90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 40 011
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро на всички!
Мими честит рожден ден с  bouquet пожелание за здраве на теб и всичките ти любими и да постигнеш мечтаните резултати.
Тамара срахотни са тези мъже,чак ми се прииска и аз да съм ражденничка  hahaha
И сега бързам да се похваля след първи ден съм -1.400  Laughing дано успея да го задържа.
Днес менюто ще е З. Кафе с к.л. мед и две сливи О. Може би ориз с грах или яхния от картофи и грах,салата и ПФХ.  В. Същото наполовина
Лек ден на всички   bouquet

# 541
Цитат
Тамара срахотни са тези мъже,чак ми се прииска и аз да съм ражденничка  hahaha

Trilli  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Знае ли човек Мими може да ни покани да помагаме с разопаковането на подаръците 4470 4470 4470

# 542
Цитат
Тамара срахотни са тези мъже,чак ми се прииска и аз да съм ражденничка  hahaha

Trilli  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Знае ли човек Мими може да ни покани да помагаме с разопаковането на подаръците 4470 4470 4470
ЕЕЕЕх де да можешеееее.....с радост бих ви посрещнала.....всичките мили приятели от темата и хайде от мен да мине ще дам единия подарък от Тамара на вас, този най последния в редичката.... Wink Wink, ама само за малко....и после ми го връщате hahaha

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 09:26 от mimi.7299

# 543
  • Пловдив
Добро утро.  Heart Eyes

След въглехидратен +0,700гр,макар,че бях перфектна в менюто и с нищо не съм прегрешила.Но го отдавам на това,че трябва до 1-2 дена да ми дойде и сигурно задържам.Нищо де,днес съм на плодове и ще се постарая да разкарам плюса.

З-ябълка и кафе
Останалите ядения ще са прясно изцедени фрешове от портокал и довечера 100гр суров бадем. Simple Smile

Мими,честит рожден ден!  Hug Heart Eyes
Светле,страхотна си,и с 49кг си много добре.  Simple Smile
Вангоби,честита 7-ца.  Simple Smile
Отивам назад да ви изчета.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 09:47 от Христинчетоо

# 544

Добро утро, сладурчета  Heart Eyes Hug

Днес пак съм 49, затова няма да пиша менюта и т.н.

Мими, Честит Рожден ден, мила!  Hug Hug
Пожелавам ти страхотно състояние на тялото, духа, много незабравими преживявания, хора, които силно те обичат, сбъднати мечти и радост. ЦЕЛУВКИ

# 545
Цитат
Тамара срахотни са тези мъже,чак ми се прииска и аз да съм ражденничка  hahaha

Trilli  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ЕЕЕЕх де да можешеееее.....с радост бих ви посрещнала.....всичките мили приятели от темата и хайде от мен да мине ще дам единия подарък от Тамара на вас, този най последния в редичката.... Wink Wink, ама само за малко....и после ми го връщате hahaha

Има сделка Mr. Green
Обещавам, няма да ти го изхабим много Outta Joint hahaha

# 546
Тамарка, важното е да не го ИЗТОЩИТЕ многоооо....за изхабяване... newsm78 той е още младичък има потенциал....!!! hahaha hahaha
ММ "видя" всички подаръци и пожелания и тръгна омърлушен на работа..... hahaha hahaha

# 547
  • софия
Добро утро!След варива съм на 0.Днес закуска ябълка, обяд спагети с лютеница и краставица, за вечеря козуначени кифлички и рчш.
Мими,  newsm59 !
Усмихнат ден!

# 548
    Привет момичета и момчета! От утре съм с вас и аз! Имам за сваляне 15 кг. Дано успея с вашата подкрепа. Тренирам с Руми Илиева, но ще спазвам този режим. Peace

# 549
Мими Честит рожден ден! Пожелавам ти един слънчев, усмихнат, изпълнен със звучен смях и веселие ден.  Mr. Green newsm59 newsm67  Gift newsm38 Gift  ura  bigdance2

# 550
Ману, аз те помня и се чудя и след предния път къде изчезна като пролетен сняг  newsm78. Успех този път, а миналата година според мен не трябваше да я прекъсваш. Дано успееш този път цялата и да има желания успех  Hug. Отказа ли се от спининга?

# 551
Мими, честит рожден ден! Много здраве и усмивки! Весел празник и от мен! ММ сигурно ще си дойде с голям подарък  hahaha hahaha

# 552
Добро утро муцунки  Hug
Наистина не си поплювате в писането, вчера ви изчетох, но не писах, и за закуска две стр.ме  чакат-благодаря ви  hahaha
Прекрасното на кафе на Ир вече е сервирано и както е студено ми на помня вече за морето.....аз утре най-вероятно на обяд тръгвам за "любимият" Китен ма Мими за една нощ и в събота оттам за Елените  Heart Eyes знаете, че съм в почивка, правих режимни четворки, така че на почивката ще хапвам каквото ми душа иска-отчет после след морето  Mr. Green Мими само да вметна, че аз го харесвам Китен, но.....аз ходя там края на май, до средата на юни, преди да се е нафрашкал с туристи, това е мястото където плажната ивица е страхотна и водата се затопля много бързо, защото е заливче  Hug
Мими честит рожден ден! Да си жива, здрава и много, много обичана и глезена майка и съпруга   bouquet Желая ти семейно щастие и много поводи за радости и усмивки  Hug весел празник къдравелке  Hug
Почерпката ти е страхотна  Heart Eyes
Мими разсмя ме с ТМ......Тамара я една бърза снимка за съпруга на рожденичката  hahaha
Вангоби честита 7-ца със здраве да си я разхождаш  Hug мерси за закуската
Благодаря на Пешеходката за страхотната закуска и настроението  Hug успех със малчо при зъболекаря, дано да е послушен и мама да купи награда   bouquet
Гени какво имаш предвид, като казваш тя не дава да й се помага  newsm78 че е самостоятелна ли, ако е това не се тревожи и този период отминава, малката сега също го прави-аз я обуя, облека, тя след малко се съблича, събува и започва сама отново. Вижда, че не става сама да се облече и идва при мен и така всеки ден по няколко пъти, и наказана е стояла и не възприема, но зная че ще отмине и после ще иска само аз да я обличам. Баткото всяка сутрин се пазари-е айде облечи ме ти  Mr. Green Деца-минават през различни периоди  Hug
Изгарящата  fingerscrossed
Светле благодаря за кафето и пейзажа, видях снимките ти-страхотна си, стегната и сияеща   bouquet
Васко браво за зареждащото лято, мернах те и теб-качи малко кг.  Peace
Така......аз ви оставям, отивам до борсата да се разпиша, после по задачи, довечера ще ви нагледам  Hug

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 10:06 от Виляна 81

# 553
Виле , приятно изкарване на морето....вчера носих орел от Елените, сезонът още не е затихнал...., на Китен вече върви златното есенно море, прекрасно е наистина сега, май месец не съм ходила, благодаря за страхотните пожеланияяяяя още веднъж, отивам за торта Simple Smile!!!!

# 554
  • Бургас
Мими, прекраснице, честит рожден ден! newsm59 newsm38
Бъди здрава, щастлива ,обичана, обожавана и продължавай да пръскаш очарование и красота навсякъде около себе си!

http://prikachi.com/images/929/3098929R.jpg

След снощната смесена вечеря едва не умрях от стомах. Sick и сега мълчаливичко си страдам и гризкам ябълка за късна закуска ...

Ще пиша после по-подробно, че чакам посещение...

Общи условия

Активация на акаунт