Гримиране - идеи и техники (Тема № 62)

• 76 975
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
мога ли и аз да попитам за консултация Simple Smile, напоследък съм повече на очна линия, и ме интересува дали стои добре кафевия цвят - очна линия на тъмно кафеви очи , или ще се изгуби като цвят, и в каква комбинаиция може да бъде с черна спирала или кафява ? благодаря Simple Smile
Няма да си изгуби като цвят. Седи много ежедневно и не толкова "тежко", ако е рано сутрин.
Относно спиралата, аз си падам по драматичните мигли и тези тип "грим без грим" не ме блазнят  Laughing

# 76
какво значи грим без грим в този случай ? и аз харесвам повече да се наблегне на миглите, за това съм повечето случаи само с очна линия и спирала, имам чуството ,че когато сложа сенки миглите ми се губят, изпъкват повече без тях Simple Smile

# 77
Да носиш малко грим, за да седи естествено  Mr. Green
(не знам как да го обясня Embarassed)
Това беше първото, което намерих

# 78
аха, разбрах, благодаря, значи с черна спирала , за да се наблегне на миглите

# 79
LieToMe Благодаря! Използвах светлия цвят ванилия от тази палитра
върху целия клепач и в сгъвката Wrapped Up, който е много интересен сиво-кафяв-лилав цвят
  Hug

# 80
Павлина не става въпрос за ъгъл.
Нали питаш съвет
Това което направи не е това което ти се искаше!

# 81
 Hug

ПАВЛИНА,погледнах профила ти PeaceТи си само на 20 HugИ имаш страхотни дадености!Просто ти трябва повече практика и всичко ще става супер!Успех!

# 82
Това лято почти не се гримирам, но съм в дълъг отпуск и може би това е причината, днес например съм само със спирала и пудра.

LieToMe, много хубави очи и мигли, гримът ти също е хубав, ежедневен, на мен ми харесва.

Crystal Noir, чудесни грим на очите и устни! Кое е червилото?

Павлина, на г-жа Стихийна изказът й може да е малко остър понякога, в този случай не ми се стори да е така, но съветите й винаги са на място!   bouquet

# 83
  • София
Павлина, обсолютно е права Стихийна. И на това синьо просто не му е там мястото. Нищо, че подобен грим може да бъде подкрепен с други подобни снимки от нета, това не ги прави естетични или технически добре изпълнени.

# 84
Всеки има различна индивидуалност. Тя може да се е водила по този вид грим.

# 85
Далеч съм от идеята, че съм се  "заблудила". Това, че на примерите които си дала crease-а е повече към вътрешния ъгъл на окото не значи нищо. Има и варианта с по-висок crease. Например... 

Скрит текст:

Г-жа Стихийна този път е супер тактична и мила, но пък аз без много обяснения и с две думи си казвам директно  Mr. Green
Павлина, ако наистина искаш съвет - то се вслушвай в това, което ти казват. Иначе няма смисъл да пишеш, че искаш съвет и мнение. Твоят грим няма нищо общо, дори с показаните от теб примери. Гримът ти определено има нужда от повече блендиране, по-прецизно нанасяне на цветовете и по-добър подбор на продукти, за да се получи ефектът, който се търси. За мен цветът на подвижният клепач е прекалено блудкав и му трябва бяла подложка, за да изпъкне по-добре.
Освен това при този вид грим, за да се получи финалната форма, е добре да се поработи и върху гримът под очите, който при теб почти липсва.
Абсолютно ти вярвам, че ти най-вероятно си много доволна от това, което виждаш дори на снимка...Но от личен опит ти казвам, че ако се вслушаш в това, което тук си губим времето да ти пишем, след няколко месеца ще гледаш тази снимка и ще си се чудиш сама, на старият ентусиазъм  Wink Crazy

# 86
Павлина не става въпрос за ъгъл.
Нали питаш съвет
Това което направи не е това което ти се искаше!

Не виждам как като ми кажеш, че се заблуждавам например е точно съвет или като ми кажеш, че не съм направила това което искам, като това е нещо, което само аз си знам.

Павлина, обсолютно е права Стихийна. И на това синьо просто не му е там мястото. Нищо, че подобен грим може да бъде подкрепен с други подобни снимки от нета, това не ги прави естетични или технически добре изпълнени.

Аз не виждам, защо синьото е лош избор за това място.  Всеки си има предпочитания.

# 87
Павлина,ако не си готова да прочетеш критики защо си поискала мнение.Човек трябва да приема критиката от момичета,коити от години се занимават с това,а и попринцип винаги трябва да си готова да приемеш критиката. Peace

# 88
Мarchesa Благодаря  Hug Червилото е #02 от матовата серия на Golden Rose (Velvet Matte)

Комбинирам го и с молив за устни в идентичен нюанс Impala Waterproof Lipliner #212  Peace

# 89
Crystal Noir Имам го същото! Обаче на мен ми стои по различен начин. Може би си е до физика. Наистина чудесни устни! :p

Днес съм абсолютно натурална, хаха. Без грам грим лежа на шезлонга и се пека. Малко почивка от грима и релакс.

Исках да попитам какво е характерното за арабския грим и някакви лесни варианти, тъй като в интернет е много усложнено. Благодаря Ви, предварително. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт