90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 40 001
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Колко много сте изписали, едва ви изчетох.... Laughing
Днешният бобов/варива не мина съвсем по план. Embarassed Бях все в движение и ми се получи обяд- пълнозрнест хляб и вечеря- 2 пълнени зелени чушки с ориз, зеленчуци и червен боб+ прекрасна салата от червено цвекло и 1 морковче. Grinning Закусих с най-отвратителната, безвкусна, безсладка и абсолютно лишена от сочност диня! Sick Че и избиваше на оранжево-червено като цвят. Mr. Green
Утре- въглехидратен. Simple Smile За закуска- ябълки, нес кафе. Обяд- пълнозърнеста пица, спагети или солени мъфини със спанак+ салата с цвекло и морков. Вечеря- вероятно 1-2 пастички, малко кадаиф (приял ми се е, но ако няма хубав ще го пропусна) и редче черен шоколад 81% какао. Grinning

# 526
  • София
Добро утро,
Ир, благодаря за кафето  bouquet.
Бързам да сложа почерпка и закуска в едно, че ей сега ще ме изпревари прекрасното Светле  bouquet или Пешеходката  Hug
и да кажа, че нямам търпение да се похваля ВИДЯХ 7 на кантара newsm68 newsm44 newsm68

Три пъти се качвах и слизах, ама толкова е! Та след непредвидената сладка вечеря имам -700 гр. newsm68
Juliette14 smile3525 устоя нали?
Лулумба, бързо да се възстановяваш Hug
Лаура, Hug
Днес плодов и имам круши, сини сливи и ябълки.
Прекрасен ден на всички  bouquet

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 06:38 от vangobi

# 527
Добро утро!
Снощи видях много мотивиращи снимки. Васко и аз поддържам тезата малко да качиш, ни иначе си страхотен стимул за новите. Светлето и Стаси идея нямам от къде искат още да свалят.
Мими ти от кога стягаш котлони? Mr. Green Кукара отпуска ли е?
Всички болни да оздравяват , че идат почивни дни!

pic host
 Закуската са ме изпреварили , но така или иначе съм я приготвила слагам и това ще ми е менюто за днес.

images
Стискайте палци днес към 10 ще водя малчо на зъбар, дано се моля по малко .
Усмихнар ден.

# 528
  • У дома
Добро утро банда, дано за повечето е добро, аз от 2 до сега не съм спала. Дребното заспа и горе е като дъскорезница, което означава че аз няма да спя hahaha Днес вече ще я водя на лекар, това не може да продължава до безкрай, тя не дава да и се помага, затова лекар, да пищи и да реве там Crossing Arms
Такаа, аз след плодово зеленчуковия вчера съм -900гр, днес белтъчен, ще видя дали ще си хапна така мечтаното пиле, или няма да имам време и ще ям нещо в движение. Направо звуча налудничаво, уж не работя, а нямам време за нищо от тоя дребосък, направо нямам думи ooooh! ooooh! ooooh!
Взимам от кафенцето на Ир, а закуските на Вангоби и Пешеходката, ммм вкусноо Hug
Вангоби, поздравления за 7-цата, мноого гот като е дълго чакана нали Hug Днес внимавай да не омажеш Naughty

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 07:09 от Genni

# 529
  • Targovishte
Добро утро , банда   bouquet

ИРКА, ПЕШЕХОДКА, СВЕТЛЕ  Hug Hug Hug Hug

ВАНГОБИ  Hug Честита нова цифра на кантара   bouquet

Аз тази вечер не можах да спя. Легнах към 23.30 и към 1 се събудих от страшно главоболие. Въртях се, стисках зъби, пак се въртях. Последно видях на часовника 4.28 и съм задрамял, и в 4.55 алармата се развъня. Сега нямам вече главоболие, но съм като парцал.
Кантара е с приличен плюс от 600 грама, което допълнително срива настроението ми.

Менюто за днес, както го обсъдихме вчера: З - праскови, О - свинско с прясно зеле, ФПХ и салата домати; В - домати, краставици и 50 гр. сирене (претеглено!)

Желая на всички приятен ден!  Hug  bouquet Hug

# 530
Добро утро,

Първо: честит рожден ден на Мими  newsm67  party023  cook  bouquet  bouquet  bouquet. Да ни е жива и здрава, много щастлива и да постигне мечтаната фигура, но и да я задържи  Hug.

Пешеходка, четвърти ден не ми се работи, сигурно е четвъртък  Joy. Със Светлето сме намазали на почивките и сега ще връщаме  Flutter

Курдов, нещо във времето е. И на мен ми тежи главата и само се будя, не мога да спя нормално  ooooh!. Вечер рано ми се доспива и заспивам веднага, но после само се въртя и се будя и все ходя като ударена с мокър парцал.

# 531
Добро утро, банда  bouquet
Малката цяла нощ мрънка и стоях будна и сега едва гледам.
След бобовия +0,100гр. С този ориз не сме си приятели и това е.
Днес ВГХ:
З: две нектарини
О: спагети с домати и чушки и салата
В: постни шоколадови квадрати
Днес ще ходя на чичо доктор за коляното да видим какво ще отсъди, та стискайте палци

# 532
Добро утро!

Ир,Пешеходка,Вангоби   bouquet

Вангоби , честита нова цифра на кантара и аз надявам след някой друг ден, опа месец  Mr. Green , да я видя тази 7-ца.  Hug

Варивата вчера не минаха баш по план. Нямаше нещо нережимно, но вечерята не беше наполовина, а колкото обяда... ooooh! и плюсът е налице +0,900 . Винаги съм на плюс от варивата,а така ги обичам.  Rolling Eyes  Tired Не,че има храна, която не обичам де.  Mr. Green

Днес 7 ден - въглехидратен

З - грозде
О - ще си омеся хляб   chef , апетитка правих онзи ден, та си оставих от нея за днес, салата домати и шепа маслини;
В - сладка - ще си спретна един кекс  Blush , от него ще е 1-2 парчета и 2 - 3 домашни меденки, ще ги премеря да са около 200 грама + РЧШ;

Мимиnewsm59   bigdance2
С пожелание да бъдеш жива и здрава, много щастлива,обичана и успешна!   bouquet

Лек ден !   bouquet

# 533

gif uploader

Мими, пожелавам ти да си здрава, щастлива, късметлия и обичана!  bouquet

# 534
  • У дома
Mими, честит рожден ден, мноого здраве и семейно щастие   bouquet Весело изкарване на празника newsm59 ura nbirthday
Цвети, ориза е кофти, а ти и гъбки си хапнала, няма как, ще свикнеш с варивата, аз от втората врътка от варивата имам добри резултати, хапвай всеки път различни, като гледай да не ги смесваш, и се мери, за да видиш от кои имаш минимални плюсове или дори минуси, избягвай другите. Аз картофи незнам от кога не съм яла, последно прегреших с три хапки пържени, и не се мерих, защото си знам, че може и кило отгоре да имам. Ориза и картофите на наяждат и се поглъщат много големи количества, хапвай бобови, по-засищащи са и не ядеш толкова много. Днес хапни само кекса, остави меденките, също ако можеш пропусни и маслините, ще задържиш вода, пък били и обезсолени, аз хапвам мнооого рядко не повече от 2-3маслинки, за да няма после оплакване от Кантарев Peace

# 535
Мими, честит рожден ден. Само прекрасни неща да ти се случват и да си много здрава, обичана и щастлива

# 536
Добро утро.
Мимееее Hug Hug HugДа си жива и здрава много късмет и щастие ти пожелавам.

# 537
  • Targovishte
МИМИ  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти да си много здрава, стройна и да постигнеш мечтаната фигура!!!! Пожелавам ти тази година да бъде най-успешната в твоя живот!!! НАЗДРАВЕ!

# 538
Genni , благодаря ще се поправя. И варивата ще следя, то от повечето винаги съм на плюс с по 1 кг. Засега от белтъци съм на 0 или малък плюс, варива голям плюс, въглехидрати минус - изчиствам плюсовете от предните 2 дни, а от плодовия ми идва минуса за 4-ката. Но все още е рано да се потвърди кое как, може после друго да стане едва 2-ра 4-ка ми е.   bouquet

# 539
Олееее мерси мили хораааа, прекрасни пожелания.....а аз още не съм почерпила
Ето торта от Йоланта за всичкииии, сега ще я нарежа набързо! Hug Hug Hug

и допълнение към тортата.....

Наздраве Курдов!!! Wink
ето и десерта

ПП ОООООх мерси, мерси , колко прекрасни неща сте измислили за мен.....днес не съм на работа взех си почивен ден и се каня да празнувам с приятели....но празнуването започна по най прекрасния начин с вас  Hug Hug Hug Hug дано не се олея с яденетооо!!! Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 09:36 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт