90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 981
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • У дома
Привет дружина, аз приспах зверчето, незнам защо имам едно предчувствие, че нощта ще е наша, ама хайде да видим, дано да греша Praynig
За утре съм се наточила на пиле на грил и нямам търпение вече да си хапна на обед, същото ще е и на вечеря hahaha Днес деня мина мноого добре, незнам грешно ли е, но имах три яденета - два пъти си хапнах доооста пъпеш, а към 17.30 една шопска салатка без сирене. Толкова да ми е леко, днес се чувствам супер, мноого заредена с енергия. Но след малко ще се отправя за "разкрасителният сън" на Мими Heart Eyes
Курдов, другарче, може да си хапнеш един хубав пълнозърнес сандвич със зеленчуци и малко лютеничка за разкош, еи това мисля да си направя аз на моя ВГХ, една франзелка ще си купя и ще покажа на какво съм способна hahaha Joy hahaha Joy
Хайдеее, слабееща нощ на всички, лекааа Hug

# 511
Ich_Will_, пилешкото нарязано на парчета, на фурна с много лук и гъби. Намачкваш лука с черен пипер, червен пипер и сол. Аз слагам и чубрица, много вкусно става.
Курдов, хрумна ми за постна супа. Хем леко, хем вкусно.
Гени, пъхнах ги вече във фризера, че да не се изкуша да изям повече  Laughing

# 512
kurdov, щом става въпрос за купешко от магазина, няма ли нещичко от витрината? Доколкото четох разни мнения из по-старите теми, ти пазаруваш от CBA. Ако не ти е далечко, можеш да пробваш. Аз също пазарувах преди в CBA и знам със сигурност, че има витрина с готвено(най-често салати и скара). Друга опция е салата с царевица от консервата(без захар), грах също става(отново без захар), консервиран боб също има, нещо с гъбки.
П.С. Пардон, те ме изпреварили hahaha hahaha
izgariashtata, благодаря за съвета, но аз лук не обичам Blush Руладините, които ги предложих на Курдов, също може да свършват работа, ама аз както ги правя, по-скоро ще стане манджа с грозде. Може би трябва да потърся сериозно из рецептите.

# 513
Привет, банда  Hug

Тази седмица също се очертава откачена на работа, имаме нова колежка, обучаваме се, активният сезон  в нашия бранш започна и почти не се спирам, а вечер нямам сили да стоя на компютъра...Затова пиша по-малко. Май трябва да си поръчам очила за компютъра  Rolling Eyes

Веско не го познавам, но бях във форума, когато пишеше преди. Постигнал е страхотни резултати!!! Радвам се, че е изживял хубаво лято, макар и натоварено. За това си струва да се живее....

mimi.7299, стисам палци утре да си по-добре! Наспивай се и докладвай сутринта как се чувстваш.

Сега си публикувах във ФБ някои снимки от морето, да споделям и с вас.

Скрит текст:

Не си пиша менюто, защото още стоя 49, не съм изчистила 1 кг и нещо плюс от морето....
Желая ви сладки сънища  Heart Eyes

# 514
Светле, страхотно изглеждаш. Поддържай килограмите и бъде все така лъчезарна  Hug Hug Hug Hug. А колко си висока, че 49кг?

# 515
Светле, очарователна си!   Hug

# 516
Еййййй Светле като те видях скъпа и ми мина главата, КРАСАВИЦА И ПОЛОВИНА! Simple Smile

# 517
Благодаря ви, милички, страхотни сте!  Heart Eyes Heart Eyes

izgariashtata,висока съм точно 170 см  Simple Smile

# 518
  • Targovishte
ЕЕЕЕЕХ, Светле  Hug Направо не е истина. Много си готина  Hug  bouquet

# 519
  • Русе
Unforgottenche, мацка и половина!  Heart Eyes
Аз вече съм много гладна...но ще устоя  Mr. Green
Хайде лекинка, ще Фърлям по едно оче, че мойту чаве още вършее в леглото   ooooh!

# 520
Привет, наминавам в края на работното ми време да ви нагледам... Цели пет странички сте изписали, мани-мани.  Mr. Green Доста минуси отчитате, браво, само така!   bouquet

Тази сутрин регистрирам -0.500 след малкото плодове/зеленчуци вчера. От днес нататък няма къде да се тегля до 10.09, та ще ми е малко мъгла, но възнамерявам да си продължавам четворчици въпреки това. Защото ако не се заинатя, зле. В хотелите във всички минибарове има шоколади, марсове, сникърси и други такива - така че ако не съм достатъчно инатлия, пак ще криввам, усещам се.  Naughty

Днес - белтъчини:
З Физалис, една шепа
О Салата домати, краставици, печена чушка + биволска наденица на скара
В Салата домати, краставици, 1 топка катък, зеле с моркови + кашкавал на плоча със задушени зеленчуци
Утре - варива:
З Диня или друг плод в зависимост от офертата на хотелската блок-маса
О Иска ми се нещо с киноа, ама ще видя, не е ясно
В Салата и печени картофи

Ир, pe6exodka, Светле Тези дни не се дореждам до прекрасните ви кафета и закуски, но си ги представям и само от това се освежавам и зареждам с енергия! Благодаря, че ни наглеждате и се грижите!  Heart Eyes
Sunny Sky Щом си се захванала с 90ДД, скоро ще искаш да се показваш, вярвай! И ще събираш комплименти!   bouquet  Само давай сериозно и отговорно.  Peace
vangobi Освен това, което вече са ти писали - турбо не се прави, ако 90ДД ти е първа врътка.   Naughty
Стаси Ех, като се застягаш...баш ти, дето хич нямаш нужда. Нищо де, така ще даваш стимул на останалите - да те гонят по манекенски мерки!  Hug  Прекрасно изглеждаш, да качваш по-често фото материали!
mims11, Цвете_93, Енита Много сте мили!  Hug
Trilli Добре дошла, пожелавам успех!  Peace
Васко Минаваш на почетна обиколка за овации, а?  Wink  Има защо! Радвам се, че се включи, пиши по-честичко, че ни липсваше настроението ти, пекарските ти произведения и ребрата, дето се броят.  Mr. Green
Светле Манекенската тройка я заформихте със Стасито и Васко. Само така! Страхотна си, отличен стимул за всички по-новички!  Hug
ana74 Не бързай, нека минат три месеца от предходната врътка. Прави големи плодови салати за вечеря, а? Може да ти свършат работа да излъжеш Спаска.  Peace

Лекинка от мен, ще се постарая да се включа утре от старопрестолния град, след като изкатеря отново всички налични стъпала по Царевец и околните хълмове в радиус от поне километър!  hahaha

# 521
  • Бургас
Чак сега се добрах до вас и какво да видя?
Васко се завърнал - убавец Hug и слабичък си си екстра Wink Ма така като изчезнеш, че се появиш след време да ни отвъртиш главите със снимки...не така Naughty Ние те мислим, тревожим се за теб, а ти слабееш зад гърба ни hahaha
Unforgotten-чето ме зашемети  newsm81. Мнооого се хубава, Светле! Мацуранка! Heart Eyes
Стаси, отново изтървах снимките ти Cry Изпрати ми на лични, плииийз, иначе любопитството ще ме гложди ли,гложди Laughing и няма да мога да спя... ,и ще съм сбръчкана,....и грозна, .....,и понеже няма да мога да спя, няма да стана навреме сутринта, и ще закъснея за работа, и ще съм крива ...ииии горките ми колеги...., че заради тях де... Joy hahaha
За режима днес - няма да пиша. То е ясно, че се омазах...    341uu:но се успокоявам, че съм в почивка и отдавна не съм правила смесено хранене.
От утре - режим Тамара. Мимииии, трябва да се стягаме, защото smile3538
Прочетох какво сте писали, но всичко ми излезе от главата...емииии... smihesorry, но пък на всички много  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ревящите бебета да се успокояват и да оставят мамите си да спинкат, а спящите мъници да гушкат възглавничките до сутринта Hug

Менюто за утре:
З - ябълки
О - салата и фокача с розмарин и чери домати
В - плодове

Хайде лекичка и спокойна! smile3524

# 522
  • В светлината на слънцето
Хич не ми остава време за форума напоследък, че много работа ме е затиснала. Иначе съм доволна от ремонта, взе да изглежда все по-добре и по-добре. От Икеа ни зарадваха, че ще ни донесат ден по-рано мебелите и изобщо всичко би трябвало да се нарежда чудесно. Ама само би трябвало. Tired Нали ви се оплаках от корем след водния. Е, продължава и става все по-зле. Май съм пипнала някакъв летен вирус, защото и други колеги имат сходни оплаквания. Коремът ме боли зверски, подута съм като балон, постоянно ми се повръща (не е онова, което ще избързате да кажете)..., абе чувствам се като парцал точно. И мускулите ме болят - не от ремонта, като при настинка точно. Отпаднало ми е и изобщо няма пълно щастие. Мрън... Confused Да се надяваме да се оправя до края на седмицата, че ми писна вече. Иначе съм си режимна, това поне върви. Confused
Ох отивам да спя разкрасително... Tired

# 523
  • Targovishte
Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

Лулумбичка - бързо оздравяване  Hug   Hug Hug

# 524
  • Калифорния, САЩ

Общи условия

Активация на акаунт