90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 937
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • У дома
Стаси box Само това остава, стига де и този път ли hahaha Joy Надявам се и аз този път да съм като хората и да се похваля поне със -100гр Joy

# 496
  • Русе
Приключих доволно с вечерята, сладичко, сладичко хапнах мнооого сиропирана баклава, обожавам, около 220 гр и редче шоко.
Да питам, в Лидл има един черен шоколад 70% , 80%. От този 70% има с малини и с карамел, ако си взема от тях ще стават ли пак, или да си продължавам с чистия?
vangobi  Heart Eyes, какво вечеря?  Mr. Green
До после  Hug

# 497
Банда, някой да е замразявал от постните шоколадови квадрати? Направих за утре, но ще останат парченца и се чудя  newsm78

# 498
  • У дома
Изгаряща, замразявала съм, даже са по-вкусни после, замразявай спокойно Peace

# 499
  • Пловдив
Здравейте бандаа Simple Smile

влезнах да ви нагледам,и да се похваля с новия кантар.Дано само да ме радва.  Praynig Hug
Току що хапнах вечерята и след малко излизаме с ММ на разходка.  Simple Smile

# 500
  • София
Juliette Hug, аз днес обърнах менюто с караката на горе, едни планове правих сутринта, а после ooooh! излизахме с ММ и понеже ми прималя хапнах два кроасана с шоколад Embarassed Не знам дали от спагетите на обяд така се случи или от друго, но се разтреперих цялата. Та в крайна сметка ако имам плюс утре голямата работа, беше ми и вкусно да си призная бяха пресни - душичка Hug
Хритинчетооо, честито кантарче, само с минуси да те радва  bouquet
Genni, ще чакаме снимки от фотосесията в градината  bouquet

# 501
  • Русе
Утре ще имаш един хубав минус.. Ще видиш   Crazy
 Heart Eyes

# 502
  • Targovishte
Ехо банда   bouquet

Моят ден изцяло стана въглехидратен. На обяд хапнах баница със спанак - от една турска баничарница, страхотна беше. Включих и салата домати и краставици. За вечеря пък нямах време за друго и хапнах Фавли, различни - общо 185 гр. и редче шоколад.

За утре съм поръчал на МЖ свинско с прясно зеле. Въпросът е каква да е вечерята. Отсега съм се замислил и нищо не мога да измисля  newsm78 Най лесно е пак сладка вечеря или плод. Но днес бях на сладко, а за плода Тамара ще се кара, тъй че не мога да я измисля  newsm78

# 503
vangobi, въобще не съжалявай. И на мен ми се е случвало това. Едно нарушение не е чак толкова фатално. В такива ситуации даже е по-добре пред алтернативата да припаднеш. Не вярвам да е било от спагетите. Аз веднъж се разтреперих, докато четях Мъртвата зона на Стивън Кинг hahaha hahaha
Може да не е мястото тук, но някакви съвети как да сготвя пуешко филе? Имам около 1 кг.
kurdov, ял ли си салата на вечеря? Имам в предвид шопска салата, салата с риба тон, картофена салата и прочие? Другата опция е руладини(от свински или пилешки гърди). Разрязваш гърдите на шницели, пълниш ги със зеленчуци или с каквото там намериш(стига да е режимно), навиваш ги на руло, слягаш ги в тавичка, покрита с хартия за печене, поливаш ги в доматен сос(примерно), слагаш подправки и ги печеш за 40 минути горе-долу на предварително загрята фурна. Още една опция: пилешка супа, картофена супа, боб, леща или там каквото се сетиш. Това се сещам за момента.

# 504
  • Targovishte
Ich_Will_   bouquet Благодаря, мисля че шопската салата е добра идея. Въпросът е че ще трябва да е нещо купешко, и ще гледам да не е белтъчини (нали съм уж в почивка) та затова така не ми стигат идеите. Но шопска салата винаги мога да си сътворя в магазина, като си накупя домати и краставици и 50 гр. сирене. Е, ще ми липсва печения пипер, но... ще го преживея.

Чакам и други идеи, ако не - ще се спра на салатата.

# 505
И аз май ще трябва да огранича варивата... +500

# 506
  • София
Ich_will, мисля че не съм нарушила диетата а собствено решение в този ( въглехидратен ден) сладко да ям, защото съм на плюс после  bouquet Иначе, ето едно предложение за пуешко http://harryandlexy.com/vkusnichko/hapvane/osnovni-qstiq/s-puesh … troganoff/#post/0
Курдов, няма ли да остане от зелето да мушнеш в една кутия за вечерта и една краставичка натюр с люта чушчица, ох.........окапах всичко Joy иначе от топла витрина, ако имате на близо нещо да си харесаш newsm78 нямам много идеи, съжалявам  bouquet
Juliette, Hug
Хайде лека нощ, май ще се насочвам към уреда, че и тока два пъти ни спира вече.  bouquet

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 21:24 от vangobi

# 507
Привет банда без команда....такава глава и по скоро схванат врат ме боли, а от там и цялата лява половина на главата, че едвам гледам....сега изпих аналгин и половина и дано мине, че как ще заспя? newsm78
Манджите още не са ми режимни и затова не пиша, след утре стягам колана.... hahaha

# 508
Курдов,  ако не искаш белтъци -  може би картофи с грах или ориз, царевица на пара или варена на кочан, нещо от някоя топла витрина,  въпреки че е относително какво режимно би могло  да има -  салата с боб,  постни пълнени чушки,  лозови сарми и подобни неща съм взимала от подобно място.   Но зависи и ти какво обичаш да ядеш и не си ял скоро.  newsm78   Hug

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 21:32 от Цвете_93

# 509
  • Targovishte
Цвете - царевицата на пара също ми харесва като идея  Hug Hug

Вангоби - жената каза че едвам е спасила една порция от моите малки синове, които омели всичко Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт