FEAR The Walking Dead

• 57 006
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Много ми хареса епизода, ама много. А финала  Shocked
Скрит текст:
Какво ли ще ги прави Травис Thinking Убили ли са го? Защото май не беше с тях. Аз ако съм ще ги утрепа направо. Всъщност по скоро ще спукам от бой Крис докато не му се наместят чакрите. Той се превърна в психопат.

# 601
  • КиТ
Скрит текст:
Не беше ли си постригал косата Крис,така ми се стори,най-последния кадър акцентират на него newsm78

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 12:04 от Pelenė

# 602
  • Gotham City
Заспах докато го гледах, но искам само да вметна, че
Скрит текст:
Мадисън и Крис са най-глупавите малоумни прости персонажи, които съм виждала през живота си

# 603
Представям си....
Дано остане време да го гледам днес.

# 604
  • София
Може би най-силната серия този сезон.
Много ми хареса. Simple Smile
Сцените между Травис и Крис бяха изпипани до перфекционизъм и майсторски изиграни. Напрежението, драмата струяха на талази.
После признанието на майка към дъщеря си, също мнооооого силно и отлично представено.

Трансформацията през която мина Крис е изненадката този сезон.

Сега в неделя завършва сезона с двоен епизод, близо 2 часа. Simple Smile

# 605
  • BG
Крис и Ник са толкова различни, първоначално, когато започна сериала харесвах много Крис, а Ник ми беше неприятен, на този етап е точно обратното. След  първоначалното  впечатление от Ник на нечистоплътен и отвеян наркоман постепенно се издигна в очите ми като смел и мислещ за другите младеж, на моменти много изобретателен дори.
А Мадисъм направи най-глупавото нещо в предния еп.
Скрит текст:
имам предвид когато пусна тока, направо си беше покана за всички в радиус от около 100 км да заповядат. Как ще се оправят сега с толкова хора, нямам идея

# 606
Скрит текст:
Е, поне намери Травис.
Опитва се да е лидер иначе. Горе долу става. Ще се научи. Мислех, че негъра ще е лидера.

# 607
  • BG
Скрит текст:
Опитва се да е лидер иначе. Горе долу става. Ще се научи. Мислех, че негъра ще е лидера.

Aз не съм все още на твоето мнение.
Скрит текст:
на два пъти рискува живота на другите заради Ник, при положение, че ,доколкото помня, той сам си избра да тръгне по друг път: първия, когато носиха рибата и леда, за да вземат лекарството за негъра и най-вече втория, когато пусна тока. Разбирам, че майчинския инстинкт я води, но все пак в хотела е и другото и дете, както и останалите оцелели.

# 608
Това с рибата и леда съм го забравила.  Grinning

# 609
Мадисън се оказа типична тъпа блондинка. Да я изядат дано.
Травис ми хареса на финала на 14-и епизод. Чакам само буквички за 15-ти.
Скрит текст:
Хареса ми как ги преби. Заслужиха си го. А Мадисън с какво право му казваше да спре?
Ако беше Ник или Алиша ще я видя дали ще спира. Овца руса.  ooooh!
Значи се оказа, че онзи го е ухапал човек, а не зомби.  Mr. Green

# 610
  • BG
Скрит текст:
каква беше тая изненада на границата, чак и Ник се стресира

# 611
Скрит текст:
каква беше тая изненада на границата, чак и Ник се стресира

Скрит текст:
И аз не разбрах много, но като че ли видях самолет  newsm78
Днес пак ще видя. И дано ми остане време за 15-ти епизод.

п.п.

Пиша глупости. Та това беше в 15-ти  Joy

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 23:06 от Елора

# 612
  • София
Хеликоптер видя.

Силен завършек на сезона, като цяло един силен сезон, на мен лично ми хареса.
Героите бяха развити, започна да ми пука за тях. Видяхме нови неща и т.н.

Скрит текст:
Крис умря. Това е първия централен герой и в това шоу и в големия брат, който умира извън кръга на групата. В смисъл разбира се за неговата смърт от разказаното от чужд човек, а нито един от нашите не е бил пряк свидетел. По един много тъжен, но и реалистичен начин си отиде, уфф.
Алиша пък за първи път уби жив човек, като по този начин спаси Травис. А и самия Травис претърпя огромно развитие, вече никога няма да е същия. До тук с пацифизма му... Разбрахме, че Мадисън крие много тъмно минало, за което тепърва ще разбираме...
За мое съжаление Виктор остана в хотела, което ще рече, че Къркман има сериозни намерения за него и не иска да оставя тази ниша, защото знаем, че Странд му е любим и важен за него герой.
Само при Офелия ми е скучничко. Ама няма да се учудя ако и тя и Ник и Лусиана бъдат пленени от едни и същи хора на границата между САЩ и Мексико.

# 613
  • Gotham City
Аз съм пропуснала
Скрит текст:
много, много тъмното минало на Мадисън. Изключително антипатичен за мен герой. Има теории в нета, че Крис е жив, обаче не виждам логика, което пък не значи, че те няма да го извъртят някак. Все ми е едно за него, той психяса, мислеше си, че се учи да живее в новия свят, но реално просто си изперка момчето.
Много съм доволна от Ник, изкарваха го най-пропадналия, а ще излезе най-умен от всички.
Офелия откровено ме издразни как заряза Алиша, до сега си пазиха взаимно задн*ците и изведнъж реши, че ще гони дивото, като ги остави без превоз, без инфо, да я търсят и т.н. (не че и много я търсиха де), а какво тръгна да търси тя сама?!?!?!
Четох и теория, че Даниел е жив, ако щете вярвайте не си спомням сцената с неговата "смърт", ще трябва да се върна назад, въпреки, че май няма смисъл.
Още малко и нашите хора от сериала-баща са отново в ефир, нямам търпение!

# 614
Аз пък съм разочарована, е, малко де.
Скрит текст:
вярно, че Крис си отиде ефектно, каквато смърт злостно приготви за другото момче, нападайки даже баща си, го застигна същата, но героят беше толкова гаден, че си мислех, че ще е интересно да покажат развитието на някой злодей (като Неган примерно).
Наистина не бях се замисляла, но всъщност, как човек се присъединява към такава група - където пред очите ти за не чак толкова тежка травма директно убиват човек, с когото са били приятели месеци и години...

Общи условия

Активация на акаунт