МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 719
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте. От 11ти юли ям само плодове, зеленчуци, млечни храни и месо. От  65 кг  преди 6 дни кантара показа 57.500 кг, но пред месечния, така че много не му повярвах. Днес ми е 6ти ден на диетата на Червенкова. След като ми спре ще се премеря.Висока съм 1.69см .Целта ми е 53-54кг. Дано най-накрая стана толкова, момичета  Peace Нещо ми е тегава тази диета, ама нали съм инат...

# 451
В тази връзка да споделя, че моите резултати ги задържам вече 6-7 месеца благодарение на това, че ходя пеш по 6 спирки, плюс разделното хранене, плюс ограничените въглехидрати. Peace
Комфортно ли ти е? Би ли живяла така завинаги?

# 452
Извинявам се, че отговарям на въпрос, зададен към друг. Аз само искам да споделя своята гледна точка за нещата:
Завинаги по принцип е доста относително. Факт е, че имаш ли склонност към напълняване, определено завинаги би трябвало да се ограничаваш, със своите леки бягства, разбира се. И това не зависи от нас, природа! Освен ако не искаме/тези с лошите гени, вкл. и аз/ да сме дебели, но да не мислим за досадния кантар. Аз поне до скоро вярвах, че стигам лимит и не мога да кача повече, ама по време на бременността се уверих, че не е точно така. Както и хората, които стигат до 300-500 кг явно не достигат лимит или човек започва да се храни все с повече храна и все повече да се обездвижва! Та главната ми мисъл беше, че човек трябва завинаги да се научи на движение и частично лишение, за да се чувства добре, здрав и разбира се...ЩАСТЛИВ!  Peace Wink

# 453
  • Пловдив
Здравейте и от мен в чудесната тема!  bouquet

Скоро ставам на 30, до момента нямам нито една направена диета, всичко за мен е спорт.

Но сега реших да спазвам малко диета (заедно с колоездене, плуване в зимните месеци), от гледна точка да се прочисти малко организма ми, защото аз съм фен на сладкото и тестото - всяко ядене може да ми е сладории.
А и да сваля 5 кг няма да е лошо, тъй като съм се освинила (165 см, 60кг в момента), явно вече метаболизмът ми не е това, което беше - ядях филиите с лютеница и слабеех, хубави времена бяха! Моите перфектни кг са 54-55, защото имам силни крака и ръце, с мускули и си тежа на мястото хаха. 50 съм била и изглеждам много недохранена и озъбена.

И всички сега около мен - леля ми, майка ми, колежката й и т.н са на известната напоследък ваня червенкова. Та днес и аз ям картофи първи ден, да видим ще издържа ли на режим 12 дни. Трудно ми е с пиле най-вече. Зеленчук и плодове мнг обичам. Имам ниско кръвно (90/60), анемия таласемия и ще е трудно и само с кис.мляко...
Сходните профили на мен колко сваляте с 12 дни диета, имам амбиции за 2-3 кг, постижимо ли е?
Ще се наливам с чай, в това ми е силата, обичам чай и напитки...

Blush

# 454
Josefin, не ме разсмивай! Grinning
Как на 30 ще имаш лош метаболизъм?
Аз съм далеч повече от теб, а не се оплаквам! Wink
Свалих 4 кг за 12 дни. На същия ръст като теб, но 52 кг.
Давай смело! Peace

В тази връзка да споделя, че моите резултати ги задържам вече 6-7 месеца благодарение на това, че ходя пеш по 6 спирки, плюс разделното хранене, плюс ограничените въглехидрати. Peace

Кое имаш предвид не знам за комфорта, но да, комфортно ми е и мисля така да продължавам, живот и здраве! Peace

Километрите са около 4, тези 6 спирки.
Като сложа и още 2 по 500 м, от нас до спирката и после от спирката до работата, (сутрин пътувам с ГТ), стават точно 5 км дневно.

# 455
  • Пловдив
хаха, лош ли написах, имах предвид, че е различен от преди! просто не съм така активна като преди - пак спортувам, но е смешно на фона на каквото беше и това ми се отразява зле. А не мога да се амбицирам и организирам, въпреки наличието на време, да ходя всеки ден да спортувам. Фитнеси - абсурд. Аз обичам навън, сред природа, да тичам, да карам колело, да карам ски, ролери...

# 456
Мадами, утре ми е 7 ми ден- рибка. Мисля консерва тон и пържена цаца. Гади ми се от зеленчуци вече.
Някой е писал, че краставицата е плод- ми зеленчук си е !  Peace
Смятам, че някой правят грещката да се мерят по-време на диетата, случва се някой ден да задържим вода, това не значи ,че не сме свалили,не се отчайвайте когато няма минус. В края на 12- те дни ще сте свалили със сигурност. Не се отказвайте, то времето си минава ще минат тези 12 дни и ще сме горди  bowuu
Няколко момичета питаха дали може да се замени киселото мляко с прясно, но никой не отговори... Та  Laughing и аз имам същия въпрос????  Embarassed

# 457
Защо да не може?

# 458
  • София
Скрит текст:
Josefin, не ме разсмивай! Grinning
Как на 30 ще имаш лош метаболизъм?
Аз съм далеч повече от теб, а не се оплаквам! Wink
Свалих 4 кг за 12 дни. На същия ръст като теб, но 52 кг.
Давай смело! Peace
Скрит текст:
Скрит текст:
Кое имаш предвид не знам за комфорта, но да, комфортно ми е и мисля така да продължавам, живот и здраве! Peace

Километрите са около 4, тези 6 спирки.
Като сложа и още 2 по 500 м, от нас до спирката и после от спирката до работата, (сутрин пътувам с ГТ), стават точно 5 км дневно.
Благодаря, точно това ме интересуваше  bouquet От нас, до работата ми са точно 4 км. С останалото ходене през деня, ми се събират около 5 ... ъъъ, ще ми се съберат, ако почна да ходя пеша на работа  hahaha

# 459
Здравейте.
Напоследък се лутам от режим в режим и все я докарвам до кривата круша.
Бясна съм на себе си  Crossing Arms
Днес обаче ми се случи нещо, което буквално ме накара да изляза извън кожата си от яд...
И реших - от утре минавам на моно, за поне 2 месеца.
Стартирам от 88кг., а крайната цел е 60кг.

Успех на всички   Hug

# 460

Привет, момичета,
      Имам питане - какво количество картофи могат да се ядат на ден? А от другите продукти в различните дни - има ли определени дози или се яде на корем?

Открих ви случайно, стана ми интересно, защото никога досега не съм била на диета и ще пробвам колко съм ината. На 58 години съм, 58 кг , 168см. /От 1-2 години трупнах 3-4 кг отгоре/
Сутринта сварих 5 картофа и вече съм ги изяла, та затова питам - да варя ли още или да минавам на чай.

Спокойни почивни дни, макар и облачни!

# 461
  • Sofia
Няма ограничение в количеството,хапвай,ако си гладна Peace

# 462
ТheONES Здрасти! Понеже изчетох коментарите с месеци назад и си ми така да се каже позната  Hug Кефех ти се че единствено ти тренираще. Искам да те попитам колко свали мила? На мен днес ми е 7 ми ден от диетата на Червенковата  Grinning Хрупкам цаца в момента. Знам че си наясно с моно диетите, даже май си си измислила свое моно, такъв спомен имам  Rolling Eyes Моля те кажи пила ли си само прясно мляко примерно един ден и ако да как ти е подействало, че ми си ще вместо кисело да е прясно последните 2 дни  newsm78

# 463
ТheONES Здрасти! Понеже изчетох коментарите с месеци назад и си ми така да се каже позната  Hug Кефех ти се че единствено ти тренираще. Искам да те попитам колко свали мила? На мен днес ми е 7 ми ден от диетата на Червенковата  Grinning Хрупкам цаца в момента. Знам че си наясно с моно диетите, даже май си си измислила свое моно, такъв спомен имам  Rolling Eyes Моля те кажи пила ли си само прясно мляко примерно един ден и ако да как ти е подействало, че ми си ще вместо кисело да е прясно последните 2 дни  newsm78

Req_25 Здравей  Hug Тогава свалих близо 20кг. за около 2 месеца. Част от тях свалих с Японското чудо, но по-голямата част от кг-те свалих с моното.
В началото започнах с едно 16-дневно моно, което си бях харесала от старите теми, а след това си измислих и мое си моно на базата на наблюденията ми от кои продукти свалям най-много.
За прясно мляко не съм пробвала, защото попринцип не обичам, но пробвай не мисля, че би било проблем.  Hug

# 464
Супер. Много мерси за отговора.  Simple Smile Сигурно ще е прясно. Ти доста си свалила. Аз също тренирам всеки ден. Дано стигна 53-54кг

Общи условия

Активация на акаунт