FEAR The Walking Dead

• 56 622
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • Gotham City
Нее, не е същото  Naughty
Мойта си ми е сладинка  Heart Eyes

Клоуните.. хммм, а бе помня като бях малка и като даваха То по тв и как после в банята слагах легените над сифона и правех наводнения, та да, да, съгласна съм, може и клоуни

# 121
Клоуниии  #Puppy dog #Puppy dog

Ама много се отклонихме от зомбитата. Много са ми свежи тук. То не се ли влачат 2 метра черва след тях, не си е работа. Rolling Eyes

# 122
  • Gotham City
Клоуниии  #Puppy dog #Puppy dog

Ама много се отклонихме от зомбитата. Много са ми свежи тук. То не се ли влачат 2 метра черва след тях, не си е работа. Rolling Eyes

Ох ни моъ  Joy

# 123
  • София
изгледал преди малко новата серия

Скрит текст:
лелее омазаха се здраво нещата. Низ от тъпотии в серията.  ooooh!

набързо няколко кратки щрихи
тоз Травис няма такъв глупак, не е истина как му се нервих цял епизод. Послушко голям, ще обърне всички възможни бузи за военните. Не знам докога ще е такъв задръстеняк.
А Ник наркоманчето изби рибата, уникален глупак.  Close ooooh!
Отиде при тежко болен за да се дрогира (в случая с морфин) и впоследствие това му изяде главата, защото лекарката се усъмни заради ускорения му пулс, че може и да е заразен или нещо подобно.
Мадисън беше най-адекватната от всички (показа и топки за разлика от мъжът си), а когато раздаде шамарите на Ник и се изкефих на макс. Разбира се накрая и тя се изсра на метеното, като обяви за случилото се Лайза (?!).
Алиша си тъгува по гаджето, какво да направиш. Крис видя зов за помощ ама Травис глупака докато се усети, уффф.
след 9 дена на карантина видяхме и на какво са заприличали съседните квартали. Трупове, смрад, анарахия, военните са убивали и незаразени и такива ми ти работи.
А оня военния е завършен психопат, пожелавам му възможно най-гадната смърт. Леле как ме дразнят такива боклуци, но като настане апокалипсис точно такива изроди 'идват на власт' и колят и бесят...

# 124
  • London
На Травис май му се отвориха очичките на края 😈 Вече трябва да планират да бягат според мен.
Кефи ме как онази докторка "помага" на населението.
Дали голямата сграда, от която светкаха, да не е "болницата"?!

# 125
  • Gotham City
Сградата май не беше толкова голяма
Скрит текст:
отидоха там, защото той им каза, че има оцелели. А не ги спасиха, защото им е по-лесно да ги приключат. Мазния военен Мойерс, хич не му се работи на тоя човек.
А от там светкаха, защото искаха помощ, искаха да покажат, че са живи, ама тоя наивник Травис, с тия капаци на очите, реши, че най-добре да каже на тези иначе толкова учтиви военни.
Ник се опитвам да го разбера, сигурно да си зависим е много кофти и не може да се усети, че това, което прави е кофти. Лошото е, че беше започнал да минава по пътя на лечението, и с новите си действия се върна в стартова позиция, а тепърва положението ще става зле, трябва да е всичко друго, но не и зависим. А пулса му се учести, когато тя каза, че са закарали съседа в болницата и той се чатна, че няма вече морфинче. Но се държеше странно тя за това се усети.
Мадисън хем ме подразни, хем не. Аз като човек изиграл толкова игри със зомбита научих едно важно нщо - винаги затваряй вратата след себе си! Но нее, тя направо сряза оградата, а не е да не беше виждала заразени... Да, със сигурност Лайза и е виновна за Ник  Joy само, че не се замисля от къде идва проблема изначално...
Алиша как си се татуира направо паднах  Laughing може да излезе човек от нея
Тоя военния е мазно гадно копеленце и го мързи да гледа. Но да, в истински апокалипсис такъв би оцелял, защото е безскрупулен, ще убива всеки по пътя си.
Болните според мен ги карат някъде за да ги убият, защото смятат, че ще умрат и да не си отварят работа после. Но си мисля, че Ник ще се измъкне някак си от там.
А и друго се сетих, ясно е, че Мадисън се дразни или ревнунва ли, не знам от Лайза/Лиза, ама какво очакваше? Травис да си зареже детето и да и ходи по гъза само? Или да му каже "Крис, оставяме майка ти да умре, ти идваш с мен". Щото тя и с Крис се държи много тъпо... А бе дразни ме, но за съжаление, скоро едва ли ще я бастисат.... Rolling Eyes

Ама и аз надълго и на широко се изказах  Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 10:12 от Awesome user name

# 126
Скрит текст:
Тия гадини ако наистина убиват болните хора си заслужават целия апокалипсис.  Crossing Arms
Реално заразата можеше да бъде овладяна. Не се зомбират хората за пет минути. Също така огромна грешка е, че не казаха истината на хората за да се пазят.

# 127
  • Gotham City
Скрит текст:
Тия гадини ако наистина убиват болните хора си заслужават целия апокалипсис.  Crossing Arms
Реално заразата можеше да бъде овладяна. Не се зомбират хората за пет минути. Също така огромна грешка е, че не казаха истината на хората за да се пазят.

Скрит текст:
Сигурно гледат да не създадат паник, но пък не мога да оправдая Мадисън, че не каза на Алиша  Peace

# 128

Скрит текст:
Сигурно гледат да не създадат паник, но пък не мога да оправдая Мадисън, че не каза на Алиша  Peace

Скрит текст:
Пътят към ада е постлан с добри намерения както се казва.  Laughing
Що за куку няма да предупреди дъщеря си? Нали трябва да е наясно и да знае от какво да се пази.  ooooh!
Точно на миналата серия се получи кофти ситуация точно защото не казват истината на хората. Полицията знае, убива зомбясалите, но хората са в неведение и се настройват зле срещу властите. Ето ти безредици и много безмислена смърт.

# 129
  • Gotham City
Плюс
Скрит текст:
че в миналата серия Алиша се наута при зомби, защото не знаеше какво става.
Но да, има го и това, че стават безредици, заради незнанието...то пак си беше вид паника, тичат хората, нараняват се едни други..
Аз искам вече екшън!

# 130

Скрит текст:
Това със загражденията е добра идея за да се запазят хората плюс ако направят така навсякъде самото общество ще бъде също запазено. И животът ще си протича почти обикновено. Просто трябва всеки който умре да го гръмнат в главата  Laughing Сигурна съм, че от самото начало са хващали заразени и са ги изследвали. И са знаели, че естествено умрял също се зомбира. В този сериал се показва как НЕ трябва да действат властите.
Ама и аз искам екшън. Жалко, че има още два епизода. Трябваше повече да са.

# 131
  • Gotham City
Скрит текст:
Добри, добри, колко да са добри. Губи също имаше заграждения... а и оградите не са много силни и високи, няма да издържат дълго.
Да, разбирам, защо TWD беше 6 епизода 1-ви сеозн, един вид пробно, ама FTWD си беше ясен, че ще е успешен. Поне да го бяха направили някак, като свърши единия, да бъде застъпен с другия.
Имам притеснения, че ако в тези два епизода не се размърдат нещата, рейтинга за 2-ри сезон ще е нисък

# 132
  • Ænima/Albuquerque
Аз умрях от скука на серията и някъде съм заспала. Нямам мерак да изгледам, ама и не мисля, че ще ви изчета. Ще видим кога ще му дойде времето, но серията беше потресающо зле, поне в първите си 25 минути.

# 133
И на мен не ми хареса, едвам я изгледах.
Интересно ми е
Скрит текст:
кой пуска тези сигнали със стъклото? И дали е човек, или зомбитата се усъвършенстват.  Mr. Green

# 134
  • Gotham City
И на мен не ми хареса, едвам я изгледах.
Интересно ми е
Скрит текст:
кой пуска тези сигнали със стъклото? И дали е човек, или зомбитата се усъвършенстват.  Mr. Green

Ееее
Скрит текст:
още не са се усъвършенствали, това си е началото, и те горките, още не знаят къде се намират. Който и да ги пуска, вече няма да го прави...

Общи условия

Активация на акаунт