Big Brother - Сезон 5, Тема 2 (24.08.-30.08.)

• 80 907
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 960
Познайте каква песен си припяваше Богданов днес?... Joy
"Нищо мъЖко не виждам в теб!..." tooth

# 961
Познайте каква песен си припяваше Богданов днес?... Joy
"Нищо мъЖко не виждам в теб!..." tooth

На Цецко ли я пееше? Simple Smile

# 962
Богданов: "Какво ли си викат мацките във ФБ: Ееее, ако бях вътре щях да го галя цял ден!"
Себе си имаше предвид.  Joy

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 18:16 от usmihni_mi_se

# 963
Силвия: Не знам, какво се случва навън.

Twisted Evil

# 964
Силвия: Не знам, какво се случва навън.

Twisted Evil

И по-добре  Joy

# 965
  • Варна
Промото за довечера.
http://vbox7.com/play:e3d092d6ad&start=0

# 966
  • ЯМБОЛ
                      Подозирам,че двамата "мъжкари"ще са уплашени от предните номинации и сега ще подпукат жените.

# 967
  • Варна
                     Подозирам,че двамата "мъжкари"ще са уплашени от предните номинации и сега ще подпукат жените.

Не вярвам. За тях жените не са заплаха, а електорат.
На промото не ми харесаха думите на Ади за алфа мъжкарите и противопоставянето. Сякаш има инфо отвън.. Confused

# 968
На промото не ми харесаха думите на Ади за алфа мъжкарите и противопоставянето. Сякаш има инфо отвън.. Confused
Какво каза Ади? Не мога да гледам в момента.
Аз много се надявам Светата мъжкарска троица, когато излезе от Къщата (съвсем скоро, надявам се), да влезе в BG-mamma и във Фейсбук и да се информира колко "възторжено" приема болшинството тяхната "мъжественост". Колко ли ще бъдат изненадани...

# 969
Абе а при психически тормоз не би ли трябвало да се намеси ББ newsm78 . То верно сеир сеир ама тука си мисля че ще стане скандал Grinning

# 970
  • Телиш/Плевен
Аз много се надявам Светата мъжкарска троица, когато излезе от Къщата (съвсем скоро, надявам се), да влезе в BG-mamma и във Фейсбук и да се информира колко "възторжено" приема болшинството тяхната "мъжественост". Колко ли ще бъдат изненадани...
Ако пак номинират Богданов, има голям шанс да си тръгне точно той. И тогава ми е любопитно какво ли ще коментират останалите от троицата. Защото сега се наслушахме как хората не са прости и затова са гласували против Кристиян. А не им хрумва, че за да има такава малка разлика в гласовете между Кристиян и Богданов, значи и вторият не е съвсем харесван навън. Laughing

# 971
  • Варна
Какво каза Ади? Не мога да гледам в момента.

Нещо за алфамъжкарите. Мишлетата за здраво във филма, а тя ползва репликите на Сърчаджиева.

# 972
Има живо.  Peace

# 973
И аз гледам живото излъчване  Laughing

# 974
  • Варна
Имат вътрешна тоалетна. В момента Киро я ползва, а Богданов искаше да го заключи вътре. Crazy

П.П. Богданов целуна Киро по бузата.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт