Бихте ли се възползвали?

• 18 202
  • 354
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Под рутинна какво разбираш? Безопасна ли? То и да свариш яйце е рутинно, ама веднъж стане твърдо, веднъж рохко. Както казват лекарите, операцията може да е рутинна за хирурга, но за пациента няма нищо рутинно, а е рискова. Peace

# 211
  • Варна
Под рутинна имам предвид да е нещо често срещано и отработено.
Риск предполагам винаги ще има.

# 212
  • София
Ма какъв риск, бе хора?!?
Това същество тотално ще е лишено от говоренето му, от слушането на гласа на мама, от емоциите.   Shocked
Не казвам, че не се случва и иначе, но в по-голямата част от изоставените деца катаклизмите идват после, защото се прекъсва връзката и вниманието. А самите деца се изоставят след раждането - причини много.
Т.е. голяма част от липсите на децата по домовете и катаклизмите при тях, за които говорят психолозите ще са налице още при раждането, само защото майка му е решила да си гледа кефа

# 213
Ма какъв риск, бе хора?!?
Това същество тотално ще е лишено от говоренето му, от слушането на гласа на мама, от емоциите.   Shocked
Не казвам, че не се случва и иначе, но в по-голямата част от изоставените деца катаклизмите идват после, защото се прекъсва връзката и вниманието. А самите деца се изоставят след раждането - причини много.
Т.е. голяма част от липсите на децата по домовете и катаклизмите при тях, за които говорят психолозите ще са налице още при раждането, само защото майка му е решила да си гледа кефа

Аз не мисля, че това има значение. Връзката се създава след като го видиш Simple Smile Поне това е моето мнение.
А е много по-лесно и нискорисково да може да го наблюдаваш как се развива извън теб. Има всякакъв тип хора, но личното ми мнение е , че бременността не е никак приятна, чувстваш се половин човек, защото си ограничен да правиш доста работи.

# 214
Да не говорим за кратко и дълговременните отражения върху здравето.

# 215
Бих, ако ще ми спести здравословни проблеми и излишна болка. Не съм от хората, които забравят едно за сметка на друго - това по повод, че болката при раждане се забравяла, когато си видиш детето.

# 216
Абе вие си говорите, че машината ще е същото като човека, ама да ви питам- вие готови ли сте целият ви сексуален живот да протече с машини, вместо с жив човек? В крайна сметка рискът е по-малък, не се мъчите с връзки и компромиси, няма риск от болести, само чисто удоволствие...

Та така за това доколко е нормално да отгледаш човек в машинна, а не в човешка среда.

А в сферата на фантастиката- в романа Дюн използваха "изкуствени инкубатори", ама се оказа, че не са изкуствени, а са жени с извадени мозъци, които се ползват само за създаване на клонинги.

# 217
Абе вие си говорите, че машината ще е същото като човека, ама да ви питам- вие готови ли сте целият ви сексуален живот да протече с машини, вместо с жив човек? В крайна сметка рискът е по-малък, не се мъчите с връзки и компромиси, няма риск от болести, само чисто удоволствие...

Бих, да. Естествено машината трябва да е от материя, наподобяваща човешката, не метал, просто защото е болезнено и неприятно метал да прониква в теб. За мен човекът също е машина, която има привилегията да си въобразява, че е нещо повече. Просто е биологична такава и нищо повече.

# 218
Аксолотлови резервоари, не изкуствени инкубатори. Инкубаторите винаги са изкуствени Simple Smile

Кое е лошото? При някои жени въпросът не е дали ще има проблем, а колко ще са проблемите и има ли шанс все пак да няма много големи.

# 219

За Джъд Лоу ли си говорим? Mr. Green

# 220

Може, може... Joy

# 221
Имаше друг филм със Слай и Сандра Бълок, точно по темата - правеха "секс" с шлемове Simple Smile

# 222
Връзката се създава след като го видиш Simple Smile Поне това е моето мнение.
Може и да е само в сферата на моето въображение, но аз усещах връзката още докато децата ми бяха в корема ми. Трудно ми е да го обясня с точни думи, защото усещането е много лично.

# 223

Може, може... Joy

А, аз съм навита само на Т-100:)

# 224

А, аз съм навита само на Т-100:)

Т-1000. Но да, сигурно умее да прави чудеса... Joy

Общи условия

Активация на акаунт