FEAR The Walking Dead

• 56 812
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Аз му се чудя на тия Ник - по едно време се къпа там в басейна, беше после с една бяла тениска, и накрая пак облече дрехите на дядото от 78-ма година, големия снег. Нали си е у дома, предполага се, че има дрехи?

Може да са му харесали дрехите на дядото.  Mr. Green Явно обича да му е широко и да е свободен в движенията  hahaha

Меган,

Скрит текст:
Войника нали го преби онзи там в подземния паркинг /абе пак забравих името/
А бащата латино нали си се измъкна с тях и отиде в къщата.

# 211

Меган,

Скрит текст:
Войника нали го преби онзи там в подземния паркинг /абе пак забравих името/
А бащата латино нали си се измъкна с тях и отиде в къщата.
Разбрах те, горе, долу. Laughing Не съм гледала още епизода, а не се очертава да гледам скоро.

# 212
Ееее излагаш се  Crossing Arms
Бърже да наваксаш. Хубава е серията

# 213
  • София
Добре де, може ли такова нещо,
Скрит текст:
за да спасят 2-3 човека, доведоха 2000 зомбита, които избиха цял полк. Човешкият егоизъм край няма. И това Офелия ли е, какво е там - искам да видя трупа на майка ми. Ей сега, ще се връщам аз през всичките тия чудовища, за да гледаш ти труп. Чак и стойки чупи. Другите не са ме поздразнили толкова. Онова в океана го взех за останки от самолет, нали казаха, че спин офф на спин офф-а ще дават, обаче може и да е нещо друго.

# 214
  • КиТ
Нели право в десятката  hahaha

# 215
  • Be realistic - plan for a miracle.
И аз се издразних на Офелия... за около 3 секунди. На четвъртата си представих как бих реагирала аз самата, ако там беше моята майка. Ми... щях да хукна към нея. Честно. Да я видя и може би да умра с нея. Просто ей така, от отчаяние и мъка. Има моменти, когато логика няма, когато мозъка не функционира правилно, няма абсолютно никаква мисъл освен тази да стигнеш до най-най-най-любимия си човек на тая земя, било то и за едно последно сбогом...  Praynig

# 216
  • Gotham City
И аз се издразних на Офелия... за около 3 секунди. На четвъртата си представих как бих реагирала аз самата, ако там беше моята майка. Ми... щях да хукна към нея. Честно. Да я видя и може би да умра с нея. Просто ей така, от отчаяние и мъка. Има моменти, когато логика няма, когато мозъка не функционира правилно, няма абсолютно никаква мисъл освен тази да стигнеш до най-най-най-любимия си човек на тая земя, било то и за едно последно сбогом...  Praynig

Аз за това не и се издразних...
В повечето случаи си ме дразни Мадисън, все си намира начин да го направи.

# 217
  • Ænima/Albuquerque
Абе, то е така, обаче като те обземе тоя ужас, че навсякъде е пълно със зомбита хранещи се с плът, дали пък няма да се сетя и за баща ми, и за собствената ми кожа? Все пак, за майката нищо не може да се направи вече.

# 218
Абе, то е така, обаче като те обземе тоя ужас, че навсякъде е пълно със зомбита хранещи се с плът, дали пък няма да се сетя и за баща ми, и за собствената ми кожа? Все пак, за майката нищо не може да се направи вече.

Те отидоха да и покажат майка и и не минаха през орди зомбита. Така помня  newsm78
А реакцията и е нормална. Апокалипсиса все още не е пълен и още не мислят трезво.
Нормално е да иска да види майка си. Аз не знам дали искам да я видя и то мъртва.  Thinking

# 219

Това се опитах да обясня - това, което ти казваш, е нормалната, логична реакция, при тоя ужас, на апокалипсиса. В моменти на голяма травма и обърканост обаче мозъка не функционира логично и нормално и понякога човек действа хипер ирационално и неадекватно.

# 220
  • София
Ами аз ако бях и имах толкова голямо желание, щях да тръгна сама, защо да рискувам и живота на другите?

# 221
Пак ми даваш логичен пример, с "ако беше ти" Simple Smile Пак е рационално да помислиш в такъв момент "Леле, ама аз трябва да мисля и за другите!"

Ами не. За трети път, реакцията й беше тотално нелогична, тотално неразумна и тотално неадекватна... но напълно нормална. Защото някои хора реагират именно така на травма, на шок и на ужас.

# 222
Ами аз ако бях и имах толкова голямо желание, щях да тръгна сама, защо да рискувам и живота на другите?

Защото има хора са леко егоисти и мислят за себе си, а не за това, че излагат другите на опасност.
Всеки би реагирал различно.

# 223
  • София
"Другите" в случая е баща и - дали да рискувам и неговия живот, да го завлека през разни коридори, населени с кой знае какво ( щото те още не са осъзнали изцяло какво става), за да видя някой, за който знам, че е умрял със сигурност и за който предполагам, че евентуално може да стане едно от тези неща. Всъщност за мен тая Офелия е една от първите жертви в следващия сезон, така че въобще не мисля да размишлявам повече за поведението и.

# 224
Хубаво си говорим как трябва да постъпваме, но реално не сме преживели зомби апокалипсис. Самата аз не знам как бих го приела. Може да се окажа истинска Мишон  Sunglasses или просто да се хвърля от някой покрив.
Много пъти в живота съм мислела, че  в еди каква си ситуация бих направила еди как си, но като ми дойде до главата, реагирам различно.

Общи условия

Активация на акаунт