Зоната- тема 2

• 26 263
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Нокия вече не е това, което беше. Вярно, че пуснаха първата ОС Синбиен обаче след краха, който преживяха тогава така и не успяха да възстановят доверието. В момента са с Уиндоус и не препоръчвам.  Peace

# 511
  • Бургас
Аз съм най-доволна от Нокийката с фенерче. Голямо куче излезе Simple Smile

# 512
Аз съм най-доволна от Нокийката с фенерче. Голямо куче излезе Simple Smile

Е те тия за железни  Laughing
Знаете ли колко искам пак телефон с капак! Обожавах ги!

# 513
Аз имах преди години един много дребен телефон с капаче. Много си го харесвах. Не помня марка, но беше супер мъничък като детска играчка.

# 514
  • Другата България
Нокията е Мерцедесът на телефоните, това съм го чула, нали казах, че и сега съм с Нокия, кой е този , за който ми говориш, Билка?

# 515
Аз имах преди години един много дребен телефон с капаче. Много си го харесвах. Не помня марка, но беше супер мъничък като детска играчка.

Имаше едни Самсунгчета  Heart Eyes ами помниш ли супер гъзарските Мотороли? Много тънки, с капак...  Sunglasses

# 516
А първия ми телефон беше една гигантска Моторола синя с голяма антена, като домашен безжичен телефон.
 Joy Joy Joy

# 517
Май всеки ще похвали различен Simple Smile На мен последните ми три телефона са Самсунг Галакси и не съм имала никакви проблеми. Сега съм с Galaxy S 5, предишният ми е при майка ми, а по-предишният у подчинена на баща ми, всички работят безотказно. То си е до голяма доза късмет.

# 518
  • Euskal Herria
Привет и от мен! Вече съм адекватна и мога да се включа  Grinning. Отпускари сме, тук сме си. Като ми остане време, ще пусна малко снимки. Не бяхме спирали специално по френското средиземноморие, но този път го направихме.
У нас сме на Самсунг - страшно сме доволни. НТС си взе сина ни - временно, но страшно много дефекти даде и накрая окончателно спря. От Мтел офис го взе.
Определено сме фенове на Самсунг - не само за телефони, но и техниката ни във всички къщи е тази марка.

# 519
Валия, за S5 нищо лошо не мига да кажа, но излиза от ценовия диапазон на Мери. А Самсунг до 350лв...по-добре ги хвърли  Mr. Green

# 520
А, Янче, добре завърнала се. Помислих, че си се изгубила по фиестите Wink

Валия, за S5 нищо лошо не мига да кажа, но излиза от ценовия диапазон на Мери. А Самсунг до 350лв...по-добре ги хвърли  Mr. Green
И това го има .
Предишният ми беше С дуо
http://www.handy.bg/bg/p/samsung/samsung-galaxy-s-duos-2-s7582

# 521
  • Другата България
Бела, ето ти потвърждение на думите ми за НТС.
Това каза и познатата ми - много дефекти дават....

# 522
Моя в момента е такъв : http://get.bg/samsung-gsm-s6802-galaxy-ace-duos-smartfon-s-dve-s … ampaign=pazarfeed

Евтинджос е, няма екстри, но ми върши работа, а и аз се привързвам и не обичам често да сменям телефоните. Реално го ползвам само за говорене и понякога за интернет.
Взех го заради 2-те сим карти, че да не нося 2 телефона.
Доволна съм.

# 523
Аз винаги съм била ХТС. И на Онна го препоръчах нека се включи да каже. Сега съм с Алкатела заради цената, но догодина се връщам на ХТС.

# 524
  • Перник
Нокия "Лумия 925", а имам и една Нокийка с две карти само за слушалка, другият ми е за нета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт