90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 913
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Добро утро и от мен момичета и Курдов  ,то май вече е добър ден Mr. Green и честит празник  bg
Ох кафето изглежда уникално,но хайде ще го пропусна днес.
Ким Кардашян май е бременна на тая снимка ,но пак си изглежда като кит и то с какво самочувствие само..  Thinking

След варивата вчера нямам минус,но по-добре така,че си мислех точно обратното.
Днес обмислям менюто ми да е :
З - диня вече изядена
О - няколко ФПХ с лютеница + салата от пипер и доматки и няколко маслини
В - кроасан с шоколад и вкъщи има сладолед Фамилия ,обмислям да хапна малко и от него съчетан с бисквитки Роден край. Ще гледам да наместя всичко до 200 гр. и разбира се РЧШ

Приятен почивен деееен  Hug

# 751
Банда, май ще ми излиза ечемик или нещо подобно. Единият ми клепач е подут, сърби ме, а до Сряда няма как да отида на лекар. Никога не ми е излизало такова чудо и съм отворена за предложения за успешно преборване.  Hug
Светле,
Скрит текст:
аз съм яла. И то едновремено със сирене и домашно сладко на една хижа. 5 броя...
Mr. Green
Juliette14, след клековете пробвай да разтягаш. Така хем увеличаваш еластичността, хем по-малка мускулна треска  Hug. Което ме подсеща, че днес ме чакат 60 броя.

# 752
  • софия
Здравейте!След белтъчният ден съм на 0.Днес ми беше много лошо и имах 2 закуски грозде и нектарина.За обяд ще си направя картофки на фурна с ФПХ(за първи път ще я ям) и салата краставици, за вечеря китайски ориз (яде ми се) и салата.

Слънчева неделя!

# 753

Общи условия

Активация на акаунт