МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 713
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
И според мен туршии не са удачни за диетата.

# 421
Добро утро със чаша зелен чай.  Днес е първият ми ден на риба. Очаквах го с нетърпение, защото много я обичам,  а предните два рибни дни сякаш не можах да си похапна хубаво (имах ангажименти и в двата дни ядох само по веднъж),  та днес е щастлив ден за мен  :D
Лек ден и ползотворен ден и на вас,  а тук е дори слънчев.

# 422
Здравейте,искам само да кажа, че диета е страхотна не съм гладна, а за 2дни изгубих 1.2кг:-) е може да е вода, но е стимул Simple Smile мн минуси на всички хубав ден:-)

# 423
Днес се зачетох как е отслабнал К.Р.  и ми се струва доста удачна за много продължителен период, всъщност това си е хранителен режим, но все пак ако някой го е правил да сподели дали наистина е толкова ефикасно.

Режимът се основава на приема на салата от плодове и моркови.
Приготвя се много лесно - настъргват се моркови и плодове по ваш избор, салатата се овкусява с мед и лимонов сок.
В продължение на 3 дни се консумира само това в неограничени количества за закуска, обяд и вечеря.
На четвъртия ден може да се добави хляб, картофи и пресни ябълки.
След приключване на разтоварването, се преминава към обичайния хранителен режим за 3 дни и се повтаря отново на другата седмица.

# 424
Кой е К.Р.? Blush

# 425
Абе и аз това щях да питам, ама викам айде, да не се изложа нещо  Laughing
Днес ми мина 10тия ден (2ри плодов) и странно, но се чувствам добре, а най-много ме плашеха плодовите дни. Сега завърших с един зелен чай и започвам да мисля последните 2дни за тази врътка...
Към тези, които са минали вече през дните на кисело мляко... как е? Чисто кисело мляко ли ядете или добавяте нещо? Как ще изкарам 2дни направо не ми се мисли ooooh!
Мисля да го правя на айран и така да карам.. Whistling

# 426
Аз ядох мляко, плюс извара, обаче хем се подух, хем бях гладна и на втория ден смених с яйца. Sunglasses

# 427
Към тези, които са минали вече през дните на кисело мляко... как е? Чисто кисело мляко ли ядете или добавяте нещо? Как ще изкарам 2дни направо не ми се мисли ooooh!
Мисля да го правя на айран и така да карам.. Whistling
Аз едвам с 3 кофички изкарах, хич не ми се ядеше. На 100гр. добавих ванилия и стевия да видя как е, не ми хареса и не повторих. Ами на айран основно, не ми беше трудно. Но всеки огладнява от различни неща

# 428
  • ...на безопасно
Момичета, на мен също ми е трудно млякото.
Обичам и го ям с кеф, но....изкарвам само ден на него. Съкращавам врътката , един вид....

# 429
Олееее, значи ми предстоят 2тежки дни. Дано след тях поне да "олекна", но едва ли, предвид лактозата ooooh!
Емииии.. пожелайте ми успех Praynig Ще пробвам на айран, ако видя зора 2рия ден ще мина на белтъци

# 430
  • София
Здравейте и от мен. Втори зеленчуков ден и се чувствам чудесно. Изобщо зеленчуковите дни засега са ми най-лесни. От утре риба и се чудя как ще карам. Хем много обичам, хем не знам как само риба ще ям. Киселото мляко мен не ме притеснява, много обичам, а като се пие на айрян сякаш по-лесно засища.
Успех на всички и много минуси.  Party

# 431
  Мисля по един ден да правя диетата?някой има ли опит да сподели?

# 432
  • София
Един ден само е все едно нищо. Пробвайте поне пет дни.

# 433
  • Sofia
Един ден само е все едно нищо. Пробвайте поне пет дни.
тя пита дали може по един ден да я спазва,не 1ден само....

да,може,и действа по същия начин....аз така я правя Peace

# 434
  • София
И според мен действа. Мисля, че по-голямата част от монодиетите са по един ден и като спазвах други имах ефект, би трябва да има и при тази. Успех.  Simple Smile
Добавих се и във фейсбук групата на диетата и като чета какъв ефект е имало при много жени се надъхвам супер много.  Grinning За което много се радвам, че хич не са малко килограмите, които имам да свалям.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт