90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 936
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • Targovishte
Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

# 736
  • Русе
vangobi  Heart Eyes ама твоето съкровище било незаменимо  Mr. Green . Не разбира милата от вкус. Браво на ТМ...  Flutter
Аз днес у жегата голямо ходене насам натам..  Crazy
Стаси това Кимчето ли е??  #Crazy  Защо е толкова огромна?? Бременна ли беше?? А пък отзад, ужасТ...    Shocked
Лекинка на лягащите, аз ще броя звезди още малко  Crazy

Аууу изписали сме темата...

# 737
Как лека нощ, кой ще завива мадамите? hahaha

# 738
  • Калифорния, САЩ
Как лека нощ, кой ще завива мадамите? hahaha

Mи то топло тази нощ бе, Миме, ще спинкат голички  Wink - ей такачка.

Слагам кафето (днес е капучино  Heart Eyes, малко нережимно), лек ден на всички  Hug Hug Hug.

# 739
Привет Grinning Хайде, няма да изпивам капучиното на Ир (а така да го обичам Crazy ), ще го оставя на някого дутринта... Laughing
Благодаря на Тамара, Цвете и на всички които дадоха идеи за замяната на яйцето или за рецепта без яйце!  bouquet Днес се бях сетила за лененото семе (смляно), но в линка има толкова много варианти.... Grinning
Днешният ден, белтъчен, мина доста добре, като изключим, че ПАК бях навън по времето на вечерята и хапнах малко по-късно от позволеното.... Embarassed
Менюто беше:
з- ябълка, кафе, о- кюфтета+пюре от моркови и червено цвекло+ малко салата цвекло и моркови+2 малки филийки многозърнест хляб, в- тиквички, моркови, чушки и лук на фурна с яйчена заливка (като мусака стана).
За утре менюто е:
з1 и з2- ябълки и пъпеш, 0- червена пълнена чушка (с ориз, зеленчуци и червен боб)+ салата айсберг+ ФПХ, в- грах с моркови или ориз със зеленчуци

За тези които имат проблеми с ходенето до тоалетна (и нямат свръх чувствителен стомах) препоръчвам червеното цвекло. Laughing На салата сурово или леко сварено или пък сготвено на пюре с моркови или картофи, според това какъв ден от диетата ви е....Действа безотказно. Mr. Green

# 740
  • Калифорния, САЩ
  Тинки, пускай новата тема, че поспаланковците са гладнииииии  Joy Joy Joy.

Айде на закуската, до утре  Hug Hug Hug!

# 741
  • София
Добро утро,
Ир, кафето пропускам оставям го на някой от тези дето почиват Mr. Green, кученцето е велико, а пъпеша изяден. Вкусен беше, ако питате:D
Тамара Hug, ха- ха не се бях замисляла, че има и по зле Sick
dolce miele, аз червено цвекло ще стържа на салата днес, че съм подута и пак корема ми има повдигателни функции и повдига "стегнатия" ми бюст Mr. Green
Juliette14 Hug
Стаси, ама погледни каква доволна физиономия има Кардашянката, сякаш е с тяло на богиня Laughing
Аз днес пак не виждам 7 на кантара, некви 100 гр. ме делят от нея и предполагам причината е кончето, та затова закуска круши, обяд любимата ми постна пица и салата цвекло и моркови, а вечерята се чудя за кроасани, че какъв разкошен минус имах миналия път Mr. Green

# 742
Ехххх, всички ли спите?  Hug Личи си, че е Неделя.
Хайде, добро утро Simple Smile))
Ир, грабвам закуската.
Днес кантарев ме зарадва с -0,100гр.  Grinning малко, но от сърце

# 743
Честит празник българи! bg Където и да сте по света, с каквото и да се занимавате, не забравяйте своята РОДИНА! bg
Днес сечудя да ходя ли на плаж.....защото ще е последен ден....или малко да шетам и да покарам колело? Hug
Ир, страхотно кафе и закуска, кафето изпивам закуската ще пропусна обаче..... hahaha Ами спахме като кученцето, Курдов като не ни зави.... hahaha
Какво ще се яде незнам, искам едно разтоварващо денче да направя и после ще мисля да карам ли четворки или не....!
Хубава неделя и хубав празник!

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 09:04 от mimi.7299

# 744
  • София
Леле, то било 6-ти септември, Мими  bouquet
Честит  bgпразник и от мен на всички!

# 745
Ха, Мими Simple Smile И аз чак сега видях датата. Честит празник на всички Simple Smile)

# 746
  • У дома
Добро утро и Честит празник bg
Днес 6-цата се завърна в моя дом, като вчера малко "сгазих лука", хапнах малко от тортата, беше ми много сладко и хапнах малко солети Blush Днес плодов, започвам го с чай, че това гърло ме побърка. Днес Лили е по-крива и по-болна и направо ми иде да се гръмна. Незнам колко дни вече не съм спала като хората Crazy За ядене и менюта грам не ми се мисли, добре че днес плодов, а утре воден. Дано падат поне кила, че друго хубаво не се случва #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ир, снимката е уникалка просто, това куче супер откачено hahaha Стаси, тая Кардашиан е просто уникален гибон, но се мисли за красива, изумявам се на такива жени ooooh!
Вангоби, то от стрес са тия грамове, сега като се успокоиш и ще дойде пак 7-цата Hug
Хайде сладури лек и усмихнат ден, Тинкиии темата е изписахме Hug

# 747
  • Targovishte
Здравейте банда  bouquet
Чести празник !!!
Ирка   Hug Hug

Аз си имам очакван плюс от смесването - 1 кг. Но и днес ще се омажа - МЖ ще прави зелен боб. А от кога му се точа
 Иначе закуската е сини сливи. А вечерята - диня и пъпещ.

Писането от тел. е голям ужас.

Приятен почивен ден на всички   bouquet Hug  bouquet

# 748
  • Русе
Дубрутрууу,
Честит празник!!!  Party
Ир  Heart Eyes , ей така бях и аз като кучето тази нощ  Mr. Green , уж дават захлаждане..  Flutter Тази сутрин бях -400 след бобеца, като снощи 2 часа стоях пак като неподвижен балон...  Joy Имам и една приятна мускулна треска на изящните ми бедра от клековете  Flutter
vangobi, скоро ще видиш пак седмичката!  Heart Eyes
Гени, дано бонбонка бъде по-добре днес.
З-банан и кафе, О- спагети с лютеница и салата, В-сладка,  Crazy
Приятна неделя на всички! До после   Hug

# 749

Добро утро от мен и приятен почивен ден  Heart Eyes

Закусих праскова и после ще си приготвя мекици, които ще ям със сирене за обяд. Няма да прекалявам с количеството. Някой друг яде ли такива "мазнотии", когато е в режим почивка? Да не е груба грешка?

Честит празник на всички!  bg

Общи условия

Активация на акаунт