Big Brother - Сезон 5, Тема 2 (24.08.-30.08.)

• 80 832
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 675
  • София
уф, аз пък, сега се оказа, че съм пуснала на БТВ и тече на Слави подборът за детската евровизия. Омръзна ми деца да пеят песни на Лили `иванова и не помня на кого е Повей, повей, ветре. Защо постоянно мъчат децата да пеят песни за зрели певици! Баси, това да не е Златният орфей!

# 676
Цитат
и не помня на кого е Повей, повей, ветре

Паша Христова

# 677
  • Варна

Айде даде назад:
Цитат
- Стана грандиозен скандал с изявлението ви, че сте правили секс с Валери Божинов. Той отрече и се закани да ви съди. Имали ли сте интимни отношения?

- Не съм казал кой точно Валери Божинов. Много хора носят това име. Не е футболистът. Във визитката, в кръга на майтапа, казах, че Николета Лозанова ще се шокира, защото може да си помисли, че става въпрос за нейния Валери Божинов. Спал съм и с Китаеца.
Mr. Green

# 678
  • Телиш/Плевен
Не си спомням кой пусна снимките на Богданов, но нямаше ли на част от тях лого на "Ред моделс"? Гледам, че и Кристиян споменава тази агенция, да не излезе, че са били колежки. Joy Може и да бъркам за Богданов, ама ми звучи познато това "Ред моделс". newsm78

# 679
Голяма скука този сезон, а и от скалъпени стари кадри, докато схванеш нещо и сезона им свършил. Знае ли се вече кои ще са следващите - Вип или Олд старс...Не за друго , ами да да си наместя логично   - що са вкарали Ади  сред това племе  Rolling Eyes

# 680
Много са тъпи всички в къщата - дори да играят на търг не умеят.
Ок, дори не е нужно да ощетяват бъдещият  победител- можеха да се договорят да играят до 1 лев, до 10 лева- да наддават със стотинки... а те се договарят да не участват в търга- един за всички - всички за един! това не е хипи лагер- това е игра и победителят е един- всички са конкуренти...
Само Братухчев и ...Николина ли беше /адвокатката/ подходиха сериозно към търга...

И аз така смятам. Можеха да играят, но с малки суми. Толкова до 10, 20, 50лв нямаше да се ощетят.
А и който си получи багажа, можеше после да го подели с останалите. Да им даде там по 1 тениска или пък козметика или друго.

# 681
Белла, беше се записала на кастинг, ама не я взеха, а тя поне е побойничка и хубавица. Сега жените са невидими. Само двамата селяци дават.

Благодаря  Laughing много хора ме питаха дали се виждам там, след като виждам за какво става въпрос...щях да ги избия, честно!  Laughing

# 682
  • София
По-добре, че не са те взели! То сред тази флора и фауна...

# 683
По-добре, че не са те взели! То сред тази флора и фауна...
Абсолютно!  Grinning

# 684
Не си спомням кой пусна снимките на Богданов, но нямаше ли на част от тях лого на "Ред моделс"? Гледам, че и Кристиян споменава тази агенция, да не излезе, че са били колежки. Joy Може и да бъркам за Богданов, ама ми звучи познато това "Ред моделс". newsm78

Аз съм останала с впечатлението, че тази агенция има нещо общо с Азис и в нея има доста "модели" с откровено или най-малко загатнато хомосексуално излъчване. Срещала съм и мнения за мъжка проституция във връзка с тази агенция.

# 685
  • Телиш/Плевен

Аз съм останала с впечатлението, че тази агенция има нещо общо с Азис и в нея има доста "модели" с откровено или най-малко загатнато хомосексуално излъчване. Срещала съм и мнения за мъжка проституция във връзка с тази агенция.
Тъкмо да напиша, че намерих снимките (Барелина ги е качила  bouquet) и наистина го има това лого. Laughing
Значи всичко си идва на мястото. Laughing Ето защо Богданов "мрази хомосексуалните" - страх го е да не му излезе име и да му съсипе репутацията на мъжкар. Whistling

# 686
  • София
Да не се окаже, че всички са от една агенция, като с Мис България?

# 687
Ох, много ми се ще да им турнат една мисия - есе на тема "Мъжкарят в мен - начин на ползване".
На трите бройлерчета.

Нямаше ли десетична запетая след 4-ката в офертата на онзи с очилата? Малко с гърба си ги гледах.

# 688

Скрит текст:
Mariana Chakarova Както е прието, когато се правят цени например, ако третата цифра след запетаята е под 5 се закръгля на по-малкото. Ако е над 5, се закръгля на по-голямото. Така че, според мен сумата от 4,999 си е кръгло 5 лева. Къде го видя бай брадър 5 бона, нямам представа. Да се върне в трети клас на урока с десетичната запетая.

Светлана Любенова АЛО БИГ БРАДЪР Я ПРЕСМЕТНИ С КАЛКУЛАТОРА И ИЗВАДИ ОТ 42 000 ЛВ.- 4,999ЛВ =41 995,001 Май нещо не може да смятате .

Славея Димитрова Не знам той какъв е, но и тези от предаването си нямат понятие от математика. Не може 4, 999 да значи 4999....В българския език след запетаята следват десети, стотици и тъй нататък. Като хиляди може да се прочете по английски например.

Tania Bojilova 4.999лв-са си 5лв ! Явно и Брадъра не е ходил на училище!

И още много подобни коментари във ФБ

# 689
  • София
Нашият герой се направи на интересен с третата девятка. Стотинките се пишат с две цифри, а не с три, демек 99стотинки. Тъп, тъп, та вдлъбнат!

Общи условия

Активация на акаунт