Crossing Arms

# 537
  • Бургас
Абе няма ли фенерче,не ми ги хвалете  Laughing

# 538

Имат. Даже и със степени на силата на светлина  Flutter

# 539
Лина,не че нещо,ама и новите телефони имат програма за фенерче и да ти кажа бая силно си светят  Grinning Иначе и аз си спомням с носталгия за първите си апарати,колко игри на змия съм изиграла в часовете в училище  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт