Big Brother - Сезон 5, Тема 2 (24.08.-30.08.)

• 80 832
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 660
Добре, че ББ вкара в таз къща Цецо и Боганов (дупедавеца), че да види българския народ що е Туй нещо, дето мяза на уний нещо и май мъжкар се наричало..... Селяния, ама от най-долнопробната и пошлата...
Верно е, изядоха местата минимум на доктор на философските науки и някой и друг ядрен физик!
Сигурно са останали в резервите...

# 661
  • Варна
Добре, че ББ вкара в таз къща Цецо и Боганов (дупедавеца), че да види българския народ що е Туй нещо, дето мяза на уний нещо и май мъжкар се наричало..... Селяния, ама от най-долнопробната и пошлата...
Верно е, изядоха местата минимум на доктор на философските науки и някой и друг ядрен физик!
Сигурно са останали в резервите...

че то при тях мъжкари дали има?!?!

# 662
загубиха ме като зрител, скучна работа  Tired

Скучно щеше да е да седят на масата и да си говорят за времето, тяхното е проста работа.

гледах първите 5 мин., след което ми стана супер безинтересно от тъпотии, простакеси и "мъжкари" и телевизорът отиде на бекграунд...туй то, приключих с тоя сезон

# 663
  • София
Богданов и Цецко се държат като двойка. "Ще кажа на Цецо", "Ще питам Цецо"
Така, както бяха легнали двамцата приличаха на стара семейна двойка правя асоцияция със сериала "Убийства в Мидсъмър", там винаги има някоя симпатична стара семейна двойка така легнали и обсъждайки нещата от живота.

# 664
  • София

Скучно щеше да е да седят на масата и да си говорят за времето, тяхното е проста работа.

гледах първите 5 мин., след което ми стана супер безинтересно от тъпотии, простакеси и "мъжкари" и телевизорът отиде на бекграунд...туй то, приключих с тоя сезон

Добре Loriyn, разбрахме. Mr. Green Никой не те кара на сила да гледаш. Stop Три пъти го повтори!

# 665
  • София
Недоумявам защо принцеските, тоест другите жени в къщата, не подкрепиха Никита. Седят като ощипани булки, гледат тъпо и мълчат.  ooooh!
Конформисти......... Винаги ме е дразнела тази линия на поведение.
И ако до вчера обяснявах на децата си, че кака Никита яде малки и непослушни деца, сега ми иде да и стисна по мъжки ръката и да и кажа евала, навря Цуцето в кучешки аноректален канал.

# 666

Добре Loriyn, разбрахме. Mr. Green Никой не те кара на сила да гледаш. Stop Три пъти го повтори!

Два пъти  Mr. Green

# 667
Белла, беше се записала на кастинг, ама не я взеха, а тя поне е побойничка и хубавица. Сега жените са невидими. Само двамата селяци дават.

# 668
  • IT
Никита е поспаднала според мен.

# 669
  • София

Два пъти  Mr. Green

Три пъти, за има-няма 40 мин. Mr. Green Ама изплачи си мъката, няма лошо!

Върви на телевизора ББ, ама честно да ви кажа хич не го гледам. Нещо безинтересно, монотонно, скучно. Някак си не ме грабва........Хич не разбрах какво ставя в тоя епизод.....

Скрит текст:

# 670
Никита е поспаднала според мен.
защо си е сложила имплант в брадата не разбирам, сигурно иска да подчертае трапчинката, освен ако не се наказва сама за нещо.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 21:56 от so what?

# 671

kamelia741
, явно и ти толкова гледаш, след като сметна за по-интересно да се занимаваш с моя хейт  Stop Коментирай си там ББ и не се занимавай с процедурни въпроси!

# 672
  • София

kamelia741
, явно и ти толкова гледаш, след като сметна за по-интересно да се занимаваш с моя хейт  Stop Коментирай си там ББ и не се занимавай с процедурни въпроси!

Хайде сега, три пъти напиши колко си сърдита! Между другото-какви са тези процедурни въпроси? Mr. Green

# 673
Много са тъпи всички в къщата - дори да играят на търг не умеят.
Ок, дори не е нужно да ощетяват бъдещият  победител- можеха да се договорят да играят до 1 лев, до 10 лева- да наддават със стотинки... а те се договарят да не участват в търга- един за всички - всички за един! това не е хипи лагер- това е игра и победителят е един- всички са конкуренти...
Само Братухчев и ...Николина ли беше /адвокатката/ подходиха сериозно към търга...

# 674
Първото интервю на Кристиян за 24 часа
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4943024

Общи условия

Активация на акаунт