Бихте ли се възползвали?

• 18 155
  • 354
  •   1
Отговори
# 300
Друго си е да се изкаже мъж, който е бил бременен или пък се е тъпкал с хормони и какво ли не в опити да забременее.

# 301
  • някъде в орбита...
Защо?

# 302
Защото явно на чужд гръб и 100 тояги са малко, затова му е жалко на Лабрадор. Simple Smile

# 303
  • София/Севлиево
Отговорих с не знам, защото наистина е така.Ако ме бяха попитали обаче дали аз бих станала сурогатна майка- да.Защото знам колко е хубаво да си бременна и да дариш живот.И се надявам пак да го направя, въпреки трудностите,които срещаме засега( в смисъл надявам се скоро да си родя поне още едно дете  Praynig ).

# 304
  • Galaxy 13197853088
Тц, не познахте. Жалко  е, защото все повече се отдалечава от
естествения  процес. Жалко  е, защото вместо да се върнат към
него,измислят всякакви такива неща.Не е далеч времето когато
ще ги има, и няма да е много весело след това.

# 305
Жалко е жената да не кърми, а да има кърма. Жалко е жената да може да забременее и да износи дете, а да използва сурогатна майка или изкуствена утроба (ако съществуваше). А ако има проблем и не може, коя съм аз, че да й казвам, кое е жалко и кое не? Всичко бих направила, за да имам дете, пък, че за някой е жалко - ми да си гледа работата.

# 306
Тц, не познахте. Жалко  е, защото все повече се отдалечава от
естествения  процес
. Жалко  е, защото вместо да се върнат към
него,измислят всякакви такива неща.Не е далеч времето когато
ще ги има, и няма да е много весело след това.

Отдалечаването е неизбежно. Така ни е заложено. Сами да диктуваме собствената си еволюция, няма как да се избяга от това. Неизбежно е, ако искаме да оцелеем като вид, че даже и да се трансформираме в друг.

# 307
  • Вън от пространство и време
Твърдо "не".

С нерешени репродуктивни проблеми съм.

# 308
А деца имаш ли?

# 309
  • Вън от пространство и време
Имам.

# 310
  • някъде в орбита...
Абсолютно убедена съм, че варианти трябва да съществуват, и всички трябва да имат достъп до тях. А вече който смята, че не е редно, никой не го кара да го прави. Но поне тези, които искат, ще могат да се възползват.

Labrador, ако трябва да се придържаме към естествените процеси ще ти стане "жалко" колко висока ще е детската (че и на родилките) смъртност. Тъй че аз съм ЗА всичко, което намалява рисковете или напълно ги ликвидира Wink

# 311
Абсолютно убедена съм, че варианти трябва да съществуват, и всички трябва да имат достъп до тях. А вече който смята, че не е редно, никой не го кара да го прави. Но поне тези, които искат, ще могат да се възползват.

Labrador, ако трябва да се придържаме към естествените процеси ще ти стане "жалко" колко висока ще е детската (че и на родилките) смъртност. Тъй че аз съм ЗА всичко, което намалява рисковете или напълно ги ликвидира Wink

Абсолютно, много добре казано. Точно "жалко" ще му стане.  Въобще нито лекари, нито лекарства трябва да употребяваме, ако искаме да сме природни. На принципа оцелява най - силното.

# 312
  • Galaxy 13197853088
Глупости говорите. В страните с преобладаващ
естествен процес  населението расте.  Тук май
намалява, твърде  бързичко  въпреки  имането
на всякакви екстри.

# 313
То и тук населението расте, при един определен етнос, което не означава, че няма представители на този етнос с репродуктивни проблеми. Проста математика.

# 314
  • Galaxy 13197853088
Простата математика си показва,че отклонението
от естествения процес води до намаляването на
населението. Ако греша моля посочете данни..

Общи условия

Активация на акаунт