90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 932
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
xaxa така се радвам като прочета Васкооо...  Hug И вие ми липсвахте. Надявам се всички да сте добре и да сте имали хубаво лято. Спокойно, няма да отслабвам повече, изкарвам си карта за фитнес този месец, че с плуването много се зарибих и сега няколко дни вкъщи се чувствам обездвижен.

# 481
Привет, банда Hug
Кантарев ме зарадва с -0,300 след белтъчен. Днес бобов и в момента пълня патладжан с ориз за вечеря. Вижте на какво попаднах:
Не успях да грабна от кафето сутринта, ама утре се нареждам първа Simple Smile))
Васкооо, добре си се завърнал.  bouquet

# 482
  • София
Васко, страхотно изглеждаш, предполагам и така се чувстваш, най- после да те видим, че само те споменуваха тук, сигурно те е посърбявало тук -там Grinning
Genni, обещавам няма, не вади точилката, нали знаеш пуста лакомия човешка Mr. Green и как беше "Колкото повече толкова повече, има само едно по - хубаво нещо от едно гърненце с мед и това са две гърненца мед"  Joy

# 483
Здравейте банда!!  Hug Hug Не съм се мяркала тези дни,защото бях доста заета, гледам, че доста сте изписали #Crazy #Crazy
Genni И аз съм на плодове (моно банани)
vangobi Страхотен резултат, не знам какви турбо режими ти се въртят в главата.. Аз нямам търпение да се премеря, ама ще е чак след водния тоест вдругиден. Надявам се да се доближа до твоя резултат  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Много съм се нахъсала за водния ама ще видим хахаха  Laughing Laughing Laughing
Лек ден! После ще влезна пак да ви нагледам  Peace Peace

# 484
Здравейте на всички от групата.До сега само ви четях,но наистина имам нужда от сериозна мотивация.Малко инфо за мен-правих една врътка пролетта и свалих 13кг.започвайки от 71кг.през почивката свалих още 3кг кето е супер като резултат.Забравих да кажа,че съм155см висока.Реших да започна втора врътка обаче нещо не мога да издържа дори и първите четири дни и се провалям,постоянно прегрешавам.В момента съм 60.600кг.

# 485
  • Русе
Такааа....
Попрочетох ви ....Миии всичко забравих   Joy
А, да!
vangobi 8 килца са си супер... Heart Eyes
izgaryashtata това с накисването е супер инфо, мерси  Heart Eyes
Аз днес пак съм нагоре...  Joy е, няма такъв филм, някой говореше за филм на ужасите скоро...моЙта работа натам отива  Joy
След варивата вчера съм +600  #Crazy  #Crazy
Хайде до после  Hug

# 486
  • У дома
Жули, какво яде? Следи грамажите, мисля че там е разковничето Peace
ДолиМоли, ако не можеш да започнеш нова врътка и ти липсва мотивация, явно сега не е момента, поне според мен. Ако искаш да сваляш, трябва мотивация и постоянноство, веднъж си видяла свалените килца и си се успокоила. Затова и сега не ти се занимава може би Rolling Eyes
Вангоби, резултатът ти е много добър, затова и не бързай толкова, ако сваляш мноого килца, нали знаеш какво ще се случи с кожата Peace Бавно и славно. Ще паднат килата, няма страшно.
Кимбел, ти кога започна режима? Да не би и моя воден да е с твоя, а аз да незнам hahaha Joy

# 487
  • Русе
Ами какво ядох Гени, обядът беше около 200 г картофи соте и огромба салата домати и краставици, вечерята една чиния яхния картофи със зелен боб и пак салата. По- предният път на варивата ядох същото и бях с минус от 200 г....  Crazy

# 488
Гени Hug , започнах на 6 август и утре ми се пада 29 ден ooooh! ooooh!

# 489
Juliette14200 г картоф е един среден картоф обяда ти е  бил малко--подозирам че вечерята е била повече предвид и зеления фасул от там идва плюса.
""2 нормален(среден) на обяд - 1 нормален (среден) на вечеря( общо 3 средни за деня )""толкова картофи се полагат на ден--зелен фасул 2 купички на обяд една вечеря.

Внимавайте с варивата най лесно се преяжда и бърка с тях и най много проблеми се берат с тях.

# 490
Ох,момичета,поздравление за резултатите на всички!
Нещо не мога да овладея вечер Спаска newsm45 , иде ми да се  #Sniper.
Може ли по рано от 90дневна почивка да се започне втора врътка,или няма да има смисъл newsm78

Заповядайте и едно ароматно кафе

# 491
  • Русе
Juliette14200 г картоф е един среден картоф обяда ти е  бил малко--подозирам че вечерята е била повече предвид и зеления фасул от там идва плюса.
""2 нормален(среден) на обяд - 1 нормален (среден) на вечеря( общо 3 средни за деня )""толкова картофи се полагат на ден--зелен фасул 2 купички на обяд една вечеря.

Внимавайте с варивата най лесно се преяжда и бърка с тях и най много проблеми се берат с тях.
Мерси Тамс за съвета и насоките.   Heart Eyes  Ми  може да е от по-малкия обяд... Чинията на вечеря не беше много-картофите и боба заедно бяха в манджата.  Предният път имах минус от това същото, но тогава обядът беше друг... Мда,  newsm78 ...
Картофите не са моята храна по принцип...

# 492
  • У дома
Жули, Тамара ти е обеснила, аз от ориз и картофи, винаги без изключение по какъв начин са приготвени съм плюс, лещата също hahaha Хапвам нахут и бобец, киноа и елда,засега имам все мини минуси или зеро Whistling
Кимбел, аз съм от 10 август и сега ги изчислих, че на 7 трябва да ми е първи воден, ама на мен водните не са ми трудни, даже най-лесния, не мисля за говене и за носене на храна hahaha Joy

# 493
  • Бургас
Взимам си кафенце и се записвам с плодов ден - кайсии, банани, сурово кашу.

Genni
, ние сме заедно на водния ! Hug

Замислям се да си купя електронен кантар да се хваля и аз с грамчета.  Mr. Green Mr. Green

# 494
Гени, пак ли плюс от водния да чакаме, а?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт