FEAR The Walking Dead

• 56 433
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Полицайчето как само се зареждаше с вода.
Дори служителите на закона бягат и си мълчат.

# 61
Втората серия ми хареса повече от първата. Започна да се усеща вече напрежението и безпомощността.  Heart Eyes

# 62
Втората серия ми хареса повече от първата. Започна да се усеща вече напрежението и безпомощността.  Heart Eyes

+1

И тръпна в очакване на следващата серия.
Само ми е мъка, че първи сезон ще са 6 епизода. Голяма глупост.

# 63
  • Gotham City

Ама какви сме изроди всичките, седиме и чакаме с нетърпение да настане хаос  Mr. Green

# 64
Записвам се и аз.
Току-що ги изгледах. Втора серия и на мен ми хареса повече.
Фенка съм на наркоманчето, сестрата ме дразни. Вие сте коментирали, но би трябвало да кажат откъде тръгва заразата.  Rolling Eyes

# 65
  • London
Записвам се и аз.
 Вие сте коментирали, но би трябвало да кажат откъде тръгва заразата.  Rolling Eyes
Все ми и тази от къде идва заразата, важното е да се разпространява и искам епизод ВСЯКА седмица  Naughty

# 66
  • Be realistic - plan for a miracle.
Робърт Къркман каза наскоро в интервю, че нямат намерение да разкриват откъде е тръгнала заразата - поне не и в първи сезон Simple Smile Ако намекнат за това ще е доооста по-нататък.

# 67

Все ми и тази от къде идва заразата, важното е да се разпространява и искам епизод ВСЯКА седмица  Naughty

Joy Как прозвуча само  Joy
Ама и аз тъй искам, да се разпространява  Rolling Eyes

Sway, може би още не са измислили как да обяснят заразата. И самите сценаристи още не знаят  Mr. Green

# 68
  • Gotham City
Записвам се и аз.
 Вие сте коментирали, но би трябвало да кажат откъде тръгва заразата.  Rolling Eyes
Все ми и тази от къде идва заразата, важното е да се разпространява и искам епизод ВСЯКА седмица  Naughty

Said the evil mastermind  Mr. Green

# 69
  Joy И аз, но ми е интересно.  Mr. Green

# 70
  • Ænima/Albuquerque
Бе, да ви кажа, май доволно ще се разпространи. Такова чувство имам.  Mr. Green

# 71
Бе, да ви кажа, май доволно ще се разпространи. Такова чувство имам.  Mr. Green

Joy И аз. Имам ясновидски способности. 

# 72
  • Вестерос
В комикса казват ли как се е зародила?

# 73
Не Тифани  Sad

# 74
  • Be realistic - plan for a miracle.
Както комиксите, така и сериалите, не се фокусират върху самият вирус и зомбитата, а върху хората и тяхното оцеляване в една рухнала цивилизация, сред смърт и жестокости. Затова много ме съмнява, че историята ще се насочи натам в някакъв момент.

Общи условия

Активация на акаунт