90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 916
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Светле, благодаря. И при теб се случват нещата,изглеждаш прекрасно.   bouquet

# 706
Тамара,
Скрит текст:
сготвих го по твоята рецепта. Стана божествено. Благодаря. Hug

# 707
  • Пловдив
Тъкмо обядвах,като измислих менюто за О и В ще е ориз със зеленчуци.  Simple Smile

# 708
Момичета, правите ли клековете? Тъкмо приключих с тях и днешната тренировка и докато се трудех усърдно на кростренажора измислих менюто за утре:
З: праскови
О: фикс зеленчукова супа (грах, морков, картоф) и салата
В: същото, но наполовина.

# 709
  • Габрово
Здравейте,
Изгарящата,колкото и внимателно да правя клековете,коленете ми скърцат,не са за мен.(изпълнявам ги правилно вчера и днес,но нощес ме побърка лявото коляно)

# 710
izgariashtataЗа нищо ,радвам се че ти хареса. Hug

ili-ana кростренажор -това е най щадящия уред за коленете,стига да имаш възможност да ползваш и разходка Hug

# 711
  • Габрово
Тамара,само това ми остана-вървя по 9 км всеки ден(рядко пропускам).Спрях да карам велоергометъра(в къщата има) по същата причини-силни болки в коленете,особено нощем.А  кростренажор тук няма как да си купя.Бих могла,но после какво ще го правя,трябва да го оставя.Така че само вървене бърз ход Simple Smile

# 712
  • Targovishte
Здравейте , банда   bouquet

Днес не съм режимен. Имахме гости и обяда си позволих да бъде смесен плюс малко бира - в почивка съм от март насам и такива смесени хранения ми се броят на пръсти. Вечерята ще е шопска салата.

Тази сутрин тялото ми се събуди в 5 без 10 от алармата, но.... умът изостана с цели 3 часа. В 8 часа дойде шефът и рече: РЕВИЗИЯ. Направо се блокирах и отблокирах. Та, така времето до 13.30 мина неусетно в броене на бутилки и пакети, клякания и качване на стълбата. Обядвах в 14. Току що изпратихме гостите и реших да ви "видя".

Радвам ви се на всичките, и се връщам да ви чета.  Hug  bouquet Hug

А утре със сто процента ще се радвам на една красива мускулна треска  Mr. Green

# 713
Илианка, и това е нещо  Hug. Важно е здравето
Някой да знае какво беше количеството бобови newsm78. Ако изям две купи грах за О и една за В дали ще е малко?

# 714
izgariashtataТамън ти е, към 500 г сварен грах ти се полага за деня.

Илянка това си е супер доволно 9 километра ,въобще не си мъчи душата повече .Можеш да добавиш странична преса и коремни преси  и нещо за ръцете ако ти се занимава. За долната част от тялото ходенето 9 км е пре достатъчно. Hug

# 715
Тамара, благодаря  Hug

# 716
  • София
Здравейте,   bouquet
Прибрахме се от село, надявам се късната вечеря вчера и само салата с филийка бял хляб днес на обяд да не ме разплачат утре. За вечеря си напълних постни чушки с ориз Mr. Green
Гледам всички клякате, ще почна и аз няма да се цепя от колектива, ама вечер с мойта щерка двете Grinning
Почваме от днес, та да видим какъв резултат ще имаме.
Гени, оправяйте се бързо с малката бонбонка  bouquet
Курдов, не ти върви тази седмица Hug
На всички с големите минуси, поздравления  bouquet
Juliette, не я виждам днес  newsm78
Хайде лека вечер по някое време ще ви чета пак  bouquet

# 717
  • Русе
vangobi  Heart Eyes тук съъмм  Flutter . Как беше при "съкровището" ?  Mr. Green
Аз тази сутрин бях +500   Crazy,  явно правя мускули след белтъчния  Mr. Green  Joy
днес бобов, з-грозде, обяд и вечеря бобец със салата.
Хайде до по-късно, че бебка е гладнааа  Party
  chef   Hug

# 718
  • Пловдив
Аз тъкмо приключих с клековете,след малко ще вечерям.
Ще ходим на село тази вечер,и утре няма да мога да се претегля,а не ми се носи кантар.  Simple Smile

# 719
  • София
Juliette Hug
Скрит текст:
Не питай, направих салатата на Лаура по препоръка на ММ, а тя само я погледна и вика:"А, това прилича на манджа." и не я опита #Cussing out, а на всички други страшно има хареса и си я хапнаха Mr. Green
Мускули са, няма как да е друго  Hug

Общи условия

Активация на акаунт