Big Brother - Сезон 5, Тема 2 (24.08.-30.08.)

• 80 827
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 735
Мога да се хвана на бас че и друго ще му подаде Laughing

# 736
Toя моя познат, дето са го канили в Къртицата сега излиза с една треторазрядна фолк дива. Та тя е живяла със Силвия преди. Казала, че е много луда и много лъже.

# 737
Аз се сетих на кого ми напомня визуално Кирил  Laughing .... на Тони Стораро
Скрит текст:

# 738
      На мен пък Кирил ни напомня Шамара - и той много се "пени" , но всъщност си е "въздух под налягане ".

# 739
  • Варна
Аз се сетих на кого ми напомня визуално Кирил  Laughing .... на Тони Стораро
Скрит текст:

Aaaa никой не може да е толкова мазен като Тони Стораро.
На мен пък ми прилича на един индийски актьор Shocked

Скрит текст:

# 740
Еее, челцето му е малко като сниман за 4:3 и пуснат на 16:9, ама ако поработи още малко със самобръсначката, ще го докара до прилика. С цвета даже малко го е задминал  Mr. Green

# 741
  • Варна
Еее, челцето му е малко като сниман за 4:3 и пуснат на 16:9, ама ако поработи още малко със самобръсначката, ще го докара до прилика. С цвета даже малко го е задминал  Mr. Green

Не можах да намеря по-добри снимки. Има доста прилика... Между другото въпросния индийски актьор е гей.

# 742
Еее, челцето му е малко като сниман за 4:3 и пуснат на 16:9, ама ако поработи още малко със самобръсначката, ще го докара до прилика. С цвета даже малко го е задминал  Mr. Green

Не можах да намеря по-добри снимки. Има доста прилика... Между другото въпросния индийски актьор е гей.

е така вече приликите доста се засилиха  Mr. Green

# 743
  • somewhere near the sea
Аз не разбрах този защо се съгласи, че е написал сумата 4 хиляди 999 лева, при условие, че в България никога, ама никога не се е използвала запетаята като разделител за хиляди.
Защото ББ така реши, как да се противопостави на ББ... А и така се нагнетява напрежение, това цели ББ. Предполагам, де.
Каза, че не е вярвал, че те ще изпишат нула лева. Затова е опитал да направи тая схема- да се тълкува и по двата начина.

На Бай брадър ще му е много тежко да произведе смях от случващото се вътре. Такива чак карикатури не са влизали. Като малоумни повтарят мантрата: " Ние сме мъжкари, ние сме мъжкари"...сякаш сами да си го повярват. Продукцията ще ги изнерви още малко- не може да не бъдат изстискани до край. Оня, дето съхне, още не може да повярва къде е и повтаря думичките на Цветелин(мъжкарско име- не ме нападайте, знам, че не си го е избрал сам, пошегувах се...).

А Кирето не може да се нарадва на жените- как им слугували, как им готвели и сервирали, щото...нали... Понеже парадират с мускули и предполагаема мъжественост, нека им организират наистина подходящо състезание, та да ги видим що за "мъжкари" са.

Още не е дошъл редът на жените. Не може там всичко да е по мед и масло. Повечето са кифли и скоро ще ги видим да истерясват.

Но защо няма мисии?

# 744
Според мен този сезон са вкарали някакви бавноразвиващи se. Grinning

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 10:59 от just_dream

# 745
Е днес май сме щели да видим някаква мисия....а дано,че ебати скуката иначе.

# 746
като цяло недобре подбрани участници
мисля, че от визитките се намеква за конфликт на Богданов срещу гея и циганката
но той и без това се изпокара с всички, така че нищо особено  Mr. Green

# 747
  • Варна
Според мен този сезон са вкарали някакви бавноразвиващи se. Grinning
Така е, но те намерили съквартирантите за прекалено скучни и излезли да търсят малко по-динамична обстановка... Joy Joy

# 748
че от визитките се намеква за конфликт на Богданов срещу гея и циганката

Те търсеха такива участници и конфликти. Два от въпросите за кастинга бяха:
Какво Ви е отношението към циганите?
Какво Ви е отношението към хомосексуалните?

След третия въпрос: какво ви е отношението към мюсюлманите, вече знаех какво ще се търси вътре като конфликт.

# 749
Въпрос на търсене в мрежата е да се разкрият и останалите нечии протежета Joy

Общи условия

Активация на акаунт