"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-19

• 20 565
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Брау Мичкеее...мноу съ радвам за ЦецУ newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Ай и бац за све дет се появили след мен... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 706
  • София
Малиии,изчезна ми нета от сабале,та чак сега  го пуснаха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
Мимчо,,браво на Цецко Party Party Party.Ще се справи и още как Hug Heart Eyes.Ама туй с яденето малко тъпо..... Thinking.Човек отде да знае другата седмица какво ще му се яде точно  Mr. Green.
Предлагат ли им газирана вода?Моята етърва вика ,че в училището на племеницата имало автомати само за газирана вода,нямало с минерална  Shocked.
Зиз, Hug,Илденце, Hug,Ирче, Hug,Рени, Hug,Марвелче, Hug,Феми, Hug,Лелче, Hug

# 707
Мичке, каква хубава новина  Party Party Party Успех на Цецко, а и на вас  Hug Heart Eyes

# 708
 Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 20:30 от romanti4ka

# 709
  • в подножието на планината

Мими, Hug Heart Eyes браво на момчето ти и успех... Hug

Зиз, Hug Heart Eyes Ирче, Hug Heart Eyes Феми, Hug Heart Eyes Клоди, Hug Heart Eyes Наде, Hug Heart Eyes Марвела, Hug Heart Eyes

Е така като зачезнете по това време... ooooh! ooooh! ooooh!

# 710
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha
Мичоно, браво на Цекича  Hug

# 711
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha

# 712
# 713
Чумо Hug Миленку Hug Звезде Hug Ирко Hug тенкю Heart Eyes Heart Eyes
Линче Hug мерси Heart Eyes мисля, че това са го направили заради децата с различна култура Thinking Защото едни не ядат свинско, други може да са вегетарианци, па трети като моя подбират и не всичко ядат Laughing А за содата, не знам. Като тръгне ще каже, но те по принцип минералната вода им е газирана. Аз много рядко попадам на натурална минерална Grinning

# 714
Привет и на тези, с които не съм се засичала днес Hug........Hug и лека Ви нощ на все. Hug.......Hug
Зизче леля, изчезна ми подписа, Rolling Eyes Cry който ми направи, а аз си носех с кеф. Confused

# 715
  • Още у мъглата ...
Айдааааа, те ма те, убавица Гица, една накрасооотненаааа  Mr. Green

Добър вечер, мацуранкиии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 716
  • Още у мъглата ...
То резултатът пак е 1 на 0 Whistling Laughing, ма аз имам си пиша още Naughty Mr. Green

Първооооо, да рипнем, че утре е петъкО  Laughing newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 717
  • в подножието на планината
То резултатът пак е 1 на 0 Whistling Laughing, ма аз имам си пиша още Naughty Mr. Green
Първооооо, да рипнем, че утре е петъкО  Laughing newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Hug Heart Eyes Heart Eyes Тц, в грешка си... Mr. Green 2 на 0 е... Joy Joy Joy

И като се изперка тукЯ с това цигаре, чак на мъжО ми, му се допуши... Joy Joy Joy

ЗабраЙх... ooooh! За ПетъкО... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 718
  • Още у мъглата ...
Я, яви се и един гост Laughing, начи станахме ... трима - аз и аз и госта Mr. Green

Мимчооо  Hug Heart Eyes Heart Eyes Супер за Цеци  Hug Hug Hug Абсолютно никак не се съмнявам, че ще се справи и ще ги разбие всичките  Party Party Party Party Party

А с водата вярно е много зле работата към Централна Европа ooooh! Наистина много малко се предлага натюр минерална вода, която е и с гаден вкус отгоре на всичко Whistling Whistling ooooh! Така че жулиш газирана вода, че поне содата посмъква малко гадния вкус и ... после си подпръцкваш поЙчко Mr. Green Joy Joy Joy Joy / Те затова там са измислили 3-пластовата тоалетна хартия Naughty Mr. Green/ Е, има и вариант с леко газирана вода, която поне за мен е по лайт варианта  Laughing Peace

# 719
  • Още у мъглата ...
Първооооо, да рипнем, че утре е петъкО  Laughing newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Hug Heart Eyes Heart Eyes Тц, в грешка си... Mr. Green 2 на 0 е... Joy Joy Joy

И като се изперка тукЯ с това цигаре, чак на мъжО ми, му се допуши... Joy Joy Joy

ЗабраЙх... ooooh! За ПетъкО... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Ха, аз докато си пишех, сме станали 2 на 0, ма ся пак съм само с госта  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Илде Hug Heart Eyes Heart Eyes Ма как може да забравиш да рипаш за петъкО Naughty Mr. Green ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт