Отговори
ЗДРАВЕЙТЕ ,НА ВСИЧКИ.БИХ СЕ РАДВАЛА АКО СПОДЕЛИТЕ ВАШИТЕ ИСТОРИИ И ЗА ТОВА КАК ПРОЦЕДИРАТЕ,КОГАТО БАЩИТЕ НЕ ВРЪЩАТ ДЕТЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ОТ СЪДА ЧАС ПРИ ВАС.КАКВИ ХИТРИНКИ ПРИЛАГАТЕ,КОГАТО ДЕТЕТО НЕ ИСКА ДА ОТИДЕ ПРИ БАЩА СИ,А СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ИМ ГИ ДАВАМЕ,ВЪПРЕКИ ВСИЧКО. НАСКОРО СЕ СБЛЪСКАХ С ТОВА И ИСКАМ ДА ЗНАМ.БЛАГОДАРЯ.

# 1
Имайте предвид, че във форума писането с главни букви се приема като крещене. Моля, редактирайте поста си.

# 2
има няколко теми , в които е писано и коментирано това. ако ти е трудно да ги откриеш  моля , попитай модераторите

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 19:31 от bongo_2007 ®

# 3
  • Бургас
Верно ли такъв въпрос?
Пиши една жалба, че БНД закъснява с 1 час и после цялото рпу дружно ще се смее и ще се чуди.
Ако детето ти е малко, не се чуди каква простотия да сътвориш, ами се опитай да го приобщиш към бащата, който явно го взима редовно.
Защо се занимавате с такива работи дами? Това за часа на връщане е просто смешно. Хлапето хем не иска да ходи, хем не припира да се прибира....уффф...

# 4
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Верно ли такъв въпрос?
Пиши една жалба, че БНД закъснява с 1 час и после цялото рпу дружно ще се смее и ще се чуди.
Ако детето ти е малко, не се чуди каква простотия да сътвориш, ами се опитай да го приобщиш към бащата, който явно го взима редовно.
Защо се занимавате с такива работи дами? Това за часа на връщане е просто смешно. Хлапето хем не иска да ходи, хем не припира да се прибира....уффф...
MeMyselfI , звучи смешно, но с детето на мъжа ми имаше подобен случай. Забавихме с 20 минути връщането. Той пусна смс, че няма да успее да го върне на минутата. И майка с баща си/ дядото на детето/ хукнала и пуснала жалба в районното, че го е забавил... На делата за режим размахваше това пред съдийката, все едно е най-голямото престъпление на света. Съдийката се изсмя, разбира се. Но това си е факт и е документиран. Мъжа ми ходи даже да дава показания защо е забавил детето. Беше около новогодишните празници и бабата/ свекърва ми/ без да се консултира с мъжа ми организирала гости у роднини, които живеят не толкова близо до дома ни. Водеха се дела и детето идваше у дома ни за 3 часа, 2 пъти в месеца.Та се замотахме с гостуването, детето ходи и до тоалетна и хоп- ето ти 20 минути закъснение.
п.с.
За съжаление сагата към момента е на кота 0...Детето не се дава, тотално е настроено срещу баща си и другите ни деца. Преди време майката развяваше, че е силно алергично към 2та дакела у дома. След това тя му взе куче към което не било проявявало алергия. В момента тръби навсякъде, че детето е аутист....Та така. Жалко за малкия, който е осъден от своята майка да расте без баща си.

# 5
  • Бургас
Аз пиша това защото има болни мозъци, които пишат такива работи. Последно с мъжа ми и служител на районното се смяхме на такива излеяния и то много.

# 6
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Ние продължаваме да се смеем на изпълненията...Последното беше, че аз съм направила магия на детето с игла и конец, които били изпаднали от дрехите му като се прибрал у тях. Детето дойде у дома с изключително мръсни дрехи и обувки. Веднага ги изпрах, обувките също. У нас е седял с други дрехи. Тръгна си чист и изпран. След 3-4 дена майката се обади спешно на мъжа ми и поиска да се видят, да говорели нещо за детето. Та му изтърсила това за иглата и конеца. Магия му е била направена, която му объркала енергийните потоци. Ходело детето на енергиен терапевт от година и той бил казал, че му правим магии у нас....Смях и сълзи е всичко....И съжаление към детенцето....
Оспамих темата. Извинявам се на авторката. Но е добре наистина да се държи нормално с бащата, за да може детенце да расте с двама родители, макар и разделени...

Общи условия

Активация на акаунт