Big Brother - Сезон 5, Тема 2 (24.08.-30.08.)

• 80 874
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 510

Именно, много е нехарактерно за мен Simple Smile докъде се докарах  Simple Smile ! Или казваш и те са в една нехарактерна ситуация и затова са такива, иначе с мед да ги намажеш.
[/quote]

Не знам, не знам...
Това за боя докато притихнат, заучена фраза ли е или го знаеш от опит?
[/quote]

Ами горният отговор , отговаря и на този въпрос, чиято цел не разбирам.Ако дразни начина ми на изразяване в случая, може би трябваше да го сложа в кавички, за по-чувствителните, но предвид това, което се коментира ...едва ли Simple Smile Не разбирам и защо се закачи за това, опитах с близки до образите думи да опиша , колко са ми неприятни Simple Smile Ако искаш "ела навън" , да се разберем "по мъжки" Simple Smile , че то вярно няма материал тази година , но чак пък толкова Simple Smile

Нещо не ми се получи цитата, прощавай!

# 511
  • Варна

Ами горният отговор , отговаря и на този въпрос, чиято цел не разбирам.Ако дразни начина ми на изразяване в случая, може би трябваше да го сложа в кавички, за по-чувствителните, но предвид това, което се коментира ...едва ли Simple Smile Не разбирам и защо се закачи за това, опитах с близки до образите думи да опиша , колко са ми неприятни Simple Smile Ако искаш "ела навън" , да се разберем "по мъжки" Simple Smile , че то вярно няма материал тази година , но чак пък толкова Simple Smile

Ами точно затова се изненадвам. Описваш как не харесваш нещо и колко те дразни и в същото време ти го правиш. Т.е. не го харесваш само когато другите го правят? Ако е така, помисли колко нелепо изглежда претенцията да си по-добра от тях.

# 512
Аз пък не мисля, че Богданов е гей. Да, вярно малко в повече дойдоха радостта и прегръдките, но к'во пък - може така да се изразяват някои хора.
Кирил ме разочарова, уж най-умен от всички, ама нещо не го виждам като такъв  ooooh!
Ади пък как я харесвате, като нищо не дават. И тя уж била силна, уж да не ти е в къщата - нищооооо.
Добре, че е Ирена да се чуе женски глас, а не само на виковете на онези двамата отворковци  Twisted Evil
И мен, както и повечето ме е яд , че Кристиян излезна.

# 513
нещо не ми се връзва как един бизнесмен, който може да си позволи да плати вечеря за 6 бона, ше си загуби 1 месец от времето, за някаква си награда, която както виждаме може и да е 20 000, може и по-малко

Не всичко е пари.

Бат' Цецо е отделил от личното си време, за да покаже, за да възпита публиката, какво е да си истински мъж, какво е мъжко поведение.

# 514

Ами точно затова се изненадвам. Описваш как не харесваш нещо и колко те дразни и в същото време ти го правиш. Т.е. не го харесваш само когато другите го правят? Ако е така, помисли колко нелепо изглежда претенцията да си по-добра от тях.
Мне, не ме разбра.Ако това разбираш от думите ми, аз те разбирам и съм съгласна, но не това казвам newsm78 За да приключим , ще кажа , че аз нищо подобно не правя /гледай сега как ме караш да се оправдавам Simple Smile / и тези тримата наистина са много далече от  мен. Тук както и по- горе, никъде няма претенция от моя страна да се сравнявам с тях по доброта Rolling Eyes Те са стоката , аз съм потребителя. Думите бяха за да стане ясно, точно колко калпава е стоката според мен.

# 515
Танченце, нещо цитатите те затрудняват, що така?

# 516
Танченце, нещо цитатите те затрудняват, що така?

Знам ли, но се оправих  Laughing Laughing Laughing

# 517
  • Враца
нещо не ми се връзва как един бизнесмен, който може да си позволи да плати вечеря за 6 бона, ше си загуби 1 месец от времето, за някаква си награда, която както виждаме може и да е 20 000, може и по-малко

Моят съпруг все казва, че му се иска да вземат него, за да си лежи 3 месеца и да си почива  Laughing
Това на шега, но за много хора, които имат натоварено и динамино ежедневие, и дори не могат да отделят време за почивка, това би било като курорт. А пък и ние само гадаем има ли-няма ли хонорари, но нищо не става насила- тоест, за някои може ида има, за някои - да няма. Всеки си е преценил за себе си дали да подпише договор за влизане в къщата, с или без плащане. Предполагам, че такъв като Цецо- високо самочувствие, твърдения за големи доходи, не би подписал договор, ако не го обезщетят за пропуснатите ползи. Така нещата придобиват смисъл- хем не работи, а си почива, хем пари да изкарва... кво му е.

# 518

Моят съпруг все казва, че му се иска да вземат него, за да си лежи 3 месеца и да си почива  Laughing
Това на шега, но за много хора, които имат натоварено и динамино ежедневие, и дори не могат да отделят време за почивка, това би било като курорт. А пък и ние само гадаем има ли-няма ли хонорари, но нищо не става насила- тоест, за някои може ида има, за някои - да няма. Всеки си е преценил за себе си дали да подпише договор за влизане в къщата, с или без плащане. Предполагам, че такъв като Цецо- високо самочувствие, твърдения за големи доходи, не би подписал договор, ако не го обезщетят за пропуснатите ползи. Така нещата придобиват смисъл- хем не работи, а си почива, хем пари да изкарва... кво му е.

Аз пък мисля, че такива като Цецо с лопата да ги ринеш и ако той има някакви претенции, за пропуснати ползи, сигурно има други,  за които най- голямата полза ще е да се покажат , колко са "тарикат мъже" по телевизора Simple Smile .Имам съмнения, че и той дава мило и драго точно за това, но знае ли човек!

# 519
  • София
Добре де, нали бил голям бизнесмен тоя Цецо. На коя фирма е шеф? Какво е построил? Че нали бил в строителството голяма работа.

# 520
И аз мисля, че Кристиян е имал договор и хонорар за 1 седмица.

# 521
...тоя Цецо. Какво е построил?

Образ на мъжкар.

# 522
  • София
...тоя Цецо. Какво е построил?

Образ на мъжкар.

Само в неговите очи обаче  Joy

# 523
Само в неговите очи обаче  Joy

Фенки, фенки, надали липсват.  Grinning

# 524
И аз мисля, че Кристиян е имал договор и хонорар за 1 седмица.
Много е възможно.Нещата, които ми направиха впечатление:
 -още чул недочул за багажа,  тръгна да казва, че естествено неговия ще запази;
- докато унищожаваха багажа , се чуваха подвиквания " ...аз нямам жълто в дрехите, това не е истина...";
 -толкова "брадъри" минаха вече, предполага се, че влезлите са гледали и вече трябва да са наясно, че Биг Брадър дава мисии,  доста подмолни и с единствената цел да стане интрига, скандал, драма или според разбиранията на много - интересно Simple Smile
Та подкрепям мнението тук, че или всички или определени хора вътре са част от сценарий, кой за пари, кой за слава!

Общи условия

Активация на акаунт