МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
По повод на рибата моето мнение е, че и с мазните не влизаш в грях- напротив, това са полезни мазнини. Аз на първата врътка рибните дни ги изкарах на паниран хек, на който махах панировката и никак не ми натежа, понеже месото му е бяло и няма силна миризма. Днес ми е първи рибен от втората врътка, ще го карам на херинга на грил тигана, за утре пак хек. При мен падат килограми именно на белтъчните дни и очаквам минуси, че едва махнах върнатите на картофените от втората врътка- за тях подозирам, че са и от задържани течности, защото в последните 4 дни де факто не се приема никаква сол (от плодове и кисело мляко), а картофите се солят. За да поддържам мотивацията си току премеря някоя дрешка, в която не съм се събирала доскоро и като се видя в огледалото е голям кеф Crazy.

# 406
Здравейте дами, аз съм нова тук, ще започвам диета и си търся съмишленици с който да се нахъсваме, ако няко започва утре или други ден, да пише да започнем заедно    bouquet Hug

# 407
  • Бургас
Здравейте дами!  bouquet
За пръв път съм на вашата страничка и се надявам да ме приемете. След няколко неуспешни опита на Дюкан, реших да пробвам монодиетите. Звучат ми разумно и лесно. Поне на първо четене, пък после ще видим.
Такааа....попрочетох туй-онуй по диагонал, за да се ориентирам. Започнах диетата на Ваня Червенкова, май е последният писък на модата и да не изостана....вече съм в играта.
Днес изкарах 2-ри ден на зеленчуци /6-ти за диетичния план/ и резултатът ми хареса - 3 кг. За 6 дни е добър според мен.
1 ден - з. кафе, о. печени пикантни картофи /200гр./, в. печени картофи с подправки /около 300гр./
2 ден - з. кафе, о. печени на фурна картофи, в. варени с маааалко лук
3 и 4 ден - з. кафе, о. и в. 1 бр. пиле леко зъпържено и задушено в гювеч с розмарин, чубрица и черен пипер.
5 и 6 ден - з. кафе, о. салата /домати, краставици, лук, , моркови, магданоз/, в. зеленчуци на скара /1бр. тиквичка, 1 бр. морков, 1 бр. лук, 4 бр. гъби/.

Това е за сега. Ще следя темата и резултатите ви.
Стискам палци. Успех на всички. mrstraetz

# 408
И такааа, след първи ден зеленчуци съм качила 200 грама. За първи път след някой ден нямам свалени. Чудя се сега да карам ли въобще втория ден или да минавам на риба. Не си представям как от 1 краставица и 5 домаат за целия ден мога да кача. Явно не ми понасят добре. Аз и без друго зеленчуци не ям - явно имало защо Grinning Или пък да не съм пила достатъчно вода, но пак не виждам с изяденото дори с малко вода как се качва. Вие какво мислите?

# 409
yana_todorova, важното е да не се отказваш. От 1-я ден не очаквай чудеса. Правих диетата около 4 месеца и свалих 11 кг.

# 410
Тя диетата си е чудо, абсолютно всеки един изминал до тука ден съм сваляла миниму 400 гр (до 1 кг) на ден. Просто се чудя дали зеленчуците не ми влияят зле. Тъй като по принцип не ги ям, не съм имала особени наблюдения.. А и на мен особено чудо не ми трябва, боря се за 6 кг. Надявам се с 2-3 врътки да ги постигна и затвърдя

# 411
аз минавам на риба
на зеленчуците по над 500гр качвам

# 412
Това ѝ е хубавото на монодиетата, че разбираш от кои храни качваш и може да ги избягваш в бъдеше.
Аз спрях нацяло млечните и намалих много плодовете.
От тях качвам.

# 413
  • София
yana_todorova, важното е да не се отказваш. От 1-я ден не очаквай чудеса. Правих диетата около 4 месеца и свалих 11 кг.
Колко пъти прави диетата за 4 месеца и през какъв интервал?

# 414
Привет и аз съм на ВЧ вече втора врътка без почивка между тях,  ще почивам след тази дванайсетица.  Днес съм втори ден  на зеленчуци. На кантара не съм се качвала от дни ще отчета направо крайния резултат

# 415
  • София
Привет и от мен! Simple Smile Включвам се отново да се похваля с първите -3 килограма за 4 дни. Наясно съм, че по-голямата част е вода, но все пак минусите дават стимул.  Mr. Green
Искам да попитам дали кисели краставички са разрешени в зеленчуковия ден?

# 416
би трябвало да може кисели краставички

# 417
Аз имам съмнения за тях  Thinking
Преди това е било салатен ден, демек всичко сурово. Аз тогава ядях печени тиквички с малко олио, печен патладжан, варени броколи и карфиол. Такива туршии и т.н. са ми много под въпрос. Но аз имам малко изкривени представи от 90-дд вече  hahaha

# 418
  • София
И аз имам съмнения и го карам на сурови зеленчуци. Имах едно малко шоколадово прегрешение днес и сега ми е гузно.  Mr. Green

# 419
Здравейте, този път се оказах сериозна и карам диетата на Ваня вече 10ти ден (или първи ден плодове). Прегрешения смея да твърдя гордо, че нямам никакви, но пък кантара не ми е пориятел. За 9пълни дни имам свалени 1,5кг и не разбирам защо. Предния път, когато карах диетата за 6дни свалих 4кг, а сега за 9 не мога още 2кила да махна. Ще я изкарам обаче 2х12 пък дано киселото мляко и 2рата врътка да се смилят над мен и да сваля още поне 4-5кг

Общи условия

Активация на акаунт