Препоръчайте ми матрак до 400лв

• 3 026
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте! Препоръчайте ми сравнително добър еднолицев матрак до 400лв с размери 160/200см.
Възможно ли е да взема подматрачна рамка и двулицев матрак за 400лв ?

# 1
Разгледай матраците на ИКЕА. Имат и сравнително евтини подматрачни рамки. Мисля, че не е невъзможно да се вместиш.

Ето
http://www.ikea.bg/bedroom/Mattresses/

А иначе са супер комфортни. Ние сме много доволни от двулицев матрак.

# 2
Ние сме с този и е много удобен.
Цената е смешна.
Имахме пружинен от същата фирма, но излизаха железата и след 2 рекламации казахме, че искаме да ни предложат нещо без пружини. Това беше единственият вариант и нямахме много избор. Но пък извадихме късмет, много е удобен.
Засега не е мръднал, но гаранцията е 3 г., и да му стане нещо вече сме пробвали - много са бързи и коректни. Докарване, катерене по стълби, сваляне на стария - всичко си го поема фирмата.

В друг наш апартамент имаме двулицев за 700-800 лв. и не ми е така удобен, не винаги цената е фактор.

# 3
E явно ще бъде еднолицев матрак. Какви са ви мненията за пружинни матраци ?

# 4
На мен лично са ми много по-удобни, но за съжаление не попаднахме на такъв, който да става за спане. Излизат им пружините и спането е ад.

# 5
Какви са ви мненията за еднолицевите матраци на ТЕД ? и най вече на модела "Милано Д" Доволен ли сте от този матрак ?

# 6
У нас предпочитаме прижинните матраци. Имахме такъв от Нани, не мога да кажа точния модел, но бяхме доволни. Попада в търсения от автора ценови диапазон. Сега детето спи на прижинен матрак от Икеа.

# 7
Изобщо не харесваме пружинни матраци. Мъжът ми е с дискова херния и проблемите му не престанаха докато не сменихме матрака с дунапренен /от Икеа/.
Децата са с пружинни на ТЕД /двулицеви/ - ужасно неудобни. Аз, без да имам проблеми с кръста, само при една нощ в техните легла, на сутринта съм като пребита.

Всеки сам си решава, де!

# 8
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ние вече 5 година ползваме матрак Тед Милано, който е пружинен за разлика от Милано Д и сме доволни.Не са му изкочили пружините и не е увиснал.
Тогава го купихме, защото беше най-евтин и не очаквах да изкара толкова честно казано.Обикалях и пробвах различни видове, за да избера и най-удобното все пак.

# 9
Здравейте! Препоръчайте ми сравнително добър еднолицев матрак до 400лв с размери 160/200см.
Възможно ли е да взема подматрачна рамка и двулицев матрак за 400лв ?

Аз съм превърженик на моделите с покет пружини тъй като при тях опасноста от мухлясване във влажни помещения е нищожен. Разгледай този модел: http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=3249 доста е добър и е с 5 години гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт