90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 934
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Ееех момичета зарибихте ме и мен с тези клекове и упражнения за стегнат корем Simple Smile Ей сега започвам и аз да видим колко дни ще издържа ,че малко мързеливичка си падам с тренировките.
Исках и да питам какъв е този турбо режим ,за който говорите? Аз досега не съм го срещала,а уж имам книгата...явно съм спяла докато съм чела,или става въпрос за размяна и пропускане на ВГХ ден ?

# 721
Късен поздрав и от мен!   bouquet
Преди малко се върнах от работа и побързах с яденето, поне да е преди 19.30ч.
Ден втори варива:
З - диня
О- тиквички с ориз, салата с домати и краставици
В - същото, но около 1/2
Ако на някого му се струват блудкави тиквичките с ориз - ние с ММ си ги ядем, обаче дъщеря ми дори не ги опитва.
Само за обяд в белтъчен ден ли е препоръчителна ФПХ?  newsm78 (Може би въпросът ми е задаван, но аз не съм прочела досега.)
Лека вечер на всички!  Hug

# 722
Добър вечер банда!  Hug Hug Hug Нямах време да ви надникна по-рано и да напиша менюто, но все пак ще го напиша сега : з: грозде о: грах + фпх в: грах

Лаура84 Благодаря ти! Hug
izgariashtata, Trilli, Genni, dilyana , Mims_T , Христинчето  Браво за минусчетата  Peace Peace Hug
Mims_T Не мога да ти кажа повече информация за турбо режима, но знам, че не се прилага при първата врътка  Hug
Juliette И аз след белтъчния имам плюсче +300гр ама изобщо не се притеснявам, хапнах си подобаващо GrinningVery Happy
Есия В белтъчния и бобовия на обяд е позволена една филийка пълнозърнест хляб, във въглехидратен може да хапнеш повече, също така може и бял доколкото знам Peace
Приятна вечер на всички! После ако мога ще ви нагледам   bouquet

# 723
  • Варна
Есия докато пиша и ме изпревариха  Laughingммм аз пък много обичам тиквички с ориз и копър,ама то май всякакъв ориз обожавам...без онзи на Савинка,по-гадно нещо не съм яла,за малко да ми се отще така любимият ми ориз  Sick Sick Sick
kimbell1 на мен ми е втора врътка и за това се зачудих как не съм го забелязала преди или вероятно защото не е ефикасно не са го лансирали много.

# 724
  • София
Mims_T, на първа страница в темата е описан подробно и аз нямам на идея от къде е, но там го четох  bouquet

# 725
kimbell1, Mims_T, благодаря за бързия отговор.   bouquet
Аз Също слагам винаги копър на тиквичките с ориз.

# 726
  • Варна
Олее vangobi благодаря ти мила,уж 100 пъти съм чела темата и как не съм го забелязала до сега. Прочетох го и е същото ,за което си мисля от книгата. Ще видя как ще съм втората врътка и ако се налага бих опитала  Hug

А за дилемата ми с хляба момичета ,определено си го връщам пълноценно в менюто. Днес от обяда до вечерята направо озверях от глад ( те и без това тези варива така ми действат,не го обичам този ден ) и не посетих и WC и утре ще светя с някой прекрасен + от собствената си глупост вероятно   #2gunfire
Направо забравих какво е да се храниш обилно и да отслабваш и все ме е страх ,че ям много,хем знам че точно така е правилно при този режим и за вечеря така се наядох с малко режимна постна мусака ,но за сметка на това с мнооого салата и печен пипер с оцет.
Варим лютеница и нямам търпение да стане утре ,за да намажа няколко филийки с нея..е няма да е топла ,топла ама ще преглъщам около тавата докато я пълним в буркани. Ще напълня на всички по един буркан  Hug

# 727
Vangobi, хич не обръщай внимание на поведението й. Пфффф, тя салатата е толкова вкусна, че реално тя губи  Hug

# 728
  • София
Vangobi, хич не обръщай внимание на поведението й. Пфффф, тя салатата е толкова вкусна, че реално тя губи  Hug

А, хич даже! ММ я побърка има много тънък хумур и се забавлявахме Simple Smile Grinning Да ми е жив и здрав, че е на моя страна, че иначе  Stop в интерес на истината ми трябваха 18 години, за да свикна с това Mr. Green

# 729
Добър вечер!   bouquet

Имам въпрос, мога ли да си направя постна крем супа от тиква с картофи за деня с варивата? Не знам дали тиквата е подходяща, тази която имам не е за десерти, тъй като не е толкова сладка и затова се чудя. Ще изчакам за мнения преди да започна да правя.  Hug

Лека вечер,групичка  Heart Eyes

# 730
vangobiИма и обратното на това "съкровището"да се мръщи на твоите гозби...да ти вика "ти по хубаво ги правиш"Ако знаеш  само как боли кръст  и ръце от тая четка ще се радваш от сърце  задето се мръщи Mr. Green

# 731
  • Варна
Цвете_93 не знам колко съм права,но мисля че според това което пише по-долу не е подходяща за варива.Тиквата спада към така наречените плодови зеленчуци.
Въпрос: Кога се яде тиква?
Отговор:  Тиква - варена, печена, чиста - всеки ден за закуска и през целия ден в плодов ден, тогава може и с орехи, ако обичате. Ако искате да добавяте захар или мед - във въглехидратен ден като десерт на вечеря.
Но пък ,който хапва може да е на друго мнение.  newsm78

# 732
Цвете_93, Мимс_Т вече ти е казала. Тиквата спада по-скоро към плодовете.

# 733
Доибър вечер,
Светле, намерила си начина, аз пък вечер все насам натам и за това и вечеря си нося  Rolling Eyes
Тамара, от понеделник може и от по-далечна спирка да пробвам  hahaha

И малко стимул за диетата  hahaha

# 734
Стаси аз не виждам снимката
Олееее видях я, странен тоалет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт