Гримиране - идеи и техники (Тема № 62)

• 76 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Мarchesa Благодаря  Hug Червилото е #02 от матовата серия на Golden Rose (Velvet Matte)
Скрит текст:

Комбинирам го и с молив за устни в идентичен нюанс Impala Waterproof Lipliner #212  Peace

Мерси!
Оказа се че го имам  Laughing, но бях забравила за него. Днес си го сложих.

# 91
LieToMe  Hug Наистина начинът, по който стои определено червило зависи от тена и подтона на кожата Peace

Не се наемам да дам точна дефиниция на арабския стил на гримиране, но от моите наблюдения си правя извода, че са характерни:1.използването на т.нар. jewel tones цветове; 2.силното издължаване на очната линия във вътрешния и външния ъгъл на окото; 3.интензивното подчертаване на горната и долната водна линия, както и на долния клепач; 4.използването на по-бляскави финиши - перла, сатен, металик, шимър;5.двойна очна линия.

Бих се радвала, ако някой по-запознат допълни/коригира информацията Peace 

Мисля, че можеш да импровизираш с някой от изброените "похвати", за да се нагодиш твоята представа за лесен вариант на арабския грим Peace

Имам спомени, че бях правила такъв грим преди време, ако намеря снимки - ще постна, ако не - крайно време е да повторя експеримента и да документирам  Heart Eyes

# 92
  • Street of Dreams
Силно издължени и заострени вътрешни ъгли, дебела, дълга и повдигната нагоре очна линия на горен и долен клепач, сенките на подвижния са светли/ярки, а сгъвката е силно затъмнена и подчертана. Веждите са дебели, дълги, със силно изразена извивка и завършват почти на нивото на окото. Задължително - изкуствени мигли.

# 93
Момичета, от къде купувате HD базата за сенки на NYX? В сайта я няма налична. Предполагам от някой сайт?

# 94
  • София
Аз скоро не съм я срещала нито в магазините, нито в българските сайтове. Поръчвам я от и-бей. Излиза около 10 долара с доставката.

# 95
Никс нали вече няма да се предлагат от Златната рибка и в момента не знам дали Лореал са започнали да ги внасят. Най-вероятно ще има период, в който няма да има внос в Бг и продуктите ще са до изчерпване на количествата  Rolling Eyes

# 96
Благодаря за отговорите. Освен и аз да я търся в и-бей.

# 97
Аз нещо напоследък не пиша в темата, но в случая бих искала да изразя мнение.

Павлина, наистина, ако се вслушаш в съветите, които ти бяха дадени след като ги беше поиска, то ще ти бъде от полза. В тази тема може много да се научи и да се напредне. Успех!  Peace

# 98
  • Street of Dreams
Всички повтаряте едно и също. Разбрахме, че Павлина трябвало да блендира повече, стига сте й размахвали пръст - на мен пък ми хареса и момичето и грима. Crossing Arms

# 99
Е, аз си взех ревлончето.  Laughing Laughing Rolling Eyes

Допада ли ти?
Много дълги мигли имаш  Heart Eyes Каква е спиралата?

# 100
Ondine, благодаря, че ме подсети защо спрях да пиша в темата. Виждам, че момичето има данни и потенциал и ако се вслуша в съветите дадени тук, то може доста да постигне. Не виждам някой да размахва пръст. А и емотиконът ти не е особено подходящ ми се струва.

# 101
Не влизам в темата със седмици.
Влезна, видя нещо о си затрайвам, мир да има, жените да са щастливи. Виждам пита момичето, хубава е като картинка, дай викам да помогна, нали моли момата. Пък и не  бива от хубаво да се направиш на маймуна. Та хич не съм имала за цел да размахвам с никаква част от тялото си.

# 102
  • София
Аз в момента не се гримирам, всъщност от няколко седмици е така. Много ми е топло за грим. А толкова ме сърбят ръцете и при първо разхлаждане ще "избухна". Искам есен, вамп, винено и какво ли още не. Взех си едно течно матово червило на LA girl - тъмно лилаво, почти черно. Страхотен цвят и отвратително качество  Tired Но ми се носи и то.

Като за начало обаче искам да пресъздам този грим:

Страхотен филм, страхотни актьори, прекрасни костюми и аксесоари. А гримът, ах, гримът  Heart Eyes Victoria Vinciguerra е страхотно вдъхновение  Heart Eyes

# 103
  • гр. София
Ел, супер. И аз така като теб нямам търпение да захлади, че да изпробвам новите палитри.  Mr. Green

Стихийна, ако някога нещо в моя грим не ти е харесало, ще се радвам да дадеш съвет за подобрение.

# 104
  • Street of Dreams
Добре, момичета - нека аз съм кривата. Не съжалявам, че го казах - за мен това в случая не беше градивна критика, а празни приказки - Стихийна даде един съвет за блендването и едно 10тина коментара в хор след това "слушай какво ти се казва" - нищо конкретно, нищо градивно. Освен Ноар.
Айде, спирам до тук, от мен да мине Laughing

Общи условия

Активация на акаунт