Big Brother - Сезон 5, Тема 2 (24.08.-30.08.)

• 80 798
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 810
  • През девет планини в десета...
Забелязвате ли колко често в коментарите ни присъстват тези емотикони " Mr. Green " и "  Laughing "
Това не е случайно.... Mr. Green

# 811

А почти безпричинната агресия на Цицко и Богданов към Братухчев и Пламен може би показва завист си мисля.

Не знаем дали е безпричинна. Naughty

П.П. Направи ми впечатление, че Богаднов най-силно реагира на миризмите в тоалетната, а Борис все пак прати точно него да чисти.

Ми да ги прати. Пада им се  Twisted Evil

Иначе наистина е странно, че няма живо предаване. Което намирисва на инсценировка може би.

# 812
Забавно шоу е все пак, въпреки че може и доста насериозно да го приеме човек. Сами виждате, колко обидни думи се използват.

# 813

Иначе наистина е странно, че няма живо предаване. Което намирисва на инсценировка може би.

Направо си смърди  hahaha . Все чакам някоя по-спонтанна реакция от някого, дали ще я дочакам newsm56  tooth . Не могат да играят постоянно, освен като ги снимат, де hahaha .

Забелязвате ли колко често в коментарите ни присъстват тези емотикони " Mr. Green " и "  Laughing "
Това не е случайно.... Mr. Green
Аа, и тази  tooth , и тази  hahaha . Няма случайни неща  tooth .

П.П. Направи ми впечатление, че Богаднов най-силно реагира на миризмите в тоалетната, а Борис все пак прати точно него да чисти.
Аз не разбрах какво толкова им е мръсно на дъските в кенефа, ново изглежда, чисто ми се стори Flutter .. Някой осрал ли е, що ли? Че смърди - това е ясно Twisted Evil . А Богданов много изкуствено изигра това, че му се повръща, престара се Sunglasses .

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 16:03 от Ензим

# 814
Участието на този Богданов,много ми напомня онова на зрителя-фен-Стоян Дудов.И двете са еднакво "случайни".. Outta Joint

# 815
Този пък кой е ? Mr. Green

# 816
Стоян Дудов беше участникът в Биг Брадър Ол Старс,който беше избран след кастинг в който зрители изпращаха клипчета на тема "Защо искам да вляза в ББ".По-късно се разкри и самият той призна,че участието му съвсем не е било случайно,а е бил поканен.Той също беше фитнес инструктор и също участваше в клипове на поп фолк изпълнители.

# 817
  • sofia
На мен пьк ми е жал за този наивен, простоват и глуповат на вид Богданов. Той ще излезе обруган и подигран, а даже няма и да схване, що...
Напомня ми на Радо Прашката...

# 818
И още информация:

Цитат на: bg.wikipedia.org
Първоначално е обявено, че в предаването ще участват само реалити звезди от досегашните сезони на Big Brother в България. В последствие, в официално прес-съобщение е обявено, че в сезона ще вземат участие и хора, участвали и в други формати в България – като X Фактор, Мюзик Айдъл и Сървайвър БГ, както и от чужди формати. В действителност в къщата влизат само хора от Big Brother, Х Фактор, както и 2 македонски шоута. Вяра, Надежда и Любов посрещат всички останали съквартиранти, тъй като те бяха специални гости в предишния сезон – VIP Brother 2012. В шоуто влиза и фенът на предаването Стоян Дудов (ден 10-28.11.2012), който е избран след кастинг с хиляди кандидати провел се в интернет. Желаещите да влязат в шоуто трябва да отговорят с видео на въпроса "Защо искам да вляза в Big Brother?". Стоян Дудов излиза от къщата само 5 дена по-късно – ден 15 (03.12.2012). В изданието на предаването Господари на ефира по Нова телевизия на 03.12.2012 показват, как преди да влезе в къщата на Big Brother All-Stars 2012, Стоян е бил асистент в мисия, изпълнила се на живо в ефир, по време на VIP Brother 2012. Показани са кадри и от гостуването му в предаването на същата телевизия Станция Нова. Това създава усещането, че кастингът за фенове, искащи да влязат в къщата, е бил "нагласен".

# 819
А мъжкарят дали е участвали в клипове на фолкаджийки? Mr. Green

# 820
Богданов е участвал в клип,но не знам от коя песен.Ето това е корицата на профила му във фб-

# 821
  • Варна
абе батката е ЦСКА-р  Mr. Green
то бизнеса му явно е изкъсо свързан с отбора и затова си е позволил почивка в Биг Брадър  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Мож батката да е цесекар, което не е сигурно, но пък фактите говорят, че "редмодела" и инструктУр е от ДЮШ на ЛеСки! hahaha

Изказване в стил В група.... Mr. Green

# 822
...но не знам от коя песен.

Тази:

# 823
  • sofia
абе батката е ЦСКА-р  Mr. Green
то бизнеса му явно е изкъсо свързан с отбора и затова си е позволил почивка в Биг Брадър  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Мож батката да е цесекар, което не е сигурно, но пък фактите говорят, че "редмодела" и инструктУр е от ДЮШ на ЛеСки! hahaha

Изказване в стил В група.... Mr. Green
Няма титла,
няма купа,
само синя тишина!
Честит юбилей! Party

# 824
  • Варна
 Joy JoyКриши, Като ходиш на мач на твоя отбор не се ли губиш по селата? Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт