90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 925
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Като ви чета с тия 2,3 кг за 2 дни направо съм Shocked
Моят първи месец изтече в понеделник - общо съм надолу с 2,5 кг. приблизително. След плодовия и водата / водния т ден ми мина по учебник- 3,2 литра вода и едно кафе/  Grinning

За първи път видях 5-ицата на кантара и съм много щастлива- завърших 59,8 , а започнах 62,2 .  Целта ми е 56 кт- остават ми още 3,8 кг! Видимо са се прибрали паласките и корема. Тренирам пауър плейт от една година.

Доволна съм, че издържах, въпреки , че детенце се разболя от стомашен вирус точно преди да пътувам, та сега екскурията в Мадрид може и да ми се размине... Вече съм го приела вътрешно.
Вчера бях на протеини и след обилно ядене на скумрия - 1,5 на обяд и 1 вечерта с домати и краставичи съм плюс 700 грама, но смятам, че е временно и отразява и поетата сол.

Лек и режимен ден! Hug Връщам се да ви чета, докато малката още спи.

# 466
  • София
Поизчетох ви
Благодаря на ирка и ънфорготън фийлинг за кафетата - имам нужда след проблемите с вируса на малката!
Лаура, съжалявам за загубата! Hug
Курдов, това главоболие да не е от патладжана- я виж ако намалиш бабата как ще си. Не е шега, патладжана е по-труден за смилане , а и при бабата не се отделя горчивия сок- може да имаш непоносимост.
дилианд- дано да примене фазата бързо- така е с бебетата, но после порастват и има други дертове Hug
Цвете, благодаря за линковете - и аз пия вода с лимон всяка сутрин от половин година, от както почнах режима спрях меда само, лимона остнана - не спирам и през лятото- научих го от единственото си ходене на йога при Пракаш Simple Smile
Христинчето- браво за сериозния минус , колко имаш да сваляш общо?
съни скай -браво за резултата!

# 467
  • У дома
Добро утро дами и Курдов. Да се отчета и аз, след ВГХ (вчера ми беше ужасен ден, нещо тези ВГХ на тази врътка не вървят въобще), днес ЗЕРО, това си е направо постижение, предвид огромните плюсове досега на ВГХ. Днес любим плодов, а така да ми е отнесено, нито ми се яде, нито нищо. Извадила съм един гигантски пъпеш, та днес него ще ям, ако преритам има и банани от на дребното, тя какво се е побъркала с тия банани, само това яде hahaha
Аз след малко отивам на покупки , та може и да изтърва закуската, ама ще пробвам да хапна малко преди тъгване.
Тамара, хубав съвет си ми дала, ама вече бях в леглото, и определено не ми се ставаше, но пък за в бъдеще ще знам, че имам ли нциденти Sick Трябва да се хапне нещо сладко, като цяло мисля че беда е най-удачното сладко Rolling Eyes
Курдов, казали са ти, никакви бутилчици с лимон, то това само името му е лимон, преди няколко дни Лили изпи половината шишенце, кога го е намерила - аз незнаех, че има такова нещо вкъщи, и как го е отворила е загадка, но чешитчето докато е видя беше изпила половината и се хилеше като луда ooooh! ooooh! ooooh! Давала съм и лимон, не може да го яде, мноого и киселее Laughing
Енита, аз също не свалям мноого кила, въпреки че имам мноого в излишък, досега затвърдени свалени са 2,5кг, а почти първият ми месец мина, така че няма страшно, някои с по-бавни темпове сваляме, но важно е постояннството Peace Скорошно оправяне на детенцето ти, мноого неприятно с тези болести.
Хайде стигам съм писала фермани, лек и усмихнат ден, допивам кафето на Ирка, бонбоните ги оставям на другите, аз сладко не искам да видя Joy , отивам да хапна малко пъпеш и изчезвам Hug

# 468
  • Пловдив
Енита,нямам много за сваляне,или поне не жалая,но ако паднат повече кг от поставената цел ще е супер.Започнах режима на 76,5кг,днес съм 74,2кг.Поставената цел е 70кг,но ако падна в 6-цата ще съм мн доволна.По принцип съм висока 178см и в момента тези кг не ми стоят зле,даже всички ми казват вкл. и ММ,че няма смисъл да свалям.Но аз съм си навила на пръста,че поне 70 ще стана.  Simple Smile

# 469
Здравейте Simple Smile Овесените ядки във варивата ли са или въглехидратният ден?

# 470
Здравейте Simple Smile Овесените ядки във варивата ли са или въглехидратният ден?

Здравей, според мен са за въглехидратния.  Simple Smile

# 471

Здравей, според мен са за въглехидратния.  Simple Smile

Благодаря Simple Smile

# 472
  • София
Извинявам се не съм видяла поста на Genni за турбото, уж чета всичко  newsm78 щом няма ефект няма да го пробвам и хем сега си свикнах и си следвам дните. Пък и съм доволна за месец и половина 8 килограма никак не е зле. Промених днес обяда и хапнах спагети с домати и една краставица, както казва Курдов - натюр.
Енита, та ти няма какво да сваляш с тези 50 кила  bouquet

# 473
  • Targovishte
Вангоби  Hug наистина никак не е зле  smile3501  А за турбото, доколкото се сещам, Сави го беше правила и изобщо не беше доволна, в смисъл нямаше ефект.

# 474
  • София
Курдов,  newsm44 ако знаеш как съм се надъхала от теб за водния   bouquet

# 475
Здравейте,

Сигурно ще ме убиете, че 2 месеца не съм се появявал, но между работата и моретата едва ми оставаше време да спя, че ходих на цели 4 и съответно, за да успея да го направя вземах смени една след друга. Но не съжалявам, защото това беше най-прекрасното лято в живота ми. Толкова натрупани спомени и емоции, които ще ме греят цяла зима.
Да дам и един бърз отчет - 83 кг съм в момента като на морето бях под 80 кг, но тези дни се храня доста смесено и качих някой и друг кг. Не се стряскам обаче, защото определено от плуване, пътуване и работа по едно време ми се брояха ребрата. Все пак скоро мисля да направя един воден ден, за да се поизчистя. Предполагам, че старите муцунки сте си още тук, а сигурно има и много нови, които ще се чудят кой ли е този ненормалник, дето идва и започва да разказва врели-некипели. Обещавам да се отбивам по-често, ето ви и малко снимки, за да не ми се карате много. Даже едно малко преди и след съм ви подготвил ей така за подкрепа на новаците. Прегръщам ви всички!  Hug

# 476
  • Русе
Ей ся влизам, и виждам Васко и снимките...Лелеее, Васко, да вземеш да качиш някое друго килце, да речем 5? Mr. Green  Ама малиии, много си слаббб, за моите критерии  Mr. Green  Laughing  , но..ако ти се харесваш, чувстваш страхотно, радвам се!!! Радвам се , че и се включи  Crazy  Hug  Heart Eyes
Отивам да ви чета и ще пиша пак...

# 477
  • Габрово
Васкооо, Hug появи се,мислехме те Simple Smile Много добре изглеждаш.Радвам се за добре прекараното лято.Липсваше ни много.

# 478
  • Targovishte
Ехааа, ВАСКО Наздраве със Самърсби  Peace Мисля че изглеждаш много добре! не отслабвай повече, по-добре някое фитнесче...

# 479
  • У дома
Как сте банда, има ли днес плодови или съм сама newsm78 Аз хапвам сега пак пъпеш, мноого е вкусен. Чета мейли от детската, кога тръгна дребоса, фотограф щели да имат този месец, та трябва да е приведа в ред за снимки Flutter
Васко, радвам се че се завърна, така да ми липсват рецептите ти за ВГХ  chef Още си правя твоя хляб в гювеч, мноого любим ни стана и на няколко приятели съм го дала като рецепта. По-често да наминаваш, а за килцата ти си знаеш, няколко килца отгоре, пак ще си ок Peace
Вангоби, аз два кг я сваля, я не за един месец, ти за 8кг и за Турбо мислиш, хайде да не вадя newsm29

Общи условия

Активация на акаунт