Big Brother - Сезон 5, Тема 2 (24.08.-30.08.)

• 80 815
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 765
И аз се чудя, особено като се показват по ТВ. Ама нейсе....така им харесва, така правят.

# 766
  • Варна
Аз не разбирам логиката защо трябва да лъжат newsm78 след като все  някой ги познава .Не казвам че тоя задължително лъже просто си размишлявам на глас Laughing

Какво е излъгал? newsm78

# 767
Те търсеха такива участници и конфликти. Два от въпросите за кастинга бяха:
Какво Ви е отношението към циганите?
Какво Ви е отношението към хомосексуалните?

След третия въпрос: какво ви е отношението към мюсюлманите, вече знаех какво ще се търси вътре като конфликт.
Те много рядко вкарват мюсюлмани в къщата - по тая линия трудно се получава конфликт и затова си наблягат на циганите и хомосексуалните...

Така е. Но се издразних. Значи ако нямаш проблем с гореспоменатите не си интересен.

# 768
За бизнеса и т.н не казвам ,че лъже ама  Grinning нито твърдя ,че всеки с частен бизнес е богаташ ама си звучи по друг начин .Ако кажеш че имаш частен бизнес Grinning пък дори и да нямаш.

# 769
  • София
той нали се заявява като успешен бизнесмен.

# 770
той нали се заявява като успешен бизнесмен.
Попр успял всеки си го обяснява по различни начини .

# 771
И като се представя за такъв, ми е чудно какво търси в ББ и за какво са му 50 000 лв. Те вече не са и толкова де. Mr. Green
Всъщност и това за парите е като мантрата за мъжкаря. Ще му се.

# 772
Понеже от няколкото ми опита да гледам все него ми навират по тв- то, та реших да се просветля. Разбира се, успешен бизнесмен не е задължително да стои в офиса, или пък да кара последен модел скъпа кола. Просто от делеч си личи, ако разбира се има някакъв бизнес, че той не е "чист", или е свързан с дрога или трафик на момичета. На прима виста на такъв бизнес ми лъха от него... Това ми го казва професионалният ми поглед. Извенете ме- не съм чела всичко, което сте коментирали, та да не би някой да знае...

# 773
Еййй и вчера му дъвкахме на тоА Цецо бизнеса. Истина е, че той се изхвърля доста на приказки... нищо не може да му се опре...па и мъжкар.Може и да е гоУем нищо не се знае, ама пак си е отвратителен Simple Smile

# 774
Билянка сега като те прочетох се замислих дали не си права за незаконият бизнес.
Простете за невежеството ми но ако има бизнес въобще и той е законен не би ли трябвало да споменат все в някой сайт. Embarassed?

# 775
# 776
Попрницп ен бих вярвала на такива сайтове но все и в тях има доза истина.
Първо беше строителен бизнес в последният сайт пък е хранителен? Joy последно

# 777
Значи все пак е имал "светло" минало.

Аз не знам, и честно казано не ме интересува. Явно е,че или бизнеса се движи сам, или е замрял.  Mr. Green

# 778
абе батката е ЦСКА-р  Mr. Green
то бизнеса му явно е изкъсо свързан с отбора и затова си е позволил почивка в Биг Брадър  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 779

Супер двойка  Joy Усещам, че е пламнала голяма любоФ

И още от Пик. То на таз медия малко трудно може да и вярва човек, ама все пак има и коментари.
Знаех си, че Богданов е нежна душица

http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D … C-news385315.html

А за Цецо разбрах, че със строителство уж се занимавал. Абе личи си, че е чистокръвно борче.

http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA … 2-news386962.html

Общи условия

Активация на акаунт