Отговори
# 480
Да, сега си направих именно кисело мляко с канела, дано се почувствам малко по-добре.
Толкова ме е страх за бебето, казах на ММ да си идва възможно най-бързо днес, че ме е шубе да стоя сама. Такава бъзла съм станала. Ако видя зор, ще ходя на спешен, няма начин...

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 15:41 от Happy days

# 481
Дано помогне, наливай течности и ако трябва - тичайте на спешен. Стискам палци да мине бързо тая криза и всичко после да е по вода.

# 482
Хепи, на мен чесън ми сваля кръвното, направи си нещо с чесън. Стискам палци да минава бързо!  Hug

# 483
Хепи, на мен чесън ми сваля кръвното, направи си нещо с чесън. Стискам палци да минава бързо!  Hug

От чесъна имам адски киселини, то не е едно.  Mr. Green

Сега съм малко по-добре, явно лежането си казва думата. И съм на климатик де, то и това помага доста.

# 484
И при мен се измени номера на обувките.От 39 на 40,даже си поръчах боти 41 номер да избутам зимата,че знам като започне подуването на краката накрая на бременността ще трябва по-голям номер обувки.

# 485
Ботите и ботушите ще са голям проблем. Как искам лека зима  Praynig Praynig Praynig

# 486
  • София
И при мен се измени номера на обувките.От 39 на 40,даже си поръчах боти 41 номер да избутам зимата,че знам като започне подуването на краката накрая на бременността ще трябва по-голям номер обувки.
Cry тъкмо днес си получих поръчаните боти с грайфери за зимата, моят си номер. Сега освен да ги върна? Задължително ли се разширяват и удължават краката? Егати...дано поне после се нормализират, че що пари ще изхвърля иначе.

# 487
Ботите и ботушите ще са голям проблем. Как искам лека зима  Praynig Praynig Praynig
Аз си взех тези специално за да ги нося когато водя малкия на градина,и ако е мокро и с кишав сняг.Много са удобни и леки,с предната пременност изкарах с едни боти от Джани пак с връзки и цип,ридих се с тях.Тези ги взех поради тази причина.

# 488
Хепи почиваш, пиеш айрян, сваля кръвното, кисело мляко с канела ( то и захарта ще ти свали ако е висока ) и поемаш положителна енергия от нас. Hug

# 489
Cry тъкмо днес си получих поръчаните боти с грайфери за зимата, моят си номер. Сега освен да ги върна? Задължително ли се разширяват и удължават краката? Егати...дано поне после се нормализират, че що пари ще изхвърля иначе.
Носи си ги със здраве докато можеш.При някои жени номерацията не се изменя след раждане.Имам шриятелка със 35 след раждането пак си носи същата номерация.  Simple Smile

# 490
  • Пловдив
Има ли някой от Пловдив, който да е наясно за минаване на комисия за болничен 5 ДКЦ.

# 491
Хепи почиваш, пиеш айрян, сваля кръвното, кисело мляко с канела ( то и захарта ще ти свали ако е висока ) и поемаш положителна енергия от нас. Hug

Mерси мацко  Hug И айрянче си направих, и ММ си дойде, и за хапване ми е донесал  Mr. Green, сега ми е по-добре, ще изкарам до утре. Като си помисля, че симптомите си ги имах от две седмици поне, но не им обръщах внимание....
Но бебо шава, дано утре всичко на ФМ мине наред.  Praynig

# 492
И аз да се оплача. Днеска цял ден ме наболява корема, кръстът, едно такова пробождане имам във вагината. Хич не ми е ден. Уж се прибрах по-рано, за да си легна, ама се тая. Пия хапове, ама не помага. Май е от опъването на т.нар. връзки ама ми е много дискомфортно.. мрън  Tired
Хаппи, дано всичко мине бързо   bouquet

# 493
Димана, почивай си. Работата няма да избяга (кой го каза)  Hug

Лека вечер от мен засега, ще дам малко почивка на компа. Ще се включвам.

# 494
  • Варна
Моят номер не мога да кажа, че е мръднал след бременностите или поне не много. Обикновено съм си на 37, понякога 37 1/2.
Хепи, хайде да идва утре и да видите дребоса как е и да предприемат нещо вече. Поне при мен много бързо нормализираха кръвното, за 2-3 дни с едно единствено хапче. Дано и при теб да е така.  Peace
Ох, аз сега съм в нова схема... Не ми излиза от главата, че ще тръгна да раждам преждевременно. Умирам от страх, че няма да я докарам до 9тия месец. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт