Парфюмни размисли и страсти - 192

• 104 273
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
WaltherP99  Hug блгодаря  Blush

# 691
  • Варна

Новия Noir Exquis L`Artisan е ЧУ-ДЕ-СЕН  . За съжаление ревю не мога да направя-спрях доста симпатична американка на улицата , за да я питам какъв парфюм ползва.Явно е доста нов,защото никъде не можах да си намеря да си купя мостра.При първа възможност ще го направя.
Аз поръчах мостра от тук, дано си заслужава чакането:
http://twistedlily.com/shop/eau-de-parfum/noir-exquis/
 Peace

# 692
kovatcheva, много интересни предложени и сега ще ги разгледам подробно. Виждам, че си любител на портокаловите аромати. Simple Smile Ето един от мен, който намирам за интересен. Фреш от портокали и моркови с щипка ирис. http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Sienne- … Orange-14837.html Но той ми стои за горещините.

Pipi, няма да намериш Kenzo-то. Отдавна е спрян от производство, за съжаление.

Имам Rose-Explosion и мога да кажа, че e страхотна зимна роза. Любимата ми комбинация оуд-роза с преобладаващ аромат на розата. За мен си е чисто дамски парфюма. Изключително красив, не знам как иначе да го опиша. Много траен и с много силанж, но това си е типично за марката.

# 693
2. Само стандартния Flowerbomb съм пробвал - не бях чувал дори за това издание  Embarassed
Имам Rose-Explosion и мога да кажа, че e страхотна зимна роза. Любимата ми комбинация оуд-роза с преобладаващ аромат на розата. За мен си е чисто дамски парфюма. Изключително красив, не знам как иначе да го опиша. Много траен и с много силанж, но това си е типично за марката.
[/quote]
Страхотно е това издание на Бомбата. Имам три ЕДП, Интенз и Розова, бих взела и тази, обаче е доста скъпа.

# 694
Аз го получих като подарък от ММ, иначе трудно щях да преглътна цената. То си е все едно купуваш някой ексклузив на Герлен. Crazy

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 13:10 от something new

# 695
  • Чукарландия
Сега се загледах във Фрагрантика, лелеее, то много бомби имало... Shocked
А аз нито една не познавам. ooooh!

# 696
Първият Flowerbomb е нещо като смесица от Ангел-а на ТМ и LVEB. И половината други миришат по същия начин, но в различни опаковки.
Ето този ме втрещи http://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Swarov … Deluxe-28111.html $2500  Shocked Хайде мерси за кристалите. Stop Laughing

# 697
  • Чукарландия
Получих си Orchidee Vanille - прекрасен. Дано да е и траен. И не е една проста ванилийка. Не, нещо много повече е, но не различавам отделните нотки. Като цяло е много, много хубав. И мой. Peace

# 698
А аз не намирам нищо от Ангела в Бомбата. Втория написан парфюм кой е?
Повечето Бомби миришат еднакво с много леки разлики.

BBeLLa, честито! Сигурна бях, че ще ти хареса много парфюма. Hug  bouquet
Ох аз съм на нисък старт и чакам моите.

# 699
  • Чукарландия
BBeLLa, честито! Сигурна бях, че ще ти хареса много парфюма. Hug  bouquet
Ох аз съм на нисък старт и чакам моите.

Благодаря!   bouquet

Чакам с нетърпение резултатите от тестовете. Обожавам да ви чета... Heart Eyes

Скрит текст:
ПП Сега ме подертихте с Rose Veloursnewsm43

# 700
А аз не намирам нищо от Ангела в Бомбата. Втория написан парфюм кой е?
La Vie Est Belle
Предполагам, намирам приликата в това, че и трите са сладки бомби. Аз не харесвам такива аромати. И не чакам много да се развиват, за да откривя разликите.

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 11:19 от something new

# 701
Първият Flowerbomb е нещо като смесица от Ангел-а на ТМ и LVEB. И половината други миришат по същия начин, но в различни опаковки.
Ето този ме втрещи http://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Swarov … Deluxe-28111.html $2500  Shocked Хайде мерси за кристалите. Stop Laughing

Щандовете на Viktor&Rolf ги подминавам,защото от първата им цветна бомба http://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-1460.html щях да получа уртикария  Laughing  шегичка  Laughing от тогава не се осмелявам да тествам нещо на марката.

# 702
  • в 1001-та нощ
Аз също не ги долюбвам, цветната я имах - така и не я обикнах - наскоро пробвах Spicebomb - толкова отвратително усещане  Stop Stop Stop Но си имат обожателите, нека сме различни  Hug

BBeLLa  Hug честито  Blush И аз го харесвам, но не го притежавам, все още Simple Smile Е, нищо спешно няма - ще му дойде реда  Blush

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 13:02 от a.l.e.n.a

# 703
  • Враца
Аз не намирам нищо общо м/у Flowerbomb и Ангел-а на ТМ  newsm78
Бомбите са ми компотести, бозави и повърхностно сладки.
Докато съкровищата на ТМ са съвсем друга работа, ама за тях съм се изказвала един милион пъти!  Laughing

# 704
  • в 1001-та нощ
И аз не намирам общо Simple Smile Ангелът в ЕДП версията ми е любим Simple Smile За бомбите писах, но сигурно има кожи, на които избива прилика или близост във възприятието Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт