Отново буква К

• 3 963
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
Калина ми харесва на мен.

А ако се търси нещо по-нестандартно, бих заложила на Клементина.

# 16
  • Бургас
За по-кратко от Кристина ти предлагам името на дъщеря ми-Криста. Simple Smile

# 17
Калина или Камелия  Peace Цветница е прекрасен празник.

# 18
  • София
Калина или Камелия  Peace Цветница е прекрасен празник.

Ама тя не иска именият ден да е през пости

# 19
Пак да кажа имения ден на Калина е на 29.07. Peace

# 20
  • София
Пак да кажа имения ден на Калина е на 29.07. Peace

Да, разбрах. Аз отговорих на горния пост, в който жената писа, че Цветница е прекрасен празник, което естествено е факт Simple Smile
А иначе щом Калина има имен ден и юли месец (аз лично за пръв път чувам) - чудесно. Аз например съм Светлана цял живот съм нямала имен ден и в последните години ми изнамериха 2-3  Mr. Green

Хрумна ми Катерина. Българско е, мисля че ще  има имен ден на Св. Екатерина, което е 24.11. Не знам обаче дали има някакви пости, аз само Великденските знам (не, че ги спазвам )

# 21
Българско е, мисля че ще  има имен ден на Св. Екатерина, което е 24.11. Не знам обаче дали има някакви пости, аз само Великденските знам (не, че ги спазвам )
Дам, Рождествените Peace Иначе името беше един от вариантите.

# 22
Кристияна мноооого ми харесва Heart Eyes И предлагам също едно мое любимо име-Кармен!!!!

# 23
24.11. е по време на пости - коледния пост.  Peace

# 24
Констанс или Констанца 
Други варианти са:
Калина, Катерина - прекрасни женствени имена с хубави значения, но именните дни са през пости.
Кристина  - хубаво име, но е мега популярно.

# 25
Констанца Shocked . Аз предлагам Калина!

# 26
Катерина, Клара, Калина, Каролина, Карина

# 27
Аз съм за Кремена. Хубаво, българско и идва от кремък, а не от цветето крем. Камелия, Калина, Катерина, Климентина са с именни дни все през пости, макар да не разбрах какъв точно смисъл се влага в това желание. Кремена ще има имен ден на 29.06.

# 28
Аз съм за Кремена. Хубаво, българско и идва от кремък, а не от цветето крем. Камелия, Калина, Катерина, Климентина са с именни дни все през пости, макар да не разбрах какъв точно смисъл се влага в това желание. Кремена ще има имен ден на 29.06.

Предполагам ,за да е по-обилна трапезата за празника.   chef

Предлагам Калояна , Кирила , Кръстина. Мисля, че отговарят на изискването за имен ден. newsm78

# 29
   Без Калина. Св. Калиник е на 29.07. Смисъла е , че една торта млечна няма да може да се сложи на трапезата Peace

Общи условия

Активация на акаунт