Big Brother - Сезон 5, Тема 2 (24.08.-30.08.)

• 80 828
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
А чухте ли Богданов какви ги плещеше на Анита - как искал да се представи достойно и хората да го спират по улиците и да му казват "евала, мъжкар" Laughing. Колко е заблуден, горкия......

Интересно защо си мисли така?
Горките нямат представа, че не са гледани на живо и ни дават това, което им е удобно.
Това, което ни излъчиха снощи е от първите 3-4 дни... Crossing Arms

На Богданов като му гледам снимките... ooooh! Поне да не се беше заявявал като хомофоб...

# 451
...
Язък им на американците за самочуствието ако им е такова образованието и възпитанието, каквото са дали на Кирил.
Възпитанието се дава в семейството и през първите години в училище. Нали не очакваш от висшето да възпитава?

Тогава защо израза е "възпитаник на Еди-кой-си колеж"?

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Без думи съм!  Mr. Green
Пак лошите американци са виновни

# 452
  • sofia
Снощи, добре че го гледах на запис, та успях да избегна Червенкова и Ко. Само от Минчев очаквах нещо, но май не беше във форма...
Гледах най-вече с нАучна цел. От любопитство как са монтирали сериала. Вече е ясно, кои са добрите, лошите и второстепенните.
От геят нищо повече не се очакваше, докато от инструктУра...ехе...ще се разгърне.
Като цяло, смешно беше. Много ми бяха смешни Крис, фъфлещият барман и Казановата, в изповедалнята.
Също се смях на победните възгласи на мъШкарите. И на цуни-гунито им.
Не знам обаче, доколко коректно ни се представят нещата в къщата. По-съм склонна да подозирам, че натъкмяват нещата и ни заблуждават.

# 453
  • София
Барелинке, не виждам снимките Sad  Laughing
А сега?
Скрит текст:

#Crazy #Crazy #Crazy
Боже, стана ми навик, сутрин да се давя в кафето си, след подобни снимки! Sick
Мъжкаря с мъжката дума и мъжкото поведение, се оказа най обикновенна, селска кифла.
Селфи в леопардови чаршафи,селфи в огледалото....  smile3555 smile3555 smile3555
Ами накрая, може да излезат вярни,слуховете за гейчето.

# 454
  • София
Както се и очакваше, използваха Кристиян до последно, и накрая ББ го изхвърли.
А жени има ли в къщата? Въобще не ги дават. 

# 455
Снощи гледах предаването, но не ме впечатли с нищо. Гостите в студиото не ме изненадоха, все едни и същи, пълна скука. Очаквах да им дадат мисия преди да изгонят някой, а те нищо. Така че оправдаха очакванията ми.
Коментирате, че Богданов може да е гей, съмнява ме, такова поведение на уж мъжкар ми е познато, а и много дразнещо. Този Цецо и той само изпъва рамене и се перчи като петел сред кокошки. Така като се замисля нито един не ми е симпатичен и нямам фаворит. Общо взето предаването става за губене на време.

# 456
  • София
На мен малко ми дожаля за Кристиян, макар че е нагъл. То е все едно да риташ паднал, той толкова си може, в неговата си среда така оцелява.

# 457
  • Варна
На мен малко ми дожаля за Кристиян, макар че е нагъл. То е все едно да риташ паднал, той толкова си може, в неговата си среда така оцелява.
За кое ти дожаля? За изгонването или нещо друго?

# 458
  • София
За това, че го употребиха по такъв гаден начин. Той очевидно не осъзнава проблемите си, но психологът и неговите помагачи много добре ги осъзнават и натискат и обострят и използват. Не зная къде е професионалната съвест и етика.

# 459
  • Варна
За това, че го употребиха по такъв гаден начин. Той очевидно не осъзнава проблемите си, но психологът и неговите помагачи много добре ги осъзнават и натискат и обострят и използват. Не зная къде е професионалната съвест и етика.

Андариел, не мисля така. Беше употребен от ББ, но не в степента, в която са употребени Богданов, да речем и Братухчев.
Кристиян в Къщата вършеше това, което е удобно за Брадъра, което ме кара да мисля, че е получил някакъв хонорар. Освен това печели известност, връзки (Евг. Минч.веднага каза, че би го взел под крилото си).
Т.е. Кристиян излиза с повече позитиви от шоуто. Докато Богданов да речем, ще извлече само негативи.
Какъвто и да е, сега вече всички го разбраха.

П.П. Богданов има всички предпоставки да се превърне в Пацо 2. По същия път върви..

# 460
  • София
Кристиян гостува ли в сутрешното предаване,че сега ставам и не видях?

# 461
  • Варна
Кристиян гостува ли в сутрешното предаване,че сега ставам и не видях?

И аз не видях, но снощи не обявиха, че ще се появи някъде, така че едва ли.

# 462
  • София
да, и така може да се разгледа. Но пак е... неморално в голяма степен, той е най-проблемен от всички, а това, че са му дали бонбонче не оправдава гадостта. Самото му поведение показва, че има нужда от друго нещо, а не от ББ. Той беше в класическата роля на аутсайдера, идиота, който да бъде озлобяван, за да прави гадории, а после и бит, за да могат другите да си излеят злобата. Класика.

Богданов беше футболистчето, нали? Ако е той, той поне изглежда нормален, макар и все още с пуберски нагласи.

# 463
  • Варна
Ааа, не не мисля, че Кристиян е най-проблемен от всички.
Смятам поведението му за игра, и то лоша актьорска игра. Не е лесно да си гей в нашата държава, на Кристиян също не му е било лесно, но оттук нататък, когато вече е получил ID  Laughing  от Евг. Минч. ще му се отворят много врати.

Пак сравнявам ситуацията Кристиан с тази на   Пеньо. И двамата влязоха с ролята на аутсайдери, дразнители.
Пеньо си тръгна с доста придобивки, а тези които трябваше да дразни се превърнаха в шутовете на БГ.

А мисля, че Богданов не е такова перде като Пацо и ще преживее по-тежко нещата.

# 464
  • София
може и така да е.  newsm78 С каквито и придобивки да е излязъл Пеньо, с каквито и придобивки да излезе Кристиян, пак си остават аутсайдери, комплексирани и ритани, презряни. Шутовете и те, само че те го правят от високомерие.

Общи условия

Активация на акаунт