ПрЪвУписТна салаДка от пъпеЖ, ЙОВка й олиВо- 98

• 34 933
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Сф
Цитат
   Поли Русева може ли да дадеш малко информация за Пемиер. Тук в темата никой не е писал за него. Интересува ме хубаво ли е спато, има ли топъл басейн, забавления за деца, за храната видях твоите отзиви, но ме интерусува как са цените при свободна консумация, защото аз имам оферта със закуска и вечеря и само със закуска. Ако имаш база сравнение с хотел Лъки, моля те да ми кажеш твоето мнение.

ooooh!

# 181
  • София
Цитат
Темперетура

# 182
Цитат
A някой знае ли колко време се чака за одговор дали сме удобрени за получаване детски? Далисме всички документи преди 2 месеца

# 183
  • София
Цитат
цикала
исписаха
узадачи
нищоне видяха
Видяло юу себило

# 184
  • София
Потресаваща пунктуация  ooooh!:
Цитат
Все, я канят за коментари.Сега, вече не е май. Сигурно, Мишката -изкормвач, ще влезе като гост. Егати сеира, ще бъде!  Той не беше подготвен за такива въпроси, от гадните коментатори. Цял следобед, въздухарите мислиха двете изречения. От къде, толкова акъл. ще им отговаря, на тези. В кВи, филми се Вкарахте.  И дали, ще спретнат един "тантричен секс" . Може, и Боги да го понаучат на туй-онуй! Не вярвам, на тези от Нова. Как се корегира поведение, според вас?   След Боги, ми стана ми жал и за Анита. Ще, заработи шамарената фабрика, ми се струва. Точно тези думи, и вчера ги чух. Дали, ББ се е сетил да остави някой и друг памперс…

# 185
Reina, така си пише тази потребителка, много ме забавлява  Joy . Запетайките са на толкова невероятни места  Joy .

# 186
  • Телиш/Плевен
Цитат
А инъче сега като почнат училище ни дават по един лист на койта са написани ученическите пособия които ще трябва да купиме за учебната година.

# 187
Цитат
всичко се превърна в хаус

# 188
  • Телиш/Плевен
Пуйтесата:
Цитат
Една снимка с Ацтрисата Миланка Петрова в Учителсйя дом.не помня годината , аможе би е било2001г Русе.

# 189
  • София
Цитат
Ние ходим във едно училище Вил-фен пиг.
#Crazy
Shocked И не е нарочно написано по този начин?
Ако не бях намерила старата тема, никога нямаше да се сетя за какво става дума.  Joy
Скрит текст:
Старичко е. Вече не е ли ПГТЕ " Хенри Форд"?
Находката е от стара тема и името на училището не е написано нарочно така. Просто дамата така си го е запомнила.
......И да, от години училището се казва ПГТЕ " Хенри Форд" .

Ето и нещо по-актуално:
Цитат
И аз се замислям за течен колаген или хиалрион който да приемам вътрешно.
Отделно слагам кокосово масло вечер на лицето, през деня слагам крем здраве.
Трябва ми нещо за около очи хубаво,ако знаете пишете.
Отделно, според мен храненето,спорта си казват думата за кожата.
Аз съм пушач, и силно се надявам да спра цигарите за сметка на кожата ми.

То е правопис, то е ненагледна мисъл.....
Само не знам как се спират цигарите за сметка на кожата? Мъчи ме тоз въпрос, мира не ми дава.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 22:43 от Annastacia

# 190
  • Телиш/Плевен

Mr. Green

# 191

Цитат
тъй-някой се кахърим

# 192
  • Телиш/Плевен
Цитат
иzрастналата коса
фриzъора
косата ми се иzто6ти

Цитат
вкъ6ти
иzпла6та
По добре е на фриzъор
В началото ми бе6е жал
в края на каи6тата
ефтино
ни6то

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 22:36 от Лале в дъжда

# 193
Цитат
Удобрявам

# 194
  • София
Reina, така си пише тази потребителка, много ме забавлява  Joy . Запетайките са на толкова невероятни места  Joy .

Даа, това е сбор от доста нейни постове. Само не мога да схвана логиката на поставяне на запетайките, но ще упорствам, няма да се отказвам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт