ПрЪвУписТна салаДка от пъпеЖ, ЙОВка й олиВо- 98

• 34 941
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Лале, сигурна бях, че пред съществителни не се слага тире  Hug  (както и пред глаголи). Наби ми се на очи, защото е от потребителка с големи претенции за грамотност  Sunglasses (сигурно се сещаш коя Mr. Green )

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 18:17 от Ензим

# 136
  • Телиш/Плевен
Я не се оплаквай, ти си висша лига. В сравнение с много други и особено предвид възрастта ти.

По точка 2, защото си българка. Аз на английски мога да обясня абсолютно всичко, докато съпругът ми няма идея защо казва едно, а не друго. Идва му отвътре. Както и на теб.
Благодаря ти, Софи. Blush Hug Старая се, но безгрешни хора няма никъде.
Скрит текст:
С умиление си спомням изпита ми по синтаксис в университета. Едната му част се състоеше от текст, в който трябва да се поставят препинателни знаци и да се аргументира защо знакът е такъв и защо е там. Направих го без грешка, но аргументацията яко я бях омотала (дотам ме доведе наизустяването на правила, от които си нямам понятие). Понеже от целия курс само моят текст беше напълно верен, доцентката се учуди, че съм го направила като хората, пък не съм се справила с аргументацията. Обясних й за моя проблем, тя започна да се смее и каза, че не било възможно. Даде ми друг текст. И с него се справих, а на нея вече не й беше чак толкова смешно (предварително се "договорихме", че ако и сега го направя без грешка, няма да ме пита за правилата). Laughing Иначе и с пунктуацията допускам грешки понякога, разбира се, но явно тези два пъти имах късмет.

Ензим Wink Hug

Цитат
такива моменти в който ме пита
ноща
поне да не мрънкя

# 137
  • Сф
Цитат
     Съвсем офицялно министърките на туризма и регионалното развитие заявиха , че в 20 % от населените места по морето имат пречиствателни станций. 

# 138
  • Телиш/Плевен
Цитат
някаква едея за подарък
Цитат
Здавийте приятели
Цитат
Неще ида чува

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 19:47 от Лале в дъжда

# 139
  • София
Цитат
да не загрозява с разни пърсинги/ така ли се пише
Цитат
пиарсинга

# 140
Цитат
Изгубих си шофйорската книжка.
Цитат
Здравейте група имам въпрос работя от 1 година на постоянен трудов договор имам 1 дете чакам второ женами е тук от 7 месеца децките надбавки са на мое име та женами не иска да остава март иска да си ходи в Бг въпросът ми е след като си заминат ще бъдат ли спрени децките или аз оставам благодаря ви

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 20:34 от Анонимен

# 141
Пуйтесата -
Скрит текст:
Избпгах от душите на хората
обикалях живи имъртви.
изгариях в тяните страдания ..
 Лекувам рани от чужди болки.
Ставах съпречасна с лошото и доброто
Отдавна напуснах душите на хората.
без добрина станаха са лоши.
Обядня светът загуби всички битки.

# 142
  • Телиш/Плевен
Цитат
да се консултитате
При проявен интерест

# 143
  • Испания

...като Еверест.  Joy Joy Joy

# 144
  • София
Цитат
Ние ходим във едно училище Вил-фен пиг.
#Crazy

# 145
Цитат
#Crazy
Shocked И не е нарочно написано по този начин?

# 146
Цитат
#Crazy
Shocked И не е нарочно написано по този начин?
Ако не бях намерила старата тема, никога нямаше да се сетя за какво става дума.  Joy
Скрит текст:
Старичко е. Вече не е ли ПГТЕ " Хенри Форд"?

# 147
Не мога да спра да се смея  Blush  Вил-фен пиг  smile3532

# 148
  • София
Цитат
здравейте моми4ета искам нещо да поръ4ам от амазон за първи път ми е и несам наясно с нещата пробвах но нестава
Не знаех, че все още има хора, които не знаят къде се намира тази хубава и тъй трудна буквичка Ч....

# 149
  • Телиш/Плевен
Не мога да спра да се смея  Blush  Вил-фен пиг  smile3532
hahaha Animal Pig

Обява:
Цитат
Децки панталон джинси
Нов. Подарак ни е от Германия.

Общи условия

Активация на акаунт