90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 920
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро.

dolce miele Веган яйце http://www.kukuriak.com/bananas-instead-of-eggs/.

# 691
  • софия
Добро утро!След плодовия -100гр.Днес закуска грозде, обяд бъркани яйца и краставица на салата, вечеря същото или риба със салата.Усмихнат ден.

# 692
  • Бургас
Добро утроо!
Днес съм на вгх и мисля да си направя спагети, а за вечеря сладолед.  Crazy
Днес съм на две срещи, на маникюр и на рожден ден с малката, така че напрегнат ден ще бъде.  Mr. Green

# 693
  • У дома
Добро утро, аз казвам ли ви че тая врътка е съвсем откачена, днес -200гр, ядох картофи за вечеря Shocked Днес ВГХ: З-кафе и лъжица мед Sick (мноого ме боли гърлото днес) + мандарини, О-размразена пица и салата, В-размразено парче торта+РЧШ Heart Eyes
Днес ще ходя да купувам овлажнител за въздуха, търсих инфо в нета, но е от 2006 и 2008, ако някой от вас има моля да сподели опит, какво да купувам всъщност newsm78 Нещо подозирам, че хремата на дребо и гърлото при мен са от сухия въздух в спалнята Thinking
Мими, този път да не е нов кукър или готварска печка, миналата година ТМ нали хладилник беше взел, та после поправи "грешката" с телефон hahaha Joy Да ти кажа ММ какви ги беше свършил за моя РД:
Скрит текст:
Взел, че запазил места да ходим на един остров, пътува се с ферибот, води се "Райският остров", отворен е само лятото, абе красота. Та нашият резервирал места, дал около 1000лв, но забравил че сме с бебе, и няма как по белия пясък да се мъкнем с количката ooooh! ooooh! ooooh! Едвам успях да го анулирам да ни върнат парите. Просто понякога тия мъже ме убиват с идеи, и как си мислят че ще ни изненадат hahaha Joy
Курдов, с клекове няма да стане корема. Ако е мноого зле кожата няма стягане, трябва да се изреже, ако не е тоолкова зле, взимай някакъв крем, колкото и смешно да звучи мъж да се маже, има ефект, мажа се и виждам резултата. Освен това има и други упражнения които са за корем, изключвам коремни преси, защото аз мноого ги мразя, ако искаш мога да потърся упражнения за корем Peace Само незнам кога ще правиш тия упражнения с твоя график #Crazy
Лек ден сладури, хайде моля ако някой има овлажнител ми пише, може и на ЛС Hug

# 694
Добро утро!  bouquet

Ир  Hug
dolce miele, страхотно тесто, става за всякакви пици и самото тесто е много вкусно.
Скрит текст:

След плодовия вчера - нектарини,ябълки,грозде - ( - 0,800). С въглехидратния и плодовия изчистих плюсовете от предните 2 дни и съм на килограмите след предния плодов. И от това МЦ съм като балон..  #Cussing out  Tired

Днес 9 ден - белтъчен
З - ябълки
О - пилешки пържоли на грил + салата домати с печени чушки + ФПХ
В - свинско месо на грил - най-вероятно ще правя шишчета + салата домати с печени чушки

Лек ден! До после  Heart Eyes  Hug

# 695
  • У дома
Цвети, щом качваш първите два дни, виж си количеството, или прекаляваш или е малко. Първата врътка все бях на плюс, особено белтъчен. Оказа се, че съм яла мноого повече от позволеното Peace Само съвет, знам че не е приятно да въртиш четворки, а резултата да е нулев Hug

# 696
Добро утро  Hug
Цяла нощ не спах от малката и сега така ме боли глава...
След плодовия вчера -0,500гр. или най-ниско тегло до момента + МЦ  newsm44 newsm44
Днес белтъчен:
З: праскови
О: заек със салата+ ФПХ
В: същото, но половината
Ману, аз нямам все още кростренажор вкъщи. Но си търся. Чувам хубави неща за Кетлар. За сега ходя на фитнес.
Я кажете какво мога да го направя този заек. Сега е просто сварен, ама ми се струва, че ще е безвкусен.

# 697
Добро утро и от мен
Давам бърз отчет след ВГХ -0,200 или твърди 2кг. за 3 дни  Laughing
Днес плодов имам круши, праскови, сини сливи и  банани, а за вечеря мисля една салата да хапна.
Взимам от кафето на Ир и отивам да се трудя.
Лек и отслабващ ден  Hug

# 698
Genni , сигурно прекалявам, едва ли е малко и във въглехидратния хапнах стабилно, но бях на минус. На мен проблема ми е,че ям като за 3-ма, за да се нахраня без да съм преяла  Mr. Green Не знам какъв е този моя стомах. Ще почна да намалявам количествата,въпреки че пробвах с по-малко от режимната храна и голяма салата - 600 - 700 грама и ФПХ, и след 2 часа бях озверяла вече. Метаболизмът ми се е позабързал май newsm78 . За 3 месеца дано да разбера кое,какво,как. Колкото сваля толкова за това време - за мен 1 кг за 8 дни не е малко. Аз и затова залагам на тренировките повече, с това моето хранене като за цяла рота войници.  Joy  hahaha Скоро ще включа и бягане. Ще направя почивката след това и втора врътка живот и здраве,ако се наложи. Ще пробвам през другите четворки и моно дни през белтъчния и варивата, да ям едно и също - на обяд и вечеря.Другият път ще пробвам и млечни, и яйца да видя как те ще се отразят.  Всичко ще пробвам, все пак има много време докрая.  Hug

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 09:08 от Цвете_93

# 699
izgariashtata
Скрит текст:
ММ е ловец повечето готвя диви зайци най хубаво стават по ловджийски.Лук ,моркови,гъби, бекон,маслини, доматено пюре, целина ,чесън ,чер пипер, вегета или сол --всичкото това барабар с заека в глинен гювеч или в голяма тава с фолио и във фурната на 180 г за час два/първо загряваш фурната на най силното ,след половин час я намаляваш на 180/.Зайците не ги варя предварително ,но щом си го сварила ще ти стане още по бързо .Може да не сгъстяваш соса ако искаш ,ако не   накрая с малко брашнно или нишисте може и да си го сгъстиш.

# 700
Къде е Курдов....? Снощи от завиване се успал.....еми така е, не е лесно това задължение....я колко фиданки сме! Hug Hug
Лаура сърдечно благодаря за чаровните пожелания.... Hug
Жени, печка няма как да е поръчал по Спиди....освен това отлично знае, че домакински уреди и тенджери не бива да ми подарява за лични празници...... hahaha hahaha
ООооох това с Райския остров ми прозвуча чудесно, не можехте ли да я носите......мънинка hahaha hahaha????
Отивам на вилата, да празнувам със свекитата.... Simple Smile Simple Smile

# 701
  • Пловдив
Добро утро на всички  Hug

След белтъчен вчера днес съм -0,500гр Simple Smile

Днес ден 6-варива
Закуска-ябълка и кафе
О и В още не са ясни,щото се чудя кво да си сготвя.По-късно ще ги отчитам тях. Simple Smile

Айде почвам да ви чета назад.
Лек ден на всички.   bouquet

# 702
  • Варна
Добро утро и от мен момичета и момчета , всички сте отчели някакъв минус браво на вас! И аз да не изпусна след белтъчния ден съм - 0,200 кг. ...бавно,но славно. Hands Clap

Бързо да се отчета и аз и после ще чета назад,че сте много бързи
Ден 2 варива :
З - грозде
О - много ми се яде мусака и си метнах постна такава + салата домати
В - същото ще е като обяда ,но 1/2

Много усмихнат и положителен ден на всички  Hug

# 703

Добро утро  Heart Eyes

Днес най-сетне имам лек минус - 48,7 съм, че цяла седмица бях 49 или 49,4.

Много се радвам, че дойде уикендът, през седмицата бях претрупана с работа, не съм влизала почти тук, нито съм излизала някъде. Днес съм си запланувала разходчица и почивка.

izgariashtata, Trilli,Genni, Христинчетоо  браво за страхотните минуси!   bouquet

Цвете93, и ти се справяш страхотно. А след МЦ може и да си по-малко килограми от сега.

# 704
  • Пловдив
Светле,браво и на теб за минусчето.От кога го чакаше, а?
Видя ли,че се предадоха кг-те,и те зарадваха.  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт