Зоната- тема 2

• 25 938
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • HH

Няма за какво. Това е просто работа. В 90% от случаите да разгледаш мястото, на което си, означава да пиеш по бира с колегите след работа на път за хотела.

# 691
  • София
Бъни, аз питах за годината, защото не видях минуса пред градусите.
Извинявам се много, объркала съм се, пиша и работя едновременно  Confused
Бубанка, честит рожден ден със закъснение, бъди здрава, щастлива и мноого обичана   bouquet

# 692
Бубанка, със закъснение, честит рожден ден!

Летаргично ми е, не съм се наспала и съм гладна... (ама ми е ядат боклуци по възможност).

# 693
И на мен, Алечка. Вчера боднах в Макдоналдс  Blush

# 694
  • Другата България
Бубанка, със закъснение, честит рожден ден!

Летаргично ми е, не съм се наспала и съм гладна... (ама ми е ядат боклуци по възможност).
newsm44 Hug
Намерих си съмишленици.
Нали ходя на аеробика, и там "съколежките" ми по скачане са маниачки на тема телА и храна, барбар с тренерката. Цяла вечер говорят за въглехидрати, калории, какво трябва, кое къде се лепи....а аз чакам само да се прибера и да поръчам една огромна пица Crazy, като за десерт вкарам едно парче чийзкейк.
Сега пък вкарвам Чио чипс с гъбки. Party

Не го правя редовно, ама понякога направо ми идва отвътре. Уж внимавам какво ям, чета етикети, не купуваме някакви боклуци, но пък понякога човек има нужда и здравословно да вкара нещо нездравословно. Crossing Arms

# 695
Ауууу или Лей с гъби  Blush
Край! Отивам до магазина!  newsm49

# 696
Еее, Мери, сърце нямаш с този чипс! Ще накарам ММ да ми донесе, като тръгва за работа  Crossing Arms

И аз съм така. Не съм фанатичка на тема хранене, но внимавам какво купувам. Обаче понякога ламята Спаска къса синджира и се тъпча с боклуци. А пица поръчвам поне веднъж в седмицата  Embarassed

# 697
  • Euskal Herria
Определено не съм маниак на тема здравословно хранене. Ядем всичко, което ни е вкусно, дори и да се определя от някои като лоша храна или боклук. В момента сме на банички и боза  Joy. Ама това ни липсва в испанско.

# 698
За моите представи здравословно е всичко да е в норма.Ям всичко,предимно домашно приготвена храна,но не отказвам и по някоя поръчана пица понякога.Не бих могла да карам само на треви и кълнове ,колкото е да е полезно  Mr. Green

# 699
  • Другата България
Абе аз и това вманиачаване по Е - та гледам да го избягвам, то колкото повече четеш и мислиш, и отхвърляш, толкова по луд ставаш.
Няма как да си 100% сигурен, че всичко е куул, което ядеш. А въздухът? Водата?

# 700
  • HH
Евала, че внимавате какво ядете и че готвите. Мисля, че не съм готвила от около година.  Rolling Eyes

Довечера ми стискайте палци да не оплескам нещо, че.... Много неща зависят от довечера, да не кажа всичко. Имам нещо подобно на сценична треска, само дето съм зад сцената.

# 701
Кате, стискам  fingerscrossed

# 702
  • Оптимист по принуда
Катя, ще се справиш.

Kfc-то е моята слабост. И баници, и дюнери, и чипс. Но днес наред е
Скрит текст:
прясно постно зеле
.
Не гледам никакви Е-та честно казано.

Днес се събудих с приятен гърлобол, детето и то е сополиво, но пък навън е прекрасно и необичайно слънчево, та си направихме разходката.

Направих грешката да отворя сайта на Victoria's secret  Blush

# 703
Обожавам пици, баници, чипсове и т.н. Не съм много по здравословното хранени.

# 704
обожавам макдоналдс  Heart Eyes
тук е ветровито, цял ден се разхождаме и скачаме по скалите  Sunglasses
има много снимки на сиво и мрачно море, ако са станали чиатви, ще показвам, когато се прибера

Общи условия

Активация на акаунт